Ya bırakın Allah aşkına bu kafayla kimse başarı beklemesin. Yok o olmasa küme düşerdik, yok bu olmasa batardık. Sanki bulunmaz hint kumaşı. Ben sizin Gs liğinizden şüphe ediyorum. Herşeye bir bahaneniz var. Elif yetersiz dersin ordan biri atlar hemen savunmaya geçer, yasemin dersin başkası savunmaya geçer, elin dersin aynı cevaplar. Sonra neden başarısısız muhabbeti yapılıp kimilerine toz kondurmayıp hersene bir ton hoca değiştirelim.İlkin bu takımın en çok kazananlarından ama fark yaratanlarından biri değil. Bu takım ilkinle onla bunla ileri gitmez. Başarı için Milli takımın as kadrosunda oynayan oyuncuları alman lazım. Zamanında aynı mücadeleyi nevriye içinde vermiştim. Yok nevriye şöyle böyle olmaz bize el hareketi yaptı zamanında vs dendi, oysa kıza fenerdeyken bizimkiler maç boyu saydırıyordu. Her neyse nevriye geldi euroligi bile fenerin elinden aldık. Ben açıkçası basket olsun erkek voleybol olsun amatör takım branşlarındaki başarısızlığımızı yerli oyuncuların yetersizliğinede bağlıyorum. Lider bir kaptana ihtiyacımız var oyunuyla duruşuyla fark yaratacak, takıma sınıf atlatacak. Ben bunu fiyat fayda değerlendirmesine göre ilkinde göremiyorum. Hatta genel bir yerli değişimide şart. Voleybol bazında bir Eda Erdeme bakın, bir ilkine hangisi başarıya aç hareket ediyor 38 lik edamı 25 lik ilkin mi. Devamlı büyüğünden küçüğüne takım arkadaşlarını motive ediyor tam hırs küpü. Birde bir bağnazlık tutuculuk var kimi taraftarlarımızda bir oyuncu gittimi yandık bittik kül olduk. Belki daha iyi olacak, misal futbolda kupa canavarı muslera gitti, arkasından kimileri yandık bittik kül olduk diyordu ama gitmesine rağmen hala futbolda takır takır devam ediyoruz. Bence bu senede elle tutulur başarı gelmezse kimsenin gözünün yaşına bakmamak lazım duygusallığa yer yok. Bu takımlar kimsenin gönlünü yeğ etme yeri değildir. Başarısız olan gider.