• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Ben olsam hocayı ve Grobelna'yı derhal gönderirim. Geçen sene de takımı çalıştıran yardımcı hocaya takımı emanet ederim. Frantti'yi pasör çaprazına çeker ve Alexia'nın yedeği yaparım. Frantti o pozisyonda Grobelna'yı 50 kere cebinden çıkarır. İlkin veya Sylla aksadığı anda kenarda Lukasic gibi bir smaçör var. Rotasyon yapacak yeterli bir kadro var.

Ben olsam hocayı ve Grobelna'yı derhal gönderirim. Geçen sene de takımı çalıştıran yardımcı hocaya takımı emanet ederim. Frantti'yi pasör çaprazına çeker ve Alexia'nın yedeği yaparım. Frantti o pozisyonda Grobelna'yı 50 kere cebinden çıkarır. İlkin veya Sylla aksadığı anda kenarda Lukasic gibi bir smaçör var. Rotasyon yapacak yeterli bir kadro var.
Hoca konusunda biraz daha zaman verilebilir ama Groblena gelmesi sezon başından beri hatta.Sezon başı Timmerman ve Groblena harici hatalı transfer yok gibiydi bence. Timmerman yerine Yuan gelince orası da tamamlandı.Ama Groblena cidden asla kimsenin anlamadığı bir transfer oraya sezon başından iyi bir isim çeksek elimiz çok rahat olacaktı şuan.

Hocayı göndermek ne ya? Sürekli birilerini göndermekten vazgeçin artık.

Valla hoca vs den önce ben ilkin i gönderirim. Kaptan olarak farkını ortaya koyması lazım. Hiç kaptanlık hırsı azmi yok. Kendisinde. Bir eda erdeme bakıyorum. Hem kendi müthiş perfomans ortaya koyuyor hemde arkadaşlarını devamlı motive ediyor. 38 yaşında hala başarıya aç. İlkin hiç etliye sütlüye karışmıyor. Öyle aman aman oynadığıda yok. Biz haddinden fazla değer veriyoruz kendisine. Myriam Sylla ya verelim kaptanlığı

Geçen sene bütçe olarak bizden yüksek 6 takım var diye menajerimiz açık ve net söyledi ve biz ilk 4 yaptık.Bütçen kadar konuşursun lafı doğru ama sistem de önemli bütçe kadar konuşulma tek başına doğru bir söz olsa Zeren şuan ilk 3 de yer alırdı.Bütçe olmadan bir şey olmaz sistem olmadan da bir şey olmaz.Bu takım 2. olma ihtimali Fenere bağlı Fener geçen sezon ki gibi bir anda çökerse 2. olma ihtimali de çıkar.Yüksek ihtimal 3. bitiricez ama bir maça bakarak bu kadar takımı linçlemek cidden garip.Ve karşıdaki takım şuan dünyanın en iyi kadrosu.Lig de Vakıf Fener zaten bizden üstün takımlar şuan Eczacı maçını verirsek direkt hedef maç bu denli abartmayı anlarım ama Vakıf maçı için takım gereğinden fazla linç yedi.
Kimmiş yüksek 6 takım söylesinler tek tek işkembeden sallıyorlar. Yarın fenere de eczacıyada yenilince 4. Muhabbetleri ile devam ederiz.

Valla hoca vs den önce ben ilkin i gönderirim. Kaptan olarak farkını ortaya koyması lazım. Hiç kaptanlık hırsı azmi yok. Kendisinde. Bir eda erdeme bakıyorum. Hem kendi müthiş perfomans ortaya koyuyor hemde arkadaşlarını devamlı motive ediyor. 38 yaşında hala başarıya aç. İlkin hiç etliye sütlüye karışmıyor. Öyle aman aman oynadığıda yok. Biz haddinden fazla değer veriyoruz kendisine. Myriam Sylla ya verelim kaptanlığı

İlkin Aydın'ın hırsı ve azmi olmasa bu takım 2024 Mart'ında küme düşerdi. Onun hırsıyla, onun azmiyle bu takım 2023-2024 sezonunda rekabetçi bir seviyede kalabildi ve sonrasında onun sezon içi gösterdiği tepkilerden utanan Dursun Özbek ve yönetimi Kadın Voleybol Takımı'na yatırım yapmaya başladı. Bugün Sylla bu takımdaysa ve bu takım 3 kulvarda da şampiyonluğa oynuyorsa bu İlkin Aydın'ın yüzü suyu hürmetinedir.

Ilkin’e laf söyleyenin Galatasaray lılığı tartışılır , kız daha ne yapsın, sadece son maç kötüydü ama onun Kaptanlığına laf söylemek nankörlüktür

Ya bırakın Allah aşkına bu kafayla kimse başarı beklemesin. Yok o olmasa küme düşerdik, yok bu olmasa batardık. Sanki bulunmaz hint kumaşı. Ben sizin Gs liğinizden şüphe ediyorum. Herşeye bir bahaneniz var. Sanki her sene über başarılıyız. Elif yetersiz dersin ordan biri atlar hemen savunmaya geçer, yasemin dersin başkası savunmaya geçer, elin dersin aynı cevaplar. Sonra neden başarısısız muhabbeti yapılıp kimilerine toz kondurmayıp hersene bir ton hoca değiştirelim.İlkin bu takımın en çok kazananlarından ama fark yaratanlarından biri değil. Bu takım ilkinle onla bunla ileri gitmez. Başarı için Milli takımın as kadrosunda oynayan oyuncuları alman lazım. Zamanında aynı mücadeleyi nevriye içinde vermiştim. Yok nevriye şöyle böyle olmaz bize el hareketi yaptı zamanında vs dendi, oysa kıza fenerdeyken bizimkiler maç boyu saydırıyordu. Her neyse nevriye geldi euroligi bile fenerin elinden aldık. Ben açıkçası basket olsun erkek voleybol olsun amatör takım branşlarındaki başarısızlığımızı yerli oyuncuların yetersizliğinede bağlıyorum. Lider bir kaptana ihtiyacımız var oyunuyla duruşuyla fark yaratacak, takıma sınıf atlatacak. Ben bunu fiyat fayda değerlendirmesine göre ilkinde göremiyorum. Hatta genel bir yerli değişimide şart. Voleybol bazında bir Eda Erdeme bakın, bir ilkine hangisi başarıya aç hareket ediyor 38 lik edamı 25 lik ilkin mi. Devamlı büyüğünden küçüğüne takım arkadaşlarını motive ediyor tam hırs küpü. İlkinde bu varmı yok, lay lay lom bu maçıda kaybettik hadi evimize. Topla arkadaşlarını bir kendimize gelelim de, bir tepki göster. Ayrıca maç kazanılıyor o maçta diyelim x bir oyuncu iyi oynadı diyelim trübünler ilkinde ilkin, ilkin aşağı ilkin yukarı öyle takımda sanki başka oynayan yok. Birde bir bağnazlık tutuculuk var kimi taraftarlarımızda bir oyuncu gittimi yandık bittik kül olduk. Belki daha iyi olacak, misal futbolda kupa canavarı muslera gitti, arkasından kimileri yandık bittik kül olduk diyordu ama gitmesine rağmen hala futbolda takır takır devam ediyoruz. Bence bu senede elle tutulur başarı gelmezse kimsenin gözünün yaşına bakmamak lazım duygusallığa yer yok. Bu takımlar kimsenin gönlünü yeğ etme yeri değildir. Başarısız olan gider.

Son düzenleme:
Ciddi misin İlkin Aydın nasıl kaptanlık yapmıyor Galatasaray diye bağıran en net voleybolcu şuan ciddi yazmadın bence bu yorumu.

Ya bırakın Allah aşkına bu kafayla kimse başarı beklemesin. Yok o olmasa küme düşerdik, yok bu olmasa batardık. Sanki bulunmaz hint kumaşı. Ben sizin Gs liğinizden şüphe ediyorum. Herşeye bir bahaneniz var. Elif yetersiz dersin ordan biri atlar hemen savunmaya geçer, yasemin dersin başkası savunmaya geçer, elin dersin aynı cevaplar. Sonra neden başarısısız muhabbeti yapılıp kimilerine toz kondurmayıp hersene bir ton hoca değiştirelim.İlkin bu takımın en çok kazananlarından ama fark yaratanlarından biri değil. Bu takım ilkinle onla bunla ileri gitmez. Başarı için Milli takımın as kadrosunda oynayan oyuncuları alman lazım. Zamanında aynı mücadeleyi nevriye içinde vermiştim. Yok nevriye şöyle böyle olmaz bize el hareketi yaptı zamanında vs dendi, oysa kıza fenerdeyken bizimkiler maç boyu saydırıyordu. Her neyse nevriye geldi euroligi bile fenerin elinden aldık. Ben açıkçası basket olsun erkek voleybol olsun amatör takım branşlarındaki başarısızlığımızı yerli oyuncuların yetersizliğinede bağlıyorum. Lider bir kaptana ihtiyacımız var oyunuyla duruşuyla fark yaratacak, takıma sınıf atlatacak. Ben bunu fiyat fayda değerlendirmesine göre ilkinde göremiyorum. Hatta genel bir yerli değişimide şart. Voleybol bazında bir Eda Erdeme bakın, bir ilkine hangisi başarıya aç hareket ediyor 38 lik edamı 25 lik ilkin mi. Devamlı büyüğünden küçüğüne takım arkadaşlarını motive ediyor tam hırs küpü. Birde bir bağnazlık tutuculuk var kimi taraftarlarımızda bir oyuncu gittimi yandık bittik kül olduk. Belki daha iyi olacak, misal futbolda kupa canavarı muslera gitti, arkasından kimileri yandık bittik kül olduk diyordu ama gitmesine rağmen hala futbolda takır takır devam ediyoruz. Bence bu senede elle tutulur başarı gelmezse kimsenin gözünün yaşına bakmamak lazım duygusallığa yer yok. Bu takımlar kimsenin gönlünü yeğ etme yeri değildir. Başarısız olan gider.
Ben seni anlamadım hem bizim oyuncularımızı yetersiz bulup daha iyilerini istiyor daha iyileri içinde alt branşlar kapatılsın bütçe ayırmak saçma diyo.Napalım abi biz ben anlamadım sen ne savunuyon.

Ciddi misin İlkin Aydın nasıl kaptanlık yapmıyor Galatasaray diye bağıran en net voleybolcu şuan ciddi yazmadın bence bu yorumu.
İlkin bana göre Galatasaray için terinin son damlasına kadar savaşan ve Galatasaray 'a yakışan bir kaptandır Galatasaray şu seviyede bile kadro kurduysa biz bugün Eczacı'yı zorlamaktan bahsediyorsak CEV Cup hedefi koyabilyorsak bunlar İlkin Aydın'ın zamanında bu şube için yaktığı isyan ateşinin bir sonucudur.

Son düzenleme:
Ben seni anlamadım hem bizim oyuncularımızı yetersiz bulup daha iyilerini istiyor daha iyileri içinde alt branşlar kapatılsın bütçe ayırmak saçma diyo.Napalım abi biz ben anlamadım sen ne savunuyon.
Amatör branşlara sponsor desteği kadar harcama yapılmalı, klup kasasından harcama yapılmamalı sonuçta biz asıl olarak futbol klubuyuz, gelirimizde futboldan. Amatör branşlarda istersen samanyolu galaxi kupasını al zarar ediyorsun, bunu klup kasasından karşılamak yanlış. Eğer büyük başarılar bekleniyorsa zengin Gs liler el atmalı bu brançlara dedim ve dediğiminde arkasındayım.
Benim eleştirim ise harcanan para ile ediniline başarının da orantılı olmaması. O kadar para harcayıp burda geçeriz denen fenerin 2-0 dan 3-2 yendiği vakıf karşısında bir set bile alamıyoruz. Erkeklerdede şampiyon oluruz diyoruz halkbanka 3-0 yeniliyoruz. Ondan sonra bahaneler bahaneler. Devamlı hoca değiştirlim vs. Kusura bakmayın oyuncularada dokunduracaz. Burası yan gelip yatma yeri değil. Eleştireceğiz. Değiştireceğiz. Sanki herşey güllük gülistanlık bir elif diyorsun hemen yok süper, ilkin diyorsun yok o über. Başarı varmı yok, kusura bakmayın ben kimseye boncuk dağıtamıyacağım. Amatör şubelerde yerli oyuncularımızda hırs azim kararlılık yok, çemişgezek belediye takımında oynar modunda takılıyorlar. Gelen yabancılarda bunları görünce, onlarda ortama uyup sıradanlaşıyorlar.

İlkin bana göre Galatasaray için terinin son damlasına kadar savaşan ve Galatasaray 'a yakışan bir kaptandır Galatasaray şu seviyede bile kadro kurduysa biz bugün Eczacı'yı zorlamaktan bahsediyorsak CEV Cup hedefi koyabilyorsak bunlar İlkin Aydın'ın zamanında bu şube için yaktığı isyan ateşinin bir sonucudur.

Aynen 10 senedir hep aynı muhabbet eczacıyı zorluyorsak deyip eczacının altında bitiririz. Verelim klübün anahtarını ilkin hnm a istediği gibi takılsın. Kusura bakmayın başarı yoksa değişim şarttır. Sadece ilkinde değil takımın tamamını değiştirirsin gerekirse. Sanki üstüste 10 kupa aldıkda o gitmesin bu gitmesin, o giderse ne yaparız. Değişim iyidir, değişimden korkmayın. Hayatınızdada bir takım işler yolunda gitmiyorsa ondada değişime gidin.

Geri