• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Yakup Sekizkök

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:00
Faruk Beşok Büyüçekmece ile anlaşmış. Bu sezon ligde ikinci bir takımı çalıştıracak Yakup bey kovulsa kimse almaz. Lig başladığında tek rakibi Faruk Beşok tu. Şimdi onun bile gerisine düştü.

Yakup Sekizkök'ün kovulması yetmez. Ergin Ataman'la birlikte onun tornasından çıkan hiç kimsenin bu kulüpte yeri olmadığının açıkça ilan edilmesi gerekiyor. Bu adamın enkazını ve borçlarını temizlemek 3 yılımızı aldı. Yamağı da son 8,5 yılın en büyük 2 bütçesini rezil etti. Bir daha asla yaşanmamalı bu durum. Hak eden koçlara değerlerini vermeliyiz. Onlara layık kadrolar kurmalıyız.

Resmi hesaptan teşekkür edilmesi bile bir lütuf. Ben sadece "Yollarımız ayrıldı" der, geçerdim.

Yakup Sekizkök'ün kovulması yetmez. Ergin Ataman'la birlikte onun tornasından çıkan hiç kimsenin bu kulüpte yeri olmadığının açıkça ilan edilmesi gerekiyor. Bu adamın enkazını ve borçlarını temizlemek 3 yılımızı aldı. Yamağı da son 8,5 yılın en büyük 2 bütçesini rezil etti. Bir daha asla yaşanmamalı bu durum. Hak eden koçlara değerlerini vermeliyiz. Onlara layık kadrolar kurmalıyız.
Ergin Ataman'ı mı istemiyorsunuz anlayamadım pardon?

Kendisine de söyledim
Geldiği zaman çok umutluydum
Ama bizi çok büyük hayal kırıklığına uğrattınız ve üzdünüz dedim.
Keşke uzun transferini de yapmasaydı
Yeni hocanın hamle şansı da kısıtlı oldu. Yolu bahtı açık olsun.

Umarım bu defa hoca konusunda karavana atmayız

Bir tahminimiz daha tutmadı.Sezon başlamadan Kasım ayında yollar ayrılır dedik Aralık sonunda ayrıldı.Gene fazladan 1 buçuk ay iyi durdun Yakup hoca.Umarım bir daha benzer koç seçimlerine gidilmez.

Geri