• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Yakup Sekizkök

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:00
Faruk Beşok Büyüçekmece ile anlaşmış. Bu sezon ligde ikinci bir takımı çalıştıracak Yakup bey kovulsa kimse almaz. Lig başladığında tek rakibi Faruk Beşok tu. Şimdi onun bile gerisine düştü.

bu adamin takimina Lebron James ve Michael Jordani getir yine basarisiz olur :)

Yok böyle bi looserlik.

Madem gönderilmedi.
Daha önce bir çok arkadaşın da dediği gibi koç kovulmadan tek bir taraftar dahi maça gitmeyecek.
Bjk derbisi boş salonda oynanacak.
Başka çare yok.

Madem gönderilmedi.
Daha önce bir çok arkadaşın da dediği gibi koç kovulmadan tek bir taraftar dahi maça gitmeyecek.
Bjk derbisi boş salonda oynanacak.
Başka çare yok.
Umurlarında bile olmaz. Taraftarı onemseselerdi taraftar yazın yangın yapmışken kovarlardı.

"Kallavi Sokağı'nda güvercinler
Bunca yıl sönmemiş umudum
Nisan değilse Mayıs
Perşembe değilse Pazar....

Atilla İlhan ın mevzusuna döndü gidişini beklemek.

Hala gerçek olduğuna inanmakta zorlanıyorum. Belki admin yanlışlıkla falan böyle bir mesaj mı attı diye bir süre de şüphelenmeye devam edeceğim.

Malzemeci olamıcak adam başımızda 2 senemizi yedi selametle

Bugün bizim için bayram 😎
Çok şükür kurtulduk.

Bu arada biz teşekkür etmiyoruz.
Kayıtlara geçsin 🙋‍♂️

Olmadı, olamadı. Emeklerin için teşekkürler Yakup hoca.

Yakup Sekizkök'ün kovulması yetmez. Ergin Ataman'la birlikte onun tornasından çıkan hiç kimsenin bu kulüpte yeri olmadığının açıkça ilan edilmesi gerekiyor. Bu adamın enkazını ve borçlarını temizlemek 3 yılımızı aldı. Yamağı da son 8,5 yılın en büyük 2 bütçesini rezil etti. Bir daha asla yaşanmamalı bu durum. Hak eden koçlara değerlerini vermeliyiz. Onlara layık kadrolar kurmalıyız.

Resmi hesaptan teşekkür edilmesi bile bir lütuf. Ben sadece "Yollarımız ayrıldı" der, geçerdim.

Yakup Sekizkök'ün kovulması yetmez. Ergin Ataman'la birlikte onun tornasından çıkan hiç kimsenin bu kulüpte yeri olmadığının açıkça ilan edilmesi gerekiyor. Bu adamın enkazını ve borçlarını temizlemek 3 yılımızı aldı. Yamağı da son 8,5 yılın en büyük 2 bütçesini rezil etti. Bir daha asla yaşanmamalı bu durum. Hak eden koçlara değerlerini vermeliyiz. Onlara layık kadrolar kurmalıyız.
Ergin Ataman'ı mı istemiyorsunuz anlayamadım pardon?

Kendisine de söyledim
Geldiği zaman çok umutluydum
Ama bizi çok büyük hayal kırıklığına uğrattınız ve üzdünüz dedim.
Keşke uzun transferini de yapmasaydı
Yeni hocanın hamle şansı da kısıtlı oldu. Yolu bahtı açık olsun.

Umarım bu defa hoca konusunda karavana atmayız

Bir tahminimiz daha tutmadı.Sezon başlamadan Kasım ayında yollar ayrılır dedik Aralık sonunda ayrıldı.Gene fazladan 1 buçuk ay iyi durdun Yakup hoca.Umarım bir daha benzer koç seçimlerine gidilmez.

22 haziranda kasımda kovulur dedim 1 ay gecikti

Evet, geleceğimizi karartan Ergin Ataman'ı istemiyorum. Ne koç olarak ne de yönetici olarak.
Sürdürülebilir bütçe vermezsen karartır.
Oralarda olmadığın için oyuncular gelmez inşa lazım

Trincheiri gibi hocalar lazım.

Kötü olmayan bütçeleri ile ligin orta sınıf takımı olduk, geç bile alındı bu karar. Bu kadar başarısızlığa rağmen, istifa etmemiş, kovulmuştur. Muhtemelen sözleşme hak edişini aldı gitti, bir daha yollar kesişmemesi dileği ile.

Geri