Maç saatinin 2-3 defa değişmesinden ötürü, erkene de alınmasıyla birlikte birçok taraftar biletini iptal etmiş. Bu şekilde açıkladılar maç öncesi programda.Şu maçın ev sahibi BJK olsa tribünler tıka basa dolu olurdu. Şube maalesef bu hele getirildi. Tek olumlu şey kameralar koçu her halde yüz defa göstermiştir, giden şahıs var mı yok mu belli değildi.
Palmer, yetenek seti açısından çok iyi bir basketbolcu. Sorumluluk alıyor, mücadele ediyor. Palmer olmazsa potaya gitmekte ciddi şekilde zorlanırız. Elbette defoları var ama bana göre artıları çok daha fazla.Bu takımdan birinci gönderilmesi gereken oyuncu Omuroyi. Hiçbir şey bilmiyor basketbola dair, birebir savunması felaket, alan savunması felaketten daha kötü bir tabir varsa muhtemelen odur. İkinci isim de muhtemelen McCollum ya da Palmer'dir. Topu inanılmaz domine ediyorlar ama topla hiçbir şey üretmiyorlar. Gillespie, Robinson daha iyi görünüyor şu anda.
Yakup olsa mac
Palmer, yetenek seti açısından çok iyi bir basketbolcu. Sorumluluk alıyor, mücadele ediyor. Palmer olmazsa potaya gitmekte ciddi şekilde zorlanırız. Elbette defoları var ama bana göre artıları çok daha fazla.
Bence bu koçun altında daha da iyi oynayacaktır. Çünkü Yakup denen vasıfsız adamın elinde LeBron James bile geri gider, basketboldan soğurdu.
Hoca var şu anda önceki hoca değildi ki.Süper kupa maçı olmasaydı dolardı. Yine de fena taraftar yok.
Takıma hoca eli değmiş belli.
Yahu ben de onu söylüyorum, mentalite çalışmamak üzerine kurulmuş ya da bu kadar yeter demişler. Bir kişi de bu niye böyle dememiş. Ben de inanıyorum ki her antrenmanda düzenli çalışılırsa yüzde yükselecektir.Abi serbest atışın mentaliteyle ne ilgisi var yetenek-çaba-çalışma ve yine yetenek.. Bu arada Erman hocaya selam olsun coach farkı daha ilk maçta nasıl belli etti görüyordur umarım.