• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Bsl 15. Hafta | Galatasaray Mct Technic 89–73 Beşiktaş Gain

Meeks ve Mccollum iyiydi ilk yarıda. Fena oynamıyoruz.

Palmer biraz takım için oynamaya başlamış.

Şu maçın ev sahibi BJK olsa tribünler tıka basa dolu olurdu. Şube maalesef bu hele getirildi. Tek olumlu şey kameralar koçu her halde yüz defa göstermiştir, giden şahıs var mı yok mu belli değildi.
Maç saatinin 2-3 defa değişmesinden ötürü, erkene de alınmasıyla birlikte birçok taraftar biletini iptal etmiş. Bu şekilde açıkladılar maç öncesi programda.

Yakup olsa mac
Bu takımdan birinci gönderilmesi gereken oyuncu Omuroyi. Hiçbir şey bilmiyor basketbola dair, birebir savunması felaket, alan savunması felaketten daha kötü bir tabir varsa muhtemelen odur. İkinci isim de muhtemelen McCollum ya da Palmer'dir. Topu inanılmaz domine ediyorlar ama topla hiçbir şey üretmiyorlar. Gillespie, Robinson daha iyi görünüyor şu anda.
Palmer, yetenek seti açısından çok iyi bir basketbolcu. Sorumluluk alıyor, mücadele ediyor. Palmer olmazsa potaya gitmekte ciddi şekilde zorlanırız. Elbette defoları var ama bana göre artıları çok daha fazla.

Bence bu koçun altında daha da iyi oynayacaktır. Çünkü Yakup denen vasıfsız adamın elinde LeBron James bile geri gider, basketboldan soğurdu.

Sen neymişsin be Muhsin.

Yakup olsa mac

Palmer, yetenek seti açısından çok iyi bir basketbolcu. Sorumluluk alıyor, mücadele ediyor. Palmer olmazsa potaya gitmekte ciddi şekilde zorlanırız. Elbette defoları var ama bana göre artıları çok daha fazla.

Bence bu koçun altında daha da iyi oynayacaktır. Çünkü Yakup denen vasıfsız adamın elinde LeBron James bile geri gider, basketboldan soğurdu.

Şu takımda zorlanırsın zaten sorun tamamen Palmer'in oynaması ve diğerlerinin figüran olması için kurulmuş bir takım, Palmer'a verdiğin parayla Palmer'dan en az 2-3 kat kaliteli oyuncular alabilirsin mesele o zaten.

Palmer böyle oynasın hep ben razıyım. 7 asisti var şu ana kadar.

Bence koç farkı birçok takım için geçerli.Mesela Beşiktaş'ın kadrosu çok sıradan duruyor ama 13 de 13 yapmışlardı.Kaç kez son çeyreklerde kazandılar,Dusan farkı var orada.Sıradan bir koç ile bu Beşiktaş 13 de 13 ile sezona girebilir miydi ?

Umutlansak mı ne yapsak

İsmini Bile söyleyemediğim Uzun saçlı Arkadaşı Önerenin Beynini
İzleyenin Gözlerini
Kabul Edenin Ağızını
İmza atanın Ellerini...
Hanutçu kim bilmem ama hanutçulukdur bunun adı.

15 sayı yedik savunma savunma önemli

Abi serbest atışın mentaliteyle ne ilgisi var yetenek-çaba-çalışma ve yine yetenek.. Bu arada Erman hocaya selam olsun coach farkı daha ilk maçta nasıl belli etti görüyordur umarım.
Yahu ben de onu söylüyorum, mentalite çalışmamak üzerine kurulmuş ya da bu kadar yeter demişler. Bir kişi de bu niye böyle dememiş. Ben de inanıyorum ki her antrenmanda düzenli çalışılırsa yüzde yükselecektir.

Son düzenleme:
Topu paylaşmayı ve savunma yapmayı sürdürmemiz gerekiyor. Devam devam devam!

Fark 14 sayı.

10 dakikada 4 sayı yedik, acaba neden :)

Hiç açmadım maçı , toteme devam. Nasıl gidiyoruz ?

Muhtesem oynuyoruz helal olsun .

Giden malum şahıs olsa bu 14 sayı hemen erir BJK öne geçerdi. İki sene bize bu eziyeti reva gördüler.

2 derbide de 20'ye yatırıldı Beşiktaş ve liderlik koltuğundan indi.

Geri