15 Mayis Organizasyonu | Ahmet Cömert - Nevizade

Galatasaray Spor Kulübü´nün Engelsiz Aslanlar Takımı olduğundan bihaber olanlar için başlığı Erkek Takımı bölümüne taşıdım, belki salonda bir kişi fazla oluruz diye. Evet, yaptığım forum düzeni açısından yanlış ama varsın Engelsiz Aslanlar için bir yanlış yapayım… 21 Nisan´da ne dediysem o.

Merak ediyorum, sesim Bolu´dan duyuluyor mu? : )
 
Oyuncularımız zaten normalden kalabalıklığın neden olduğunu anlayacaktır, o kadar saf değiller. Yinede bu maç herkes için bir fırsat, yalnız bıraktıkları her maç yüzünden özür dilemek için.
 
Plandığımız gibi oldu. :) [http://bit.ly/jZzpa0]

Şampiyonluk kazanılsa da, kazanılmasa da, 15 Mayıs için özel bir hazırlık olacağını söylemiştim Almanya'ya gitmeden önce takımdaki bazı arkadaşlara. "İnşallah mahcup dönmeyiz" demişlerdi. Sonuç ne olursa, olsun, mahcubiyet olamazdı zaten. Şimdi sıra bizde. Pazar günü 2000 kişi gelmeli Ahmet Cömert Spor Salonu'na.
 
Eray Bey, burada size de büyük bir görev düşüyor. Biz burada elimizden geldiğince duyuru yapacağız, keza gssözlük de yapar ama en etkili duyuru, kuşkusuz resmi sitemizin açılışında yer alacak olan maça davet olur.
 
arkadaşlar o gün yurt genelinde internetteki sansür için yürüyüşler yapılacak,biz de eğer maçtan sonra yetişirse yenilmez armada tişörtleri ile taksime hareket etsek mi ordan?
 
Tabi tabi maçtan sonra Taksime geçeceğiz, yürüyüş için olmasa bile Beşiktaş maçına beraber izlemek için. Yiğit bi şeyide unut be abicim :) .
 
Gelenler mutlaka Yenilmez Armada tişörtünü giysin. Antalya maçında ne kadar güzel bir görüntü olduğundan bahsetmiş tv'den maça bakanlar falan. Kesinlikle en az 2.000 kişi olmalıyız.
 
15 Mayıs Beşiktaş-Galatasaray playoff zirvesi

15 Mayıs'ta önemli bir işimiz var, detayları ziyadesiyle mevcut.
Maç çıkışı ise Nevizadeye geçeceğiz, artık klasikleşen, hudutları tahminlerimizi dair zorlayan zirvelerimizden birini gerçekleştireceğiz.
Mekan için her zaman olduğu gibi 2 adet opsiyonumuz var, bu konuda ortak bir akıl yaratıp kararımızı vereceğiz.
Son olarak, katılım için sabah da ahmet cömert'te olmak zaruridir..
 
Resmi sitemizin açılışında Engelsiz Aslanlar´ın maçına daveti gördü ya bu gözler... Başta Eray Bey olmak üzere emeği geçenlere teşekkürler.

Şamil, sorunu okumuştum ama başlığı kilitlediğin için yazamadım. : ) Engelsiz Aslanlar´a bir teşekkür borcum var, vadesi dolmuş.
 
Bu maça gelmeyi çok istiyorum ama malesef maç 12ye konmuş ve ben 1 gibi salonda olabilirim. Engelsiz Aslanlarımızın maçlarına toplam 7-8 kere gitmişimdir o yüzden ne kadar sürer bilemiyorum. Saat 1de gelmemi önerir misiniz yoksa kalan kısım için gelinmez mi dersiniz?
Özellikle son 2 periyot çok zevkli oluyor ve nispeten zor geçiyor. (demek isterdim)
 
Şamil abinin dediği gibi eğer maçtan sonra taksime geçeceksek yürüyüşe katılalım derim.. bunu zaten bir çeşit zorunluluk olarak görüyorum, siyasi konulara girmek istemiyorum ama özellikle son 1-2 yılda yaşadıklarımızla sansür mantalitesine karşı dik durması gerekenlerin başında geliyoruz..

bu yüzden mümkünse bir de Gsbasket pankartı alarak Engelsiz Aslanların maçından sonra -Yenilmez Aramada- tshirlerimizle yürüyüşte olalım, temsil edelim değerleri..
 
Kulüp beni şaşırtmaya devam ediyor...

GSMobile yarınki Engelsiz Aslanlar´ın maçı için hatırlatma mesajı yolladı.
 

Üst