2007-2008 Galatasaray

Basket takımımız hazırlık kapsamında Antalyada katıldığı Turnuvada Finalde Bjk'yi farklı bir skorla yenerek Şampiyon olmuşlardır.Aslan Yürekliler kaldıkları yerden devam etmekteler.
 
Ben de yeni okudum uA.com'da..Tucek yokmuş ve de takım idmansızmış Beşiktaş ise 20 gündür çalışıyormuş..

Bu sene takıma takviye var mı acaba..?
 
Türkiye Ligi yine sıkıcı geçecek, zaten kurulduğumuz günden beri bu lig bizim için amaç değil araç oldu.

Kurucumuz Ali Sami Yen´in dediği gibi "Amacımız bir renge ve isme sahip olmak, Türk olmayan takımları yenmektir." Bekle bizi Avrupa...
 
Beyler bir abimiz Özel mesaj atmış bana.Aldığımız adamların en önemlsii

Haidari, avrupa şampiyonu isvec milli takımının süper starı.Son final maçında Mvp oldu yanılmıyorsam 30 sayı ile.

Duyum benden gerçekliğini görecez.
 
Umarım haberler duyumlar doğrudur.Mesuliyet kabul etmem ona göre :)
 
Olabilir Sedat hoca da Avrupayı sallayacağız dedi ama oyuncu sylemedi :)

Bu adam hangi mevkide oynuyor Gökçe :)
 
Ne bilim abi.Özel mesaj geldi bana da.Yanlışta çıkabilir ne yapim insan heyecanlanıyor. :)
 
Sedat hocayla konuştum biraz önce..Transferler hakkında çok güzel şeyler söyledi..

Ama güzel şeylerin yanında bir de salon konusundaki sözleri beni mutsuz etti..Maçlarımız büyük ihtimalle Ahmet Cömert'teymiş..Bu demek oluyor ki taraftar sayımız geçen seneyi pek aşmayacak..Yönetim destek vermiyor diyoruz ama sayın Başkan bari bu sefer Ayhan Şahenk'e alarak bir destek versin şu takıma..Erkek veya bayan maçıyla birleşen bir maçta taraftar sayımız inanılmaz artar..

Ahmet Cömert olursa yapılacak büyük transferlere sevinemeyeceğim malesef..
 
Kerem bu şubeye destek vermek isteyen maçlar nerede olursa olsun gidiyor, bunu en iyi siz biliyorsunuz. Onun için salonun adı, yeri pek önem teşkil etmiyor. Zaten bizim yönetim erkek veya bayan takımının maçlarının öncesinde tekerlekli sandalye takımının maç yapmasına yönelik girişimde bulunmadığı için çok da yadırgamamak gerek.
 
Abi bu sene yönetimden o kadar doğru hamleler geldi ki bir de şu takıma da gelsin diye bekledim ama yine olmadı..Dediğin gibi abi destek vermek isteyen gider..Ama salonda yine aynı kişiler olacak bu da kesin..Hele ki Dee Brown önderliğinde takım çok iyi çıkış yakalarsa bu tarafa bakan olmaz gibi geliyor..Olsun biz tadını çıkaralım..

Gökçe'nin dediği oyuncu doğruymuş bu arada..Oyun kurucu, istatistiklerine baktım da çok asist yapıyor..Tucek ve Ferit'i bol bol besler artık :)
 
Hussein Haidari ile ilgili bir kaç bilgi...

İsveç'in 76-66 kazandığı final maçı (İngiltere'ye karşı)

40 dakikada (yani oyundan hiç çıkmadan) 20 sayı (Toplam 8/14, %57) 15 asist, 11 ribaunt...Kendisine 6 kere faul yapılmış...0.6 gibi inanılmaz bir index. Attığı 2 sayılıkları dağıtırsak, 5/7 içeriden, 1/3 orta mesafeden. Anladığım kadarıyla delici bir oyuncu. 2/4 üçlük atmış. Çok iyi bir yüzde.

Kendisi Santa Lucia'da oynadı. Avrupa'nın en güçlü takımlarından biri. Ayrıca İtalya ligi tecrübesi var.
Puanı 3.0 .

Eğer gerçekten geldiyse, Sedat Hocama ve bütün yöneticilere kocaman bir alkış...
 
Kerem,

Ahmet Cömert zaten kullanım önceliği itibariyle engelli sporculara hitap eden bir salon. O yüzden bu salonda oynamamız normal. Bjk de maçlarını Süleyman Seba'da oynuyor. Akatlar'a almıyorlar dikkat edersen ki o salonda 4 branş maçlarını yapıyor (voleybol ve basketbol). O yüzden fazla art niyet aramamak lazım. Zaten Ahmet Cömert hepimizin sempatisini kazanmış bir salon.
 
Bugünkü voleybol maçına gelerek takımımıza bizlerle beraber destek olan aslan Sedat Hocama çok teşekkür ediyorum.

Maçta soramadım kendisine ama transfer ettiğimiz söylenilen Haidari ile imzalandı mı acaba ? Bir de, başka transfer düşünülüyor mu ?
 
Bana Sedat hoca onay bekliyoruz dedi..Sanırım anlaşıldı ama kulüpten onay bekleniyor..Ben onu anladım..

Diğer isimleri Gökçe yazar :D
 
Sedat Hoca´yı salonda görünce şaşkınlığı ve mutluluğu birarada yaşadım. Bizleri yanlış bırakmadığınız için teşekkürler hocam...

Sedat Hocayı görmüşken biraz terletelim dedik ama transferler kesinleşmediği için net konuşamayacağını söyledi. Yakında hazırlıklara başlayacak takımımızın transferler için neyi bekliyor anlayamadım. Erkek takımımızda yabancı transferlerinde geç kalmamız nedeniyle yaşadığımız sorunlar yetkililerin hiç mi dikkatini çekmiyor.

Avrupa´da hedeflerimiz bu kadar büyükken hata lüksümüzün olmadığını düşünüyorum. Biran önce kaliteli yabancıların kadromuza katıldığı müjdesini bekliyorum.
 
Valla ben Haidari harici 2 isim daha biliyorum ama ne kadar doğrudur kesin midir bilemicem.İsimleri Burak yazmıştı sonra silmişti inancsızlığından dolayı....

Bundan sonra bana da laf düşmez.
 
Onur'un dediklerine katılmamak elde değil. Daha geçen günlerde buralarda Avrupa Şampiyonluğu hedefi koyulduğu belirtilmişti. Liglerin başlamasına az bir süre kala, yabancı oyuncularımız hala resmi olarak kulübümüzde değiller. Veya imzaladılar da biz bilmiyoruz. Gerçekten çok rahatsızlık verici bir durum.

Hedef Avrupa Şampiyonluğu ise, bir an önce kadromuz son şeklini kazanmalıdır diye düşünüyorum. Takımın kimyasının oturması açısından bu oyuncuların bir an önce kadroya katılması son derece önemli...
 
Gerçektende bu takım çok şeyleri hak ediyor. Zaten Türkiye'de yenilgisiz bir şampiyonluk sevinci tattırdılar bize. Bundan sonraki hedefin kesinlikle büyümesi ve artık avrupa da şampiyonluk olması lazım elbette bunun içinde bir kaç tane takımı bu hedefe ulaştırabilecek yabancı oyuncu transferi gerekli. Ancak şimdiye kadar bu transferlerden ses yok yada açıklanmıyor. Bu durumun uzaması hem taraftarın gözünde bu takımın itibarını kaybetmesine hemde planlanan transferlerin yapılamamasına neden olabilir. Avrupa'da şampiyonluk yaşatabilecek ve GALATASARAY adının avrupa'da sadece futbolla değil diğer branşlarla da var olduğunu göstermek eminimki hiç bir ücretle kıyaslanmayacvak bir reklam olanağı kazandırır. Lütfen bu büyük fırsatı kaçırmayalım.
 

Üst