2007-2008 Galatasaray

Valla başkanımız Kupayı aldığımız gün Avrupa'da şampiyonluk getireceğimize olan inancını dile getirmişti.Şimdi Özhan Başkan'a ve yönetime düşüyor iş bir an önce bu transferleri bitirip ligi sadece bir araç olarak görüp amacımız olan kupayı getirmeliyiz.

Geçen sene kupayı getiren iki branştan biri.O yüzdendir ki yönetim bu Aslan Yüreklilere ve Aslan Hocasına yardım etmelidir.

2000 li yıllarda Fatih'in Aslanları vardı.Artık geçen seneden itibaren Sedat'ın Aslanları var. Oana bu unvanı layık görüyorsak yönetim gerekli olan takviyeleri yapsın ve takım bir an önce Amacına kenetlensin.
 
Burada hedef Avrupa Şampiyonluğu. Üstelik bu sezon Şampiyonlar Ligin'de mücadele edeceğiz. Bu sezon tüm branşlar içerisinde(futbol da dahil) Avrupa'da en büyük başarıları kazanan takımı yaratmaya çalışıyoruz. En büyük kupayı Türkiye'ye getirmek için uğraşıyorsak kadromuzu ona göre güçlendirmek zorundayız. Bu yüzden bu fırsatı kaçırmamak lazım. Yöneticilerimiz de bunun farkına varmalıdır...

Bizim amacımız tüm branşlarda Avrupa'da zirveye oynayan bir kulüp yaratmak. En büyük fırsat şu anda Tekerlekli Sandalye Basketbol takımımızda. Bunu değerlendirmek lazım....
 
Bu arada takım kadromuzda her hangi değişiklikler var mı ? (Gelen yerli oyuncular, giden yerli oyuncular gibi)

Bunlar da bu başlıkta belirtilirse çok yerinde olur.
 
Sedat Hoca'nın geçenlerde Tv'de roportajını izledim.Yakında zamanda çok güzel haberlerimiz olacak 3 oyuncu ile anlaştıklarını ve yönetimi beklediklerini bildirdi :? Yönetim neden bekletiyor anlamış değilim.FaKAt taraftar Aslanlarla Şampiyonluğa koşmak için sabırsız derhal gereğinin yapılmalı.
 
Yeni transferlerimiz

Tekerlekli Sandalye Basketbolu'nda Üç Transfer

Kurulduğu 2005 yılından bu yana gerek Türkiye'de, gerekse Avrupa'da önemli başarılara imza atan Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, 2007-2008 sezonu öncesi kadrosunu üç yeni transferle güçlendirdi.

Mücadele ettiği her iki ligde de namağlup şampiyonluğa ulaşan takımımız, iki sezona sığdırdığı ulusal ve uluslar arası altı kupanın devamını getirmek ve bu sezon Süper Lig'in yanı sıra Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde de başarı için kadrosuna ikisi yabancı, biri de Türk olmak üzere üç oyuncuyu kattı. Transfer edilen oyunculardan Irak asıllı İsveçli oyuncu Hussein Haidari, dünyanın en iyi oyun kurucusu olarak tanınıyor. Son Avrupa Şampiyonu olan İsveç Milli Takımı'nın vazgeçilmez oyuncularından biri olan 3 klasifikasyon puanına sahip Haidari, İngiltere ile oynanan final maçında 20 sayı-15 asist-11 rebound'la triple double yaparak, turnuvanın en değerli oyuncusu seçildi.

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nın diğer yabancı oyuncusu ise, Olimpiyat ve Dünya Şampiyonu Avustralya Milli Takımı'nın center oyuncusu, 4.5 klasifikasyon puanlı Justin Eveson. Geçtiğimiz sezon Hussein Haidari ile birlikte S. Lucia Roma takımında İtalya ve Şampiyonlar ligi Şampiyonluğu yaşayan oyuncu, yaz sezonunda formasını giydiği Avustralya Ligi Şampiyonu olan Perh WheelCats takımının oynadığı final maçında 28 sayı-20 rebound-8 asist ile karşılaşmanın en değerli oyuncusu seçildi.

Takım kadrosuna katılan diğer oyuncusu olan 3 klasifikasyon puanlı A. Gazi Kahraman ise, Alman A Milli Takımı?nın yanı sıra, 2005 Şampiyonlar Ligi Şampiyonu R.S.V Lahn-Dill?de de forma giyen bir Türk oyuncu. Kariyerine sayısız Bundesliga, Andre Vergauwen ve Şampiyonlar Ligi kupası kazanan Kahraman power forward mevkisinde görev yapıyor ve Avrupa?da yüksek dış şut yüzdesi özelliğiyle tanınıyor.
 
Re:

Gökce Başaran' Alıntı:
Valla ben Haidari harici 2 isim daha biliyorum ama ne kadar doğrudur kesin midir bilemicem.İsimleri Burak yazmıştı sonra silmişti inancsızlığından dolayı....

Bundan sonra bana da laf düşmez.
EE isimler doğru çıktı tabi bu iki ismi Burağa daha önce yazdırmıştım ama inanmadığı için silmişti...

Ayrı bir gurur hissediyorum tabi...

Neyse şampiyonlar ligi bekle bizi...
 
Haidari 3.0, Justin 4.5, A. Gazi Kahraman 3 punda ise Tucek'inde puanın 4 olduğunu düşünürsek bize 1 puanlık iki oyuncu gerekmekte.İlk 5mizide Haidari,Justin ve Tucek'in olduğunu düşünürsek ki takımda da bu oyuncular umarım mevcuttur eğer yoklar ise bir puanlık bir oyuncu daha transfer edilecektir.
 
Müthiş transferler. Bu transferlerin yapılmasın katkısı olan herkese sonsuz teşekkürler. Avrupanın en iyi takımlarından biri olduk sanırım. Futboldan sonra bir Avrupa Kupası daha gelecek sanırım bu sene.
 
Hayırlı olsun.

İstatistiklere bakıldığında , geçmişe bakıldığında çok iyi oyuncular olduğunu anlayabiliyoruz.

Bu sene Avrupa'da da başarı bekliyoruz...
 
Bekleme süresi biraz uzasa da sonuçta kalitemize yakışır isimlerin kadroya dahil edildiğini görmek çok güzel. Geçen sezon Sedat Hoca söz vermişti bu sene Türkiye Lig Kupası gelecek sene ise Avrupa Kupası getireceklerine dair.

Türkiye´de basketbolun öncüsü olan biz Tekerlekli Sandalye kaldığı yerden yola devam ediyor.
 
Ellerim kaşınıyor Avrupa Kupası kokusu alıyorum :) Gerçekten çok güzel oldu bunlar.Valla Gökçe bu transferleri yapanları puan hesaplamasını düşünmeyecek kadar amatör insanlar değiller ;) O yüzden kafayı pek takmıyorum o konuya ;) Artık Avrupa Kupası bekliyorum ve ayrıca o Final Four ülkemizde olmasını daha çok istiyorum ;)
 
Kupanın kulplarına şimdiden elimizi attık gibi duruyor.Hadi bakalım,heyecan veren transferler.Şimdiden Avrupa için iyice elimi kaşımaya başladım Burak gibi :)
 

Üst