2007-2008 Galatasaray

Transferlerin onay süresini bekledik ve oldu..Önceden duyduğumda çok heyecan basmıştı zaten şimdi fazla heyecanlanmadım..
 
abi düşüp bayılıyordum turkbasket i bir açtım dünyanın en iyi guardı galatasarayda diyordu noluyoruz dedim sonra TRANSFERİN EN BÜYÜK ASLANLARA olduğunu öğrendim :)
futbol
erkek bayan basketbol su topu voleybolun ardından burayada el attık ne diyelim teşekkürler staff konusunda en ufak bir soru işaretimiz bile yok
sedat hoca bizi avrupanın en büyüğü yap.
 
3 oyuncu da Avrupa'da şampiyonluk yaşamış. Daha ne denir ki?

Bu seneki güzel haberlerden bir tanesi. :)

Pardon, sadece Avrupa yazmışım. Dünya şampiyonlukları var. :)
 
Sedat İncesu: "Hedefimiz Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu"

Tekerlekli Sandalye Basketbol 2007-2008 Süper Ligi öncesi, yenilenen kadrosuyla İtalya'da düzenlenecek olan Chieti Turnuvası'na katılacak olan Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nın yeni sezon için hedefleri ve yapılan transferlerle ilgili Antrenör Sedat İncesu sitemize açıklamalarda bulundu.

Antrenör İncesu, Türkiye'de iki sezon boyunca oynadığı tüm müsabakalardan yenilgisiz ayrılan ve Avrupa'da da iki sezonda oynadıkları 13 müsabakada elde ettikleri 11 galibiyetle ülke puanına büyük katkı sağladıklarını söyledi. İncesu, bu sayede daha çok Türk takımının Avrupa kupalarında mücadele etmesine de olanak sağladıklarını sözlerine ekledi.

Avrupa'nın gündeminde, takımımızın geldiği noktanın konuşulduğunu belirten Sedat İncesu, yabancı basın organları ve internet sitelerinde de Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nın bu yılki Şampiyonlar Ligi?nde favoriler arasında gösterildiğini de söyledi.

Yeni kadroyu oluştururken belirledikleri hedeflerin tamamına ulaştıklarını söyleyen Antrenör İncesu, bunun hem Türkiye, hem de Galatasaray Spor Kulübü açısından büyük bir adım olduğunu belirterek, "Yeni transferlerimiz tüm dünyada deprem etkisi yarattı. Üç yeni sporcumuz da hem karakter hem de oyun kalitesi açısından çok yüksek seviyelerdeler" dedi.

Geçtiğimiz aylarda Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Şube Kaptanı olarak göreve başlayan Dilara Endican'ın takıma yepyeni bir vizyon kazandırdığını söyleyen İncesu, "Dilara Hanım göreve geldiği ilk günden itibaren takımımız için neredeyse 24 saat mesai harcıyor. Tüm bu güzel gelişmeler takımımıza Avrupa?da bulunan yaklaşık 700 takımın en iyisi olması için güç veriyor" dedi.

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Antrenörü Sedat İncesu son olarak, geçtiğimiz yıl kazandıkları Süper Lig şampiyonluğunun ardından Başkan Özhan Canaydın'a ve Galatasaray taraftarına Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu sözü verdiklerini; bu yıl da verdikleri sözü yerine getirmek istediklerini söyledi.
http://www.galatasaray.org
 
Galatasaray: 95 - Gullianova: 85

Chieti Turnuvası'nda mücadele etmek için İtalya'da bulunan Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, turnuva öncesi yaptığı hazırlık maçında İtalya Serie A takımlarından Gullianova'yı 95-85 mağlup etti

galatasaray.org
 
3 süper transfer yaptık. Öncelikle bu transferlerde emeği geçen herkese çok teşekkürler. Turnuva öncesinde yaptığımız hazırlık maçını kazandık. Herşey yolunda gibi gözüküyor. Umarım turnuvada da çok iyi maçlar çıkartırız. Aslanlarımıza başarılar...
 
Arkadaşlar size turnuvadan gelen bilgileri ileteyim:

Anmic SASSARI takımına 67-62 yenildik. Bu maçta Justin Eveson, Gazi Karaman ve Guilianova maçında yüzük ve serçe parmağı çatlayan Özgür Gürbulak oynamadı. Yanlış hatırlamıyorsam Tucek bu maçta 34 sayı ile oynadı.

Turnuva'nın ikinci gününde ELECOM takımını 80-71 mağlup ettik. Ferit 24 sayı attı. Gazi Karaman bu maçta oynadı, 5 sayı atmış olması lazım. Justin Eveson Avustralya Ulusal Takımı ile Japonya'da olduğu için henüz kadromuzda değil.

Bugünkü S.Stefano Banca Marche maçını kazanırsak final oynamaya hak kazanacağız. Bu prestijli turnuvada final oynamak büyük bir önem taşıyor. Sonuçta İtalya liginin en güçlü takımlarıyla (Santa Lucia Sport hariç) maç yaptık. Çok da iyi bir tecrübe olmuştur takımımıza.

Kaynak: Sedat Hoca

Bazı verdiğim bilgilerden emin değilim, programım çok yoğun olduğu için kafam çok sık karışıyor. Şimdiden kusura bakmayın. Oynamayan oyuncular ve skorlardan kesin eminim ;)
 
Tek. San. Basketbol | Chieti Turnuvası

İtalyan Olimpiyat Komitesi'nin düzenlediği Chieti Turnuvası'na katılan Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, yaptığı iki maçtan bir galibiyet, bir de mağlubiyet aldı.

Turnuvanın ilk gününde karşılaştığı ANMIC Sassari takımına 67-62 mağlup olan takımımız, ikinci maçtaki rakibi ELECOM'u ise 80-71 yendi. ELECOM maçında 34 sayıyla en skorer oyuncu Petr Tucek olurken, takımımızdan Ferit 24, Özgür 13, Gazi Kahraman 5, Selim Demirdağ ve Serdar ise 2'şer sayı kaydettiler.

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, turnuvada 26 Ekim Cuma günü ise S. Stefano Banca Marche ile karşılaşacak.
 
-Henüz fikstür dahi çekilmemiş durumda..
federasyonun yaşadığı&yaşattığı sıkıntılarda mevzubahis..
Bu gidişle yazın şort ve terlikle izleyeceğiz son maçları. :roll:

-Yeni transferlerle birlikte düzenli olarak oynaması zorlaşan şuayip ve volkan kiralık olarak gidiyor..Uğur'da Almanya'ya geri döndü..

- Çok Özledik Sizleri..
 
Bu arada yeni bir oyuncu daha alacaz Türk bir aksilik olmazsa. :)
 
Kadromu güzel izlemek gerekir böyle maçları... GS TV neden vermiyor acaba? Lig maçlarını verecek mi ? Geçen yıl şampiyon olmuş takımımız ve bu sene de büyük hedeflerle ilerleyen takımımızın maçlarına canlı tv yayını yapması gerekir !
 

Üst