2010-2011 Avrupa Transfer Borsası

Avrupa'da ligler sona ermeye başladı,çoğu ligte şampiyonlar belli.Yazın'da mağlum Dünya kupası var.Burada yaz sezonu boyunca Avrupa'da olacak veya olması muhtemel hatta flash diye tabir edilen trasferleri konuşalım.

İlk haber benden;Twente'yi bu sene Holanda'da şampiyon yapan Steve Mclaren Almanya ekiplerinden Wolsburg ile anlaştı.

Ayrıca Mourinho eğer Madrid'le anlaşırsa Tevez ve Maicon transferlerinin gercekleşmesini istemiş.Bu bir duyum tabii kesin değil.

Bu yaz nice bomba transferlere....
 
Bence bu yazın transferde en çok adından söz ettiren kulübü Chelsea olacak.Abramovic Cl yi çok istiyor.Deco,Anelka vs... gönderip Torres,Aguero gibi gibi oyuncuları alabilirler.Böyle bir şeyde konuşuluyor zaten.
 
The Times'ta yer alan habere göre Manchester City, Serie A ekiplerinden Napoli'nin etkili orta saha oyuncusu Marek Hamsik ile anlaştı.
 
Boateng, Manchester City'de
Şampiyonlar Ligi fırsatını kaçıran Manchester City, kadrosuna Alman oyuncu Jerome Boateng'i katarak gelecek sezon için çalışmalara başladı.

Manchester City Teknik Direktörü Roberto Mancini, Alman defans oyuncusu Jerome Boateng ile anlaştıklarını açıkladı.

21 yaşındaki Hamburglu oyuncu için 12 milyon avro ödeneyecek olan Manchester ekibinde Mancini, Manchester Evening News'a yaptığı açıklamada "Boateng genç ve güçlü bir oyuncu, 3 farklı pozisyonda oynayabiliyor. Defansın ortası, defansın sağı ve orta saha. Eğer böyle bir oyuncunuz varsa bu takım için çok iyidir" ifadelerini kullandı.

İtalyan hoca ayrıca Şampiyonlar Ligi'ne kalamamalarının kendi işini daha da zorlaştırdığını belirtti.

Boateng tamda Mancini'nin oyuncusu , yavaş yavaş City'e sistemini oturtuyor.
 
Ada gazetelerinden Daily Mirror`ın haberine göre Juventus, Liverpool`lu Alberto Aquilani için 10 Milyon Euro`yu gözden çıkarmış.
 
juventus bu balon Aquilani almaz umarım.agüero torres böyle adamları alsınlar.bu sene 100-120 milyon euro arası transfer bütçesi olacakmış.
 
Barcelona David Villa yı transfer etmiş.50 M? bonservis bedeliyle yıllık 7 milyon Avrodan 4 yıllık sözleşme imzalayacakmış.Clichy ve Fabregas ıda alacaklar büyük ihtimal.

-------------Valdes-----------
Alves----Pique---Puyol----Clichy
-------------Xavi---------
Fabregas-------- --Iniesta
Messi----------------Villa
--------İbrahimovic-----

Dehşet bir kadro!
 
Woww David Villa 8) .Florentino Perez'in hayalindeki kadrodan bir parçanın Barca'ya katılmış olması güzel.İhtiyacı karşılayacağına eminim.Haydi bakalım sıra Fabregas'ta.
 

Üst