• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2010-2011 Avrupa Transfer Borsası

Boriello Villa'nın yedeği? Boriello o kadar üst düzey bir santrafor değil benim görüşüm.Barça'nın futbolcusu hiç değil.

Man.City çok fazla transfer yapmayacak sanırım.Mancini nokta transferler yapacağız diyor.

Barça mascherano yu istiyormuş ayrıca fabregasta halen umut varmış hadi bakalım hayırlısı :)

Eren Akın' Alıntı:
Boriello Villa'nın yedeği? Boriello o kadar üst düzey bir santrafor değil benim görüşüm.Barça'nın futbolcusu hiç değil.
boriellonun neyini beğenmiyorsun eren.barcelona dünyanın en iyi takımı ama bence barcelonada yedek kulübesi diye bir şey yok.hepsi görev adamı.çoğu barcelonanın oyuncusu değil.bence boriello villanın yedeği olabilir.

Liverpool,Rafael Benitez ile yollarını ayırdı.

Sercan Karabıçak' Alıntı:
Benitez inter ile anlaştı diye biliyorum. Pellegrini'de Liverpool' a gelirse kimse şaşırmasın :)

Mourinho'dan sonra Benitez.İnter'de çok şey değişecek gibi.

İnter Benitez ile kesin olarak anlaştı.

Roma'da Brezilya'lı Adrianoyla 3 yıllık anlaştı.

İspanyol basınına göre Real Madrid, Angel Di Maria ve Aleksandar Kolarov ile anlaştı.

Bayer Leverkusen eski oyuncusu Chelsea'li Micheal Ballack ile 2 yıllık anlaşmış.

Kayserispor'la anlasti denilen Kris Boyd Championship takimlarindan Middlesborough'a transfer olmus. (Transfermarkt)

hepsinden öte, hasan kabze de montpellier ile anlaşmış 3 yıllık.
vay anam vay.

mazharozsoy' Alıntı:
Sercan Karabıçak' Alıntı:
Benitez inter ile anlaştı diye biliyorum. Pellegrini'de Liverpool' a gelirse kimse şaşırmasın :)

liverpool'un yeni hocası roy hodgson oldu..

Bu yakınlarda,

Rubin Kazan- Obafemi Martins

Santos - Keirrison

Fiorentina - Artur Boruc

AEK Atina - Papa Diop

Olympiakos- Dennis Rommedahl

Gerçekleşen transferler.

Henry => New York Red Bulls

Sami Khedira => Real Madrid

Bu yunan takımlarıda her yıl kesik olduğum birini kadrolarına katıyor vesselam.

Adriano => Barcelona (9.5 milyon euro)

Pedro Leon => Real Madrid (10 milyon euro)

Joe Cole => Liverpool

Liverpool ve Chelsea arasında ilginç bir durum oluştu aslında.Chelsea Liverpool'dan 5 milyon euro gibi bir bedelle Benayoun'u aldı 2-3 hafta önce.Şimdi de kendi kadrosundan Joe Cole'u Liverpool'a gönderdi.Yani 5 milyon euro+Joe Cole karşılığında Benayoun'u almış oldu bir bakımdan.Burada kim avantaj sağlamış dersek sanırım cevap Liverpool olur.

Geri