2010 - 2011 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni sezonu konuşmaya başlayalım.

Zaten, bazı haberler çıkmıştı. Hammon ve Fowles ile ilgileniyormuşuz. Fowles ile Fenerbahçe de ilgileniyor.

Sizler de trasnferlerle ilgili görüşlerinizi paylaşın lütfen.
 
Bu başlık iyi oldu :)
Hammon guard için müthiş olur. Büyük ihtimalle anlaştığımızı söylemiş FCN.
Fowles de bizi seçerse; Seimone'un da dönmesi ile deli takım oluruz :)
Sophia Türk olunca şöyle bir kadro muazzam olur; Becky - Işıl - Seimone - Sophia - Fowles :shock:
 
Arkadaslar benim bildigi becky hep nbade allstara gidiyo ve oradan sonra geri dönmüyo, öyle bisey olcaksa hic gelmesin, cünkü bu sene aynisini ros caserasdada yapti.
 
Adnan Erdoğan' Alıntı:
Arkadaslar benim bildigi becky hep nbade allstara gidiyo ve oradan sonra geri dönmüyo, öyle bisey olcaksa hic gelmesin, cünkü bu sene aynisini ros caserasdada yapti.

Her sene mi yapıyormuş bunu?
Yönetim de mutlaka bu konuyu görüşür, anlaşılmazsa alınmaz zaten. Alınırsa da böyle birşey olacağını sanmam.
 
Becky Hammon transferinin bir faydası da Sophia Young'la iki senedir WNBA'de aynı takımda oynaması. Birbirlerini çok iyi tanıyorlar. Katie Douglas'la da Avrupa'da birlikte oynamışlardı.

Sue Bird - Lauren Jackson ikilisi harika olurdu ama Becky Hammon geldikten sonra Fowles'ı almak daha mantıklı gibi.

Seimone dönecek tabiki en sevindirici haber bu şuan.

Bahar'ın durumu ne olacak? Asıl konuşmamız gereken bu bana göre.
 
Sue Bird - Lauren Jackson ikilisi rüya gibi olurdu hakikaten...O zaman Valiliğe bir yazı gönderip bayan takımına özel koruma istemek şart olurdu...Salonların dolması açısındanda güzel hamle olur bu,sonuçta bayanların yaptığı bir spor ve estetik önemli... :)
 
Fowles'e fenerde teklif verdi eğer bu iki takım arasında bilgi almak isterse referans alacağı ilk isim Jia Perkins olacaktır.Umarım bizi seçer.
 
Herkes Becky konusunda gelsin diyorda ben kişsel olarak avrupada isteksiz oynadığını düşünüyorum,yani pek önemsemiyor gibi...Wnba ile avrupada izlediğim oyuncu arasında performans anlamında çok büyük fark var...Büyük oyunculuğuna birşey demiyorum ama benim izlenimlerim bu,tabi daha çok izleyen biri daha net bilgi verebilir,benimkisi en fazla 4-5 maç üzerinden yola çıkarak yapılmış bir değerlendirme...
 
Lige alışmış Tamika'nın daha erken gelmesi sağlanabilir (ki İStanbul'u sevmiş olabileceğini düşünüyorum) O zaman yabancı olarak Bİr Fowles bize yeter. Seimone, Tamika, Fowles, Leuchanka. Işıl'ın nasıl geleceği belli değil. Hammon gibi bir oyun kurucu lazım aslında takıma. Ligdeki FB maçında topu götüremiyorduk rakip yarısahaya. Bahar da kalmalı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst