2010 Dünya Kupası

adama carpıp ınanılmaz bı sekılde yon degıstıren topa sen gıt aut ver.donsun bı sonrakı atakta ortalasın ofsaytı verme.ıkıncı pası versın adam vursun gol olsun.futbol cok enteresan
 
Bir kez daha anladım ki benim desteklediğim bir takımın kupa alma şansı yok,en fazla final görebiliyorlar ama olmuyor işte boston,hollanda vs.
 
Hadi geçmiş olsun. O ahtapota da bundan sonra da Saint Paul falan diye seslenirler artık. Tapmaya başlayanlar bile olabilir. :)
İyi tarafıda artık vuvuzela ve ömer üründül bitti bir süre kulaklarımız keyif çatsın.
Nese bide twitter i da kapatayım bari :p
 
37284_1482220209182_1044135268_31364094_2725854_n.jpg



Jimmy Jump burada da ,


Maç için diyecek birşey yok zaten Howard'ın eşi söylemiş; 'Bu adam evde çocukları yönetemiyor maçlarda nasıl başarılı oluyor anlamadım.'

Maçı mahvetti.
 
Umut Öncel' Alıntı:
Burak, hangi kararların beğenmedin hakemin?


Joong'un tekmesi direkt kırmızı kardeşim, Robben kırmızı kardeşim, Puyol çift sarı kart atılması gerekirdi, çok bariz bi korner dönüşü gol oldu zaten.

Maç içindeki itirazlara kart vermeyip oyuncuları cesaretlendirmesi sürekli itiraz konusundan da ayrı eksi puan verilmesi gereken davranışlarıydı bence.
 
Burak Barut' Alıntı:
[quote="Umut Öncel":3qwney6b]Burak, hangi kararların beğenmedin hakemin?


Joong'un tekmesi direkt kırmızı kardeşim, Robben kırmızı kardeşim, Puyol çift sarı kart atılması gerekirdi, çok bariz bi korner dönüşü gol oldu zaten.

Maç içindeki itirazlara kart vermeyip oyuncuları cesaretlendirmesi sürekli itiraz konusundan da ayrı eksi puan verilmesi gereken davranışlarıydı bence.[/quote:3qwney6b]

+ Iniesta'nın -her ne kadar haklı bir tepki olsa da- Bommel'e topsuz alanda yaptığı hareketin kart verilmeden geçiştirilmesi.
 
2000 li yıllarda Galatasarayın Türk Milli Takımına verdiği katkıyı 2008 den sonra Barca İspanya Milli Takımına vermeye başlayınca İspanyollar tarihlerinde gördükleri en büyük başarıları Katalanlar sayesinde gördüler.

Dün gece Barca gerceği ve total futbolun güzelliği bir kez daha gözler önüne serilmiştir.
 
[youtube]http://www.facebook.com/profile.php?id=733763561&ref=mf#!/video/video.php?v=122886171090012&ref=mf[/youtube]


Şekilde görüldüğü gibi :)
 
benim anlamadığım jimmy jump bu zamana kadar 50 çeşit mevzu çıkarmış. her yerde faaliyeti var.. bu adam hala nasıl stada girebiliyor.. o kadar güvenlik önlemleri, yasaklı holiganlar , cezalılar v.s var.. Bazı adamlar değil stada Güney Afrika'ya bile sokulmazken bu arkadaş yine şovunu yaptı..
 
Umut Öncel' Alıntı:
Kaptan, kutlamalarda Fabregas'a Barça forması giydirdi. :)

Çok güzel bir andı. Puyol arkadan fırlayıp Barca forması ile, Fabregas'ın üzerine eski Barca'lı Reina'nın da yardımıyla geçirdi.

Hadi Cesc, bak kaptan da çağırıyor. Dön yuvaya :)

989.jpg
 

Üst