2010 Dünya Kupası

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
[quote="Kerem SEÇER":2037st9l]Bütün uğursuzlar Hollanda'yı tutacak galiba ben dahil. Bakalım bu sefer şans gülecek mi? :)
Emin ol bu sefer Şampiyonuz,Köyttt maçın yıldızı olacak :)[/quote:2037st9l]

Köytt öldüm resmen bunu duyduğumda :) :)
 
Ömer Faruk Ünalan' Alıntı:
http://www.facebook.com/video/video.php?v=121997564512206

Bu ne terbiyesizliktir ya? Tamam kazandın ama birazcık saygılı olmak çok mu zor?

Bu olayı görene kadar İspanya'nın kupayı almasını istiyordum ama Hollanda kazansa da üzülmezdim, gönlüm razı olurdu. Fakat bu videodan sonra kesinlikle bir Hollanda fanatiğiyim!

Özellikle Casillas ve Ramos`a da hiç yakıştıramadım böyle bir şey açıkçası..

Gafil avlandım. :) Bu video Euro 2008 Finali sonrasında olanlarmış. Olsun, yine de ayıp ayıptır. Hala Hollanda'yı destekliyorum :)
 
Bizim popüler ahtapotumuzun pabucunu dama atacak bir isim çıktı. Endonezya'dan papağan Mani. Eleman ülke bayraklarının kartlarını, kimin galip geleceğini tahmin ederek çekiyor. Artık kupanın sıkıcılığından insanlar da ne yapacağını şaşırıp hayvanlar alemine daldılar. Paul ''İspanya'' dedi ama Mani de ''Hollanda'' diyor...

papac49fanmani.jpg
 
Almanya - İspanya maçından sonra Paul'u ızgara yapmışlardır diyordum.Yapmamışlar :)

Maç için bol gollü geçiceğine dair beklentim var.Umarım düşündüğüm gibi olur.Finale yakışır.Robben ve Sneijder nedeniyle Hollanda'yı destekliyorum.
 
Hollanda! :D Paul artık suyun ısındı :D Hollanda her seferinde taş gibi top oynayarak gelir ve şoka uğrardı ama bu sefer öyle olmayacak. :D
 
İnat olsun tüm ahtapotlara saldır ulAn Hollanda !
 

Üst