2010 Dünya Kupası

Dünya Kupası neden bu kadar zevksiz eminim bugün herkes Pedro'nun pozisyonunda anlamıştır. Bu kadar da olmamalı artık sadece Pedro için söylemiyorum çünkü kendisi Barcelona'da oynayan artık Dünya'ya kendini kanıtlamış bir oyuncu fakat tüm maçlarda öyle pozisyonlar bencillik yapılarak harcanıyor ki bol gollü olacak maçlar tek golle bitebiliyor. Bunun tüm nedeni oyuncuların piyasa yapıp kendini büyük takımlara pazarlama isteğidir. Galatasaray'da Elano'ya söylenmeyen söz kalmıyor adam G.Saray'da oynuyor (Chelsea'de,Barca'da değil) fakat net pozisyonların hemen hemen hepsinde arkadaşlarını düşünüyor. Artık bundan sonraki dünya kupalarında da ne zaman genç futbolcular Elano'nun olgunluğuna erişebilirler o zaman vuvuzeladan beterini bile tanımaz kimse herkes ekranlarının başında tadına doyumsuz bir Dünya kupası izler.
 
Sühan Cem' Alıntı:
Bayram şanslı takım dediğin Hollanda ' final oynadı ikisinde de ev sahiplerine kaybetti hem de iyi oynayarak. :) Şimdi bir nevi evsahibi
Ben şanslı diye birşey demedim ki,çoğu arkadaşın şanslı bulduğu hollanda dedim,ayrıca bahsedilen bu dünya kupası,eski dünya kupalarında şansız olabilir ama bu dünya kupasıda o şansızlığı kırmak için birebirdir.
 
Messili Arjantin alamıyorsa kupayı Xavili, İniestalı, Puyollu İspanya kazansın. Hoş eski Barca ekolü Hollanda kazanırsa da üzülmem =)

Puyol is the Captain!
 
Semih Ural' Alıntı:
Messili Arjantin alamıyorsa kupayı Xavili, İniestalı, Puyollu İspanya kazansın. Hoş eski Barca ekolü Hollanda kazanırsa da üzülmem =)

Puyol is the Captain!


Her türlü havada Barca kokusu var abi :)

Hollanda ve Barca 4-3-3

Spain ve Barcalona oyuncaların 7 si ilk 11 :)


Tugay ayvayı yedin olm kimi tutanacan :D
 
Burak Barut' Alıntı:
Ben bu Dünya Kupasından inanılmaz zevk aldım.
Bende tam tersi,Futbol anlamında doyamadım kupaya,mesela bugün bile Almanya-İspanya maçının ikinci yarısını izlemedim,Final maçı zevksiz olursa onuda yarıda bırakırım,galiba futbol'dan soğuyorum :)
 
Dünya futbolunda La Liga ya rağmen gol oranları azaldı sanki. Onun için bende soğudum futboldan.
 
Burak Barut' Alıntı:
[quote="Semih Ural":2cjoh0zg]Messili Arjantin alamıyorsa kupayı Xavili, İniestalı, Puyollu İspanya kazansın. Hoş eski Barca ekolü Hollanda kazanırsa da üzülmem =)

Puyol is the Captain!


Her türlü havada Barca kokusu var abi :)

Hollanda ve Barca 4-3-3

Spain ve Barcalona oyuncaların 7 si ilk 11 :)


Tugay ayvayı yedin olm kimi tutanacan :D[/quote:2cjoh0zg]

Kanki ben 2 takımı da çok seviyorum. Hatta turnuva öncesinde nasıl bir final isterseniz diye sorsalar emin ol bu takımları isterdim ki kalbim temiz öyle oldu. :)

Milli takımlarda ülkenin son yıllardaki başarılı takımının iskeleti bozulmaz genelde ki Galatasaray 2000 - Milli Takım 2002 bizlere en yakın emsaldir bu konuda. Sonuçta Barcelona'nın yıllardır kadro istikrarı ve oturan sistemi İspanya'nın başarısındaki en büyük etkendir; bunu kabul etmemek de dürüst olmamak demektir. İspanya ligi ile gurur duymalıdır ki neredeyse kadrosunun tamamını liginde barındırıyor...
 
Umut Öncel' Alıntı:
Biz nasıl Dünya 3. olan milli takımımıza katkı yapmışsak aynısını Barça yapıyor İspanya'ya.

Ben de aynısından bahsettim yukarıdaki iletimde. Barcelona'nın katkısı büyüktür ama milli takımlarda kulüp ismini anmayı pek hoş karşılamıyorum. Semih Şentürk gibi bir adam bile avatarıma girmiştir, kimleri ağlatmamıştır ki...
 
Bobbi Eden ismindeki biri Hollanda şampiyon olursa Twitter'daki takipçilerine bir ödül vaat ediyor,sırf bu yüzden Hollanda şampiyon olamayabilir bence :)
 
Hüseyin Çıtak' Alıntı:
http://www.tribundergi.com/forum/viewtopic.php?f=51&t=67372

Kahin ahtapot hakkında bilgi öğrenmek isteyen vardı sanırım...

bir ahtapot eksikti gerçekten. O da geldi, kadro tamamlandı.
ntvspor bile her akşam haberlerde ahtapottan bahsediyor..
benim de bir tane ayım var, iddaa da her hafta temiz 200 lirası cepte.
her maçı biliyor, yarın ntv gelip çekim yapacak.
 
Bu arada Dünya Kupası finalinde taraflardan birinin sarı-kırmızı diğerinin de turuncu formalı olması bizim için ayrı eğlenceli olsa gerek =)
 
Turnuva önce Arjantin-Hollanda demiştim ama Hollanda-İspanya oldu. olsun hiç fark etmez, hepsi Barca esintilerini taşıyor. Hangisi kazansa üzülmem. Aslında hangisi kaybederse üzülürüm. Hollanda finalde yine kaybederse üzülürüm, İspanya'nın bu altın Barca kadrosu kaybeder ve Dünya Kupası alamadan kariyerlerini bitirmiş olurlarsa yine üzülürüm. Ama her halukarda zevkli bir final izlemiş oluruz.

Bu benim 3. Dünya Kupa'm oldu, daha öncesini bilmem. Ama ben Ömer Üründül ve ''vuvuzela'' denen iki aşırı negatif faktöre rağmen, bu kupadan müthiş zevk aldım. Güzel maçlar, heyecanlı maçlar, güzel goller gördük. En azından İtalya, Fransa, Almanya gibi antipatik takımların kupayı alamadığı bir turnuva gördük. Güzel oldu, güzel.

Bu arada İspanya finale çıkamasaydı, Pedro'ya karambol gelirdi. Gerçi Guardiola, Xavi vs. onu bir haşlarlar ama. Anlamadım gitti, La Masia'dan çıkan bir çocuk nasıl o işe girdi. Neyse ucuz yırttı.

NOT: Abartılan Mesut sevgisi yüzünden antipatikliğin bende tavan yaptığı Almanya'nın elenişine de ne kadar sevindim, anlatamam.
 

Üst