V
Veysi Deniz Baskın
Misafir
Tugay hido gelirse sizin maçların 30'unu yayınlar ntv
bak bizim maçları vermiyo hiç 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Deniz Baskın' Alıntı:Tugay hido gelirse sizin maçların 30'unu yayınlar ntvbak bizim maçları vermiyo hiç
![]()
Burak Barut' Alıntı:Amerika çalkalanıyor James James diye
Program T.S ile 4 de başlayacak olmasına rağmen 2 saat önceden değerlendirmeler başlamış![]()
Deniz Baskın' Alıntı:Meclisten Lebron Manzaraları
Acaba siyasiler Lebron için ne dedi ? İşte yorumlar
Tayyip Erdoğan: Barrack Obama ile konuştum bana New York'a gideceğini söyledi. ''Eğer sözler tutulmazsa tepkimiz sert olur.''
Kemal Unakıtan : Geçen gece bu konuyu düşünüyordum ki uyumaya dalmışım. Rüya görmüşüm tabiii. Rüyamda ''Rabbime sordum Cleveland dedi'' bana
Kemal Kılıçdaroğlu: Bizim tavrımız bellidir. Biz ezilenden yanayız. Bu yüzden Clippers'a ya da Nets'e gitmeli
Oktay Vural : Cleveland'ın iktidar olma devri bitti , bütün dünya bunu böyle algılasın.
Deniz Baykal : Lebron James'i canlı yayına davet ediyorum. Eğer yüreği varsa benimle canlı yayına çıksın. Bakalım kim haklıymış
Tugay Aktepe' Alıntı:[quote="Deniz Baskın":2vibxdsw]Meclisten Lebron Manzaraları
Acaba siyasiler Lebron için ne dedi ? İşte yorumlar
Tayyip Erdoğan: Barrack Obama ile konuştum bana New York'a gideceğini söyledi. ''Eğer sözler tutulmazsa tepkimiz sert olur.''
Kemal Unakıtan : Geçen gece bu konuyu düşünüyordum ki uyumaya dalmışım. Rüya görmüşüm tabiii. Rüyamda ''Rabbime sordum Cleveland dedi'' bana
Kemal Kılıçdaroğlu: Bizim tavrımız bellidir. Biz ezilenden yanayız. Bu yüzden Clippers'a ya da Nets'e gitmeli
Oktay Vural : Cleveland'ın iktidar olma devri bitti , bütün dünya bunu böyle algılasın.
Deniz Baykal : Lebron James'i canlı yayına davet ediyorum. Eğer yüreği varsa benimle canlı yayına çıksın. Bakalım kim haklıymış
Burak Barut' Alıntı:Amerika tam anlamıyla karıştı
Her şehire bağlanıyorlar tek tek
İnsandır bu sonuçta bu kadar abartmak fazla oldu yahu.
Tugay Aktepe' Alıntı:Miami olduğu konusunda sağlam iddialar var. Sanırım Heat'a çok yakın..
Burak Barut' Alıntı:Lebron James @ Heat with D.Wade-C.Bosh. . . !
Yeni takımımım hayırlı olsunForza Heat
![]()