• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Cezmi Turalp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:12
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başkan cümlesini tamamladığı anda benim içime Akinfeev ismi doğdu kardeşim ama bilemiyorum artık.

Daha ben kimseyi istemiyorum GSSozlukte bir Cana haberi geçti aklım gitti.Siz isteyin Pirlo,Drogba vs vs gelsin.Anlaşılan iyi isimler gelecek benim bundan sonraki tek isteğim Cana'nın takımda kalması.19 Cana forma koleksiyonum devam etsin yeterli benim için :) Akinfeevler Drogbalar sizin olsun Cana benim :D

Mesajı görünce yıkıldım resmen tüm havam gitti.Terim'in bırakıcağını sanmıyorum ama gelene kadar şu hengamedende korkmuyor değilim.

Daha ben kimseyi istemiyorum GSSozlukte bir Cana haberi geçti aklım gitti.Siz isteyin Pirlo,Drogba vs vs gelsin.Anlaşılan iyi isimler gelecek benim bundan sonraki tek isteğim Cana'nın takımda kalması.19 Cana forma koleksiyonum devam etsin yeterli benim için :) Akinfeevler Drogbalar sizin olsun Cana benim :D

Mesajı görünce yıkıldım resmen tüm havam gitti.Terim'in bırakıcağını sanmıyorum ama gelene kadar şu hengamedende korkmuyor değilim.

Yerine Gökhan İnler alınacak olsa hemen yollansın derim Alpaslan darılmaca yok.Cana'yı bende çok seviyorum hatta havaya girmiş bir takımda çok büyük bir karakterdir kendisi ama katkı olarak daha iyi isimler alınacaksa artık duygusal yaklaşmam olaylara.Biz bu hatayı hatılarsın Kewell konusundada yaptık daha önce bir daha tekrar etmeyelim.

Çok iyi bir kaleci ve çok da iyi bir oyuncu müjdeledi başkan. Bakalım önümüzdeki günlerde netleşecek sanırım. İleri ikilide Elmander - Baros ikilisi umarım önümüzdeki sezon iş yapar.
Bu arada mevcut yabancıların da yarısı gidecek gibi duruyor. Baros ve Culio'nun kesin kalacağını düşünüyorum. Kewell - Neill - İnsua - Zapata gidici gibi, Stancu ve Cana teklifler doğrultusunda değişebilir. Onun dışında gelecekler önemli...

Cana demişken Türk yapalım derim ben Cana'yı umarım bu ihtimali gözardı etmezler.Yerli kalitemiz Selçuk ve Cana ile katlanır.

Aynen..

Cana'nın Türk olabilme durumu vardı. Babası Türk sonuçta. Eğer öyle bir olayı yakalayabilirsek süper olur. O zaman akdroda kesinlikle tutulmalı. Ama Türk olmayacaksa/ olamayacaksa bilmiyorum ..

İnşallah Ünal Aysal ın bahsettiği o üst düzey kaleci Frey dir.İtalya liginin Buffon ve Julio Cesar dan sonraki en iyi kalecisi.Kalede 4-5 sene rahat ederiz alırsak.

Benim tahminim büyük ihtimalle Buffon. Plase Stekelenburg Sürpriz (sürpriz yazmak amma zormuş) Akinfaev

İnşallah Buffon'dur,özel sevdiğim oyunculardan biridir kariyeri bitmeden onu Galatasaray'da izlemek kadar güzel birşey olamaz benim için.Taffarel'den sonra kale gerçekten üst düzey birine emanet edilmiş olur.

Mustafa Twitter'da Vander Sar mış sürpriz kaleci diye yazmış. Ki 4-5 gün önce başkanın ağzından da o minvalde bişiler duymuştum. Vandersar ismini zikretmişti. Olsa şaşırmam.

Van Der Saar,futbolu bırakma kararı almıştı sezon sonunda.Vazmı geçmiş acaba.

Evet Van Der Sar imiş.O da çok iyi bence yaşı biraz sorun olur bu ülkede o kadar.Ama ismi geçen diğer adayları tercih ederim ben.

İnşallah Van der Sar değildir.41 yaşında bir adamdan bahsediyoruz.Tamam kalecide yaş pek önemli değildir ama o kadarda değil.

Gökhan Napoli ile anlaştı diye biliyorum.Hatta Napoli'ye gol atmıştı sevinmemişti bu yüzden.

Fatih Terim etkisi ;

gkmnozdmir Gökmen Özdemir
Terim salı gecesi Hamit'le konuştu.. "hocam %90 anlaştık Real'le.. Eger bir aksilik olursa seninleyim" dedi.. Bu sabah Real'e imza attı..

Van der Sar'da olmasın artık bir zahmet.
Mancehaster defansının arkasında durmaya benzemez bu yaşında Türkiye'de oynamak.Eğer öyleyse hakkaten kalsın.

37-38 yaşlarındaki bir van der saar için bile çok mutlu olurdum ama 40'lı yaşlarında artık olmaz yani.

Van der Sar olayı gerçeği yansıtmıyor deniliyor bunu içim rahatlamış şekilde söylemk istiyorum.Bu arada kuvvetlenen bir diğer isim Buffon.Juve yeni kaleci arıyormuş.

Gökhan İnler 10 milyonun üzerinde bir rakam karşılığı bitti deniliyor. Bu rakam ve haber doğru ise Cana her an satılabilir derim.Onun yerinede Annan'ı alsak üzülmem açıkçası.

Lamela'yı al başkan bi ömür dua etsin Galatasaray'lı sana :) . Juve neyin kalecisini arıyor Doğan Buffon'a sahip bi takım kalecimi ararmış derdi neymiş bunların.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri