• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Cezmi Turalp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:12
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Buffon'lar Drogba'lar Eto lar Gökhan İnler'ler havada uçuşuyor, beklentiler arttı kabulum ama biraz abarttık sanki. Selçuk transferi gerçekleşmişse ki Şansal Büyüka'nı oğlu 4 senelik kesin anlaşma imzaladığımızı söylüyor bence bu sene Nuri Şahin'de dahil olmak üzere Avrupa'da gerçekleşmiş en iyi 5 transferden biridir. Lamela gelirse bomba olur ama İngilizler hiç olmadı Porto bize bırakmaz onu.

Lamela'yı al başkan bi ömür dua etsin Galatasaray'lı sana :) . Juve neyin kalecisini arıyor Doğan Buffon'a sahip bi takım kalecimi ararmış derdi neymiş bunların.

Abi valla sanırım Buffon son 2 seneyi pek parlak geçirmedi sakatlıkla boğuştu falan sonra döndü çıktı oynadı ama güya çok fazla güven vermemiş.Başkanda artık şampiyonluk istiyormuş falan filan böyle bir şey geçiyordu italyan sitelerinde.

Lamela şu anda nirvanadır benim içinde:D

Annan,Cana'nın yarısı etmez.Cana %100 dmc.Herşeyiyle defansif bir oyuncu kullanılacaksa geçen isimlerin hiçbiri Cana değil.Ama hocanın düşündükleri önemli tabi.Selçuk,Kim,Gökhan gibi isimler geçiyorsa oyunun her iki yönünü oynayabilecek isimler istiyor olabilir Fatih hoca.Ama sadece defansif birini düşünüyorsa hiç biri Cana etmez.

Cana %90 defans %25 ofans gücü
Gökhan %65-70 defans &40-45 ofans gücü
Selçuk %30-40 defans %60-70 ofans gücü
Kim %40 defans %60-70 ofans gücü
olarak yorumlanabilir bence.

Dediğim gibi hocanın ortasahada görmek istediği oyuncu profili çok önemli olacak.Herşeyden önemlisi hayırlısı olsun.

Buffon geçiyor içimden niyeyse, belki çok istiyorum ondandır. Gelirse falan tura çıkarım formasını alırım hatta. :D

Ben yıllarca gelmiş geçmiş en iyi 11 ime Sola Nedved Kaleye Bufon'u koymuş bir insan olarak gelirse ilk kez kaleci forması alır her maçta Arena'ya onla giderim ama bu konuda hayal bile kuramıyorum ne bileyim belkide Buffon'u çok abartıyorum gözümde ondan.

Bu arada Elmander'den sonra eğer Buffon'da gelirse Arena'da Kadın sayısında patlama yaşar tribünler :) .

Buffon geçiyor içimden niyeyse, belki çok istiyorum ondandır. Gelirse falan tura çıkarım formasını alırım hatta. :D

Heralde ülkemizde son 10 yılda belki de gelmiş geçmiş?!?(şimdi düşündümde kim kaleci forması almıştır ki :D)satılan kaleci forma sayısını tek başına geçecektir.Dünyada kaleci forması aldıracak 3-4 isimden biri.

Ben yıllarca gelmiş geçmiş en iyi 11 ime Sola Nedved Kaleye Bufon'u koymuş bir insan olarak gelirse ilk kez kaleci forması alır her maçta Arena'ya onla giderim ama bu konuda hayal bile kuramıyorum ne bileyim belkide Buffon'u çok abartıyorum gözümde ondan.

Bu arada Elmander'den sonra eğer Buffon'da gelirse Arena'da Kadın sayısında patlama yaşar tribünler :) .

Abi bazı oyuncular vardır oynadığı takım için büyük anlam ifade eder,
Bazı oyuncularda var sadece oynaması bile bir çok insan için bir şey ifade eder,dikkatini,ilgisini çeker sempatiyle bakar.

Benim için, çocukluk yıllarımda kalecilik falanda yapmış biri olara iki isim vardı böyle biri Peter Schmeichel diğeride Buffon'dur. Şayet Buffon olursa nasıl tepki veririm hele karşı yakadakiler nasıl tepki verir onu gören bayan taraftarlarımız nasıl tepki verir hiç bilemiyorum.

Sabah Mehmet Ayan da Buffon dedi. Ah bi gelse..

Eğer şu isimler bize geliyorsa yıllardır "Efendim avrupada oynamadığımız için oyuncu alamadık, bizi istemiyorlar, Türkiye'ye getiremiyoruz" laflarının ne kadar hikaye olduğunu bir kez daha göreceğiz.

Kaleci için önerim Muslera olur. Fakat Şampiyonlar Ligi'ne gidecek Lazio onu bırakır mı, pek ihtimal vermiyorum..

akınfeev gelse çok güzel olur

başkan sürpriz bir kaleci alacağız dediğinde bir anda buffon diye bağırdım nasıl oldu anlamadım içimden geçti inşallah olur.

Gallardo'nun tam zamanı :)

ya birşey sorabilir miyim? bu forumda scout gs forumuna üye olanlar vardı ben o forumu okurken çok zevk alıyorum ama en güzel bölümünü kilitlemişler. (YENİ GALATASARAY FUTBOL TAKIMI):D Kayıt olmaya çalışıyorum ama kayıt olma işlemi aktif değil diyor o foruma üye olan arkadaşlar bilgilendirebilir mi. Biliyorum yeri burası değil ama nereye yazacağımı bilemedim

Her transfer döneminin olmazsa olmazı podolski var mı bu sene listemizde.:)

Igor Akınfeev'e kimse hayır demez,diyemez.
Trabzon'dan Selçuk'u alamazsak Onur'u koparmaya çalışabiliriz..

selçuk'la anlaşıldı diye biliyorum Trabzon şampiyonluk mücadelesi verdiği için açıklanmıyor dün Sayın başkan ağzından kaçırıyordu.

drogba'yı isterim.

Başkana forumda 1 hafta ceza verelim çok uçuyo transferde :P Bu ne yahu bu adamları ben öneri diye yazsam ''ne içtin olum sen'' derdiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri