• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Hakan Duman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:58
Adı doping kelimesi ile anılan Taurasi nin takımımıza gelmesi,futbol takımına kazım gelmesi gibi birşeydir. Artık etiğimiz yerlerde sürünmektedir.
 
ismail şenol sallıyor burada insanlar şaziye transferine taurasiden daha çok tepki gösteriyor, yönetim nabza baksaydı şaziye transferi çoktan yatardı.

ama haberin ros casares bölümü doğru gibi, ros casares e gidecek deniyor, ros casares bugün açıklayacamış yeni kadrosunu, belli olur.
 
Doping yaptı veya yapmadı orası muamma,ancak şöyle düşündüğümüzde SUÇSUZ(!) kabul ediliyor o zaman bir sakıncası yok biz de oynamasında.Taraftarımıza bir hakareti,bir hareketi de olmadı bildiğim kadarıyla,niçin bu kadar önyargıyla yaklaşıyorsunuz ki...Diana'nın kalitesi ortada !
 
Maya Moore,Lauren Jackson,Ann Wauters ve Sancho Lyttle Ros Casares'de.İnanılmaz bir takım oldu Casares.
 
yok yok biz alalım ne casares'i.. gelsin işte bize güzel güzel heyecan yaptım ben durup dururken :)
 
Bu takima nilay,saziye,kazim,balic,ali pecen ve daha kimler geldi gecti.Taraftar tepkisi bahaneside tam Hurriyet gazetesine uygun bir izah olmus.
 
Augustus gelmeyecekse Diana'yı isterim tabii ki,umarım almışızdır Dianayı.
 
valla gelsin çok istiyorum zaten maya casarse gittiyse bizim almamız icab eden ya taurasi olur yada agustus varmı bu üçünden iyisi varsa bilen söylesin. ayrıca forumun yönetici sınıfındaki arkadaşlardan hiç yorum gelmemiş bu konuda biraz bilgi verseler çok iyi olacak çünkü kulübe yakın insanlar var forumda diyorum ben yanlışmıyım?
 
Maya Moore,Lauren Jackson,Ann Wauters ve Sancho Lyttle Ros Casares'de.İnanılmaz bir takım oldu Casares.

Taurasi, LJ, Wauters ve SLyttle Ros Casares e gidecek deniyordu. bi tek Taurasi olmamış Moore olmuş.

ama çok fena takım olmuş.
 
Ros Casares Halconun sampiyonlugundan sonra cilgina donmus.Ecaterinburg ve Casares gecen seneden daha kuvvetlendiler.Diana kime giderse final fourdaki ucuncu takimda o olur.
 
Görünen o ki Diana bize geliyor. Bu yazdığımdan kesin geldi anlamını çıkartmayın ama.
 
Bu arada Spartak'ın 2 kıta dışı koltuğu da boşalmış oldu, Bird ve LJ gittiğine göre
 
Geldiyse hayırlı olsun.Olacakları söyliyim hemen.Fenerle transfer için kapışmamış olacağız.Çünkü yapıştırılan etiketten dolayı istememiş olacaklardır.Klüpten böyle oyunculara camiamızda yer olamaz zaten falan denir.Taurasi artık kesinlikle ve kesinlikle dünyanın en iyi oyuncusu olmayacaktır.X olur Y olur ya da karşıyakanın alacağı yeni bir yıldız dünyanın en iyisi olacaktır.Testlerde aslında hata yoktu da denip tekrar dopinçide olabilir o da bir olasılık vs vs
 
prince, taurasi, torrens, charles hiç fena değil :)
başka başka başka??? avrupa pasaportlu bir 4 numara?
 
Geldiyse hayırlı olsun.Olacakları söyliyim hemen.Fenerle transfer için kapışmamış olacağız.Çünkü yapıştırılan etiketten dolayı istememiş olacaklardır.Klüpten böyle oyunculara camiamızda yer olamaz zaten falan denir.Taurasi artık kesinlikle ve kesinlikle dünyanın en iyi oyuncusu olmayacaktır.X olur Y olur ya da karşıyakanın alacağı yeni bir yıldız dünyanın en iyisi olacaktır.Testlerde aslında hata yoktu da denip tekrar dopinçide olabilir o da bir olasılık vs vs
Durum bizim taraftarımız açısından da hiç kolay değil. Çok dopingçi diyen oldu zamanında. Onlar şimdi aklandı diyecek.
 
Doping olayından ''net'' olarak aklanmadığını bilmek.. İçim rahat değil.
 
karsıyakadakiler suan forumlarda ne yapacaklarını şaşırdılar :) inş transfer etmişizdir.Haberin altı bos degilse süperdir.Evet doping olayında buradaki bir cok arkadasıma katılıyorum ama ben bu transferi(olmussa) diger tarafa atılmıs bir calım olarak görecegimden dogru buluyorum.Bu arada 3 kkıta dısı da oynayabiliriz ligde.Tina,Taurasi,Augustus :)
 
taurasi gelirse augustus gelmez gibime geliyor, bir guard ve bir 4 numara tercihi daha doğru olacaktır.
prince, torrens, taurasi, 4 numara, charles şeklinde...
 
Geri
Üst