Gelen haberlere bakılırsa, gelecek sezonun transfer savaşları (Yacoubou) şimdiden başlamış durumda.
Bence şu andaki en büyük handikaplarımız 2 ve 3 nolu mevkilerde, tabi sonra 1 numaraya da iyi bir yabancı alınabilir.
Elimizdeki en iyi yabancı oyuncu bence Sancho, bir hata yapıp kaybetmemeliyiz.
Diana ve C.Parker gerçekten süperler. Bunları kim takımında görmek istemez ki …
Whalen’i geri getirmeliyiz diyorum. Çünkü, bence şu anda (bu yaşlarda) Sue Bird ve Beky Hammon dışında daha iyisi yok. Shavonte Zellous bizde de iş yapabilir…
Tabii, kıta dışı kontenjan hesabını yapmadan ! yazıyorum Yani hepsinin olması mümkün değil...
Ayrıca C.Parker 4-5 oynuyor, Sancho da 4 oynuyor ?! Bunlara da bakılacak…
Devşirme Q.Hollingsworth alınabilse avantaj sağlar.
Yine Tamika, M.Moore ve T. Krivacevic de bence hayır denilemeyecek isimler.
Yerlilerin (Işıl, Bahar, Yasemen, Özge Yavaş, Ayşe Cora, G.Gümüşay) kıymetini bilmeliyiz. Bunlara Merve Aydın, Tuğba Palazoğlu, Esra Ural takviyeleri yapılabilir. Gamze Takmaz ve Gizem Sezer de bir dönem yıldız adaylarıydılar… Şimdi pek gündemde değiller ?!
Zor ama Olcay Çakır alınabilse
Yine zor gibi görünse de alt yapıya Melis Gülcan, Şelale Kepenç, Sena Aral … alınabilse…
Şu halimize bakın! Daha bu sezon bitmeden gelecek sezonun takımını hayal ediyoruz.
Ne diyelim… Bize bunları yazmak durumunda kalmamıza neden olanlara yazıklar olsun…
Bence şu andaki en büyük handikaplarımız 2 ve 3 nolu mevkilerde, tabi sonra 1 numaraya da iyi bir yabancı alınabilir.
Elimizdeki en iyi yabancı oyuncu bence Sancho, bir hata yapıp kaybetmemeliyiz.
Diana ve C.Parker gerçekten süperler. Bunları kim takımında görmek istemez ki …
Whalen’i geri getirmeliyiz diyorum. Çünkü, bence şu anda (bu yaşlarda) Sue Bird ve Beky Hammon dışında daha iyisi yok. Shavonte Zellous bizde de iş yapabilir…
Tabii, kıta dışı kontenjan hesabını yapmadan ! yazıyorum Yani hepsinin olması mümkün değil...
Ayrıca C.Parker 4-5 oynuyor, Sancho da 4 oynuyor ?! Bunlara da bakılacak…
Devşirme Q.Hollingsworth alınabilse avantaj sağlar.
Yine Tamika, M.Moore ve T. Krivacevic de bence hayır denilemeyecek isimler.
Yerlilerin (Işıl, Bahar, Yasemen, Özge Yavaş, Ayşe Cora, G.Gümüşay) kıymetini bilmeliyiz. Bunlara Merve Aydın, Tuğba Palazoğlu, Esra Ural takviyeleri yapılabilir. Gamze Takmaz ve Gizem Sezer de bir dönem yıldız adaylarıydılar… Şimdi pek gündemde değiller ?!
Zor ama Olcay Çakır alınabilse
Yine zor gibi görünse de alt yapıya Melis Gülcan, Şelale Kepenç, Sena Aral … alınabilse…
Şu halimize bakın! Daha bu sezon bitmeden gelecek sezonun takımını hayal ediyoruz.
Ne diyelim… Bize bunları yazmak durumunda kalmamıza neden olanlara yazıklar olsun…