2012 Elemeleri | Kazakistan ve Belçika Maçları

Re: 2012 AŞE|Kazakistan ve Belçika Maçları

Mert Göker' Alıntı:
Maçları Ntvspor yayınlamıyacak mıydı ?
Deplasman maçını yayınlamak için federasyonla yaptığı anlaşma yeterli olmaz. Her ülke kendi iç saha maçını satabilir ancak. Kazak televizyonuna parayı basan deplasman maçını yayınlar
 
Re: 2012 AŞE|Kazakistan ve Belçika Maçları

1-0 yeniliyoruz. Kornerden yedik.

Bu kadro ile devam edersek gol atma şansımız da hiç yüksek değil.

Bu arada Mesut'a çok kişi kızıyordu ama Nuri gibi bir oyuncunun 18'e dahi giremediği ve Selçuk Şahin, Aurelio gibi oyuncuların olduğu bir milli takımı ben olsa ben de seçmem.

Haksa Nuri'nin hakkı, kaliteyse onun kalitesi ancak oynar. Çok sinirliyim. Bu maçı kazansak bile Terim dönemindeki kızdığımız şeylerin devam etmesi beni üzüyor.
 
Arda özellikle ilk yarıda oldukça iyi oynadı.Umarım bizde de aynı çizgisini sürdürür.

Oyuna Selçuk Şahin'in girmesi, Türk futboluna edilmiş bir küfürdür bence.
 
Kusacam vallahi kusacam, Ntv'yi açıyorum Rıdvan yana ver olum bindir olum diye abuk subuk konuşuyor.Ntvspor'u açıyorum Murat Murathanoğlu hakeme takmış hala maçın hakemi Brand'ı eleştiriyor.Maç bitiminde Ercan Taner abartısız 7 kere Maç Bittti Maç Bittii diye antin kuntin ses çıkarıyor,
açtım GENİŞ AİLE'yi oh dertsiz tasasız bir gün geçirdim...

2012 ye gitsek de çok umrumda değil.
 
Ercan Taner hiçbir zaman saniyesi saniyesine maçın bitmediğini öğrenemediyse bir daha bu işi yapmasın yahu. Rezalet bir durumdu ya.
 
Oyuncuların çoğu formsuzdu, kötü oynadığımız bir maçı kazandık. Grubu birinci bitirir miyiz bilmiyorum, ama en iyi ikinci olacağımızı düşünüyorum. En iyi ikinciler belirlenirken, grubu son sırada bitiren takımlardan alınan puanlar hesaba katılmıyor. Bu yüzden Belçika ve Avusturya ile yapacağımız maçların önemi artıyor. Bu iki deplasmandan dört puan çıkarırsak en iyi ikinci olabiliriz.

Onur'un hatalı bir çıkışı var. Nasıl bir çıkıştı o ya. Bu hatalı çıkışları önlemesi için çalışmalı. Yine de Onur'a güvenim tam benim.

Uzun bir süreç bu elemeler. İyi başladık, oyuncular sezon başı olduğu için çok yükleme yaptıklarından yorgun da formsuz da olabilirler. Başka önemli turnuvayı da evlerinden seyretmek istemeyeceklerdir. Ben 2012' de olacağımıza inanıyorum.
 
Ben bu işi anlamıyorum yahu. Arda' ya sinirleniyorum, kızıyorum, ama bugün sakatlandığı pozisyonda yüreğim ağzıma geliyor, sanki bana bir şey olmuş gibi canım yanıyor... Arda bilse bizde bu kadar değerli olduğunu, eleştirimizin, ona kızmamızın çok sevdiğimizden olduğunu bilse...

Bir de fenerbahçe taraftarı ne kadar beyinsiz olduğunuzun farkına bi varsanız. Maç başlıyor ayağa kalkmayan cimbomlu olsun. Maç sonu fenerbahçe oley... Saraçoğlu' nda maç oynanmasın arkadaş. Beyinsizler kişisel tatminlerini milli maçta yaşamasın...
 
93 dakika da 3 pozisyon verdik ikisi gol oldu biride direkte patladı. Onun dışında ne pozisyon verdik ne de rakibin oyuna hükmetmesine izin verdik. Karşımızdaki takım da bence kadro kalitesi olarak bizden 1 gömlek üstün takım.

Rıdvan Dilmen haklı; ''Biz iyi takımız''
 
Kesinlikle iyi takımız.Taşlar yerine oturduğunda da iyi olacağız.Almanya'nın bizi kolayca geçebileceğine inanmıyorum..

Hiddink gittiği her takımda başarılı olmuş bir adam , burada da başarılı olacak inşallah.
 
Ayağa kalkmayan Cimbomlu olsun tezahüratı hariç tribünde yaşananları yadırgamadım doğrusu. Neticede Ali Sami Yen´deki maçlarda biz de benzer davranışlar sergiliyoruz. Ne de olsa tribün etkinliğini sağlamak için o staddati etkin gruplara bedava bilet veriliyor.

Hiddink´in yerinde olsam, karakterimi koyarım ortaya. Eleştirilere, denge kurma çalışmalarına vs. eyvallah etmeden kurarım kadromu. Kovulsa da mutlaka tazminatı sağlamdır. Madem Gökhan Gönül sakat değil neden aylardır sakat olan, maç eksiği bulunan Sabri ilk 11´de çıkıyor karşılaşmaya anlamıyorum. Nuri Şahin ilk 18´e girebilecek kadar bile formsuz ama Selçuk Şahin ilk 11´e girecek kadar formda bir isim. Rezaletin örneklerini artırmak mümkün ama gerek yok.

Rıdvan´ın yorumculuk anlayışına... Senin işin sahadaki durumu yorumlamak mı, oyunculara akıl vermek mi?
 
Ben inanmiyorum bu takimi Hiddink'in kurduguna ve inanmak da istemiyorum. Oguz Cetin'in parmagi vardir bu iste mutlaka, Fatih Terim'den kalma isler bunlar 6 ay 1 sene oynamayan oyuncularin oynamasi.

Ayrica milli takimda Arda, Hamit, Emre (sevmesem de), Volkan, Gökhan Gönül disinda hic biri de ilk 11 seviyesinde oyuncu degil. Nuri ve Gökdeniz olabilir ama onlara milli takim yasak.
 
Seyirci de Milli Takim'in macinda bile ne oldugunu gösterdi. Umarim maclarimiz Türk Telekom Arena'da oynanir stad hazir hale geldiginde.
 

Üst