2015-2016 Galatasaray Futbol Takımı

Ligi ilk 4 te bitirmemiz çok zor gözüküyor şu ortamda.Kupada rize maçları önemli kupayı kazanmak müzeye kupa koymaktan çok öte duruma geldi şu an.Avrupa biletini ne yapıp edip almalıyız.Rize maçı var derbi öncesi biraz özgüven kazanmalıyız.Yarın selçuk ve sneijder yoklar.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
İlk 5e girmek gerekiyor en kötü. Kupayı kazanacağımızın garantisi yok. İlk 5e girmek de zor değil 11 puan falan toplasan bile 5. olursun. Evinde 3 maç kazan deplasmanda 2 beraberlik al basit hesap
 
İnanmak bile istemiyorum eğer gerçekten böyle birşey varsa verdikleri paraların fazlasını alıp gitsinler.Abdi İpekçide final maçında 'yönetim dışarı' tezahüratı cuk oturur bence eğer ki kazanırsak ertesi günler ve haftalar boyunca kazanılan kupayla fotoğraflarını görmek zorunda kalacağız.Biz fanlar olarak kutlayalım büyük zaferi.
 
Rize maçı ilk 11'miz :
Muslera
Denayer, Koray, Semih, Carole
Bilal, Chedjou
Emre, Olcan, Yasin
Podolski.

Bu arada Emre Güral, Galatasaray - Çaykur Rizespor maçını izlemek için Türk Telekom Arena'da.
 
Ben bu habere inanmıyorum bu çok abartı artık. Resmi site de yalanladı. Gerekçeli kararı görenler daha önce söylerdi bunu. Bahri Havadıra mı malum olmuş bir tek anlamadım
 
80 yaşına yaklaşmış adam çıkıyor en çok kupa kazanan en çok yıldızı olan kim diye pay çıkarıyor kendine. Anlayamıyorum anlamdıramıyorum. Ne günah işledik bilmiyorum ki? Adnan Polat liseli olsa şu an Fener 4.yıldızı takmıştı demekki
 
Güçlü bir başkan ve Derwall gibi bir hoca ile Galatasaray kurtulur. Tüm camiayı ikna edip futbolda tüm altyapıları Almanlara teslim edeceksin. A takımı da yine bir Alman'a teslim edeceksin. A Takım ve Alt yapılar aynı sistem oynayacak ve A takım hocası sadece A takımla ilgilenecek ve bu yapıya bir tane bile Türk sokmayacaksın.
 
Şu Cengiz Özyalçın'ı dinlemek zorunda mıyız her maç sonu ya?
Bu kulüpte başka adam mı kalmadı ?
Yazıklar olsun...
 
Alp Yalman dahil son 20 küsür yıldaki Galatasaray başkanlarının dönemlerini üç aşağı beş yukarı hatırlarım,Duygun Yarsuvat yönetiminden daha iş bilmez bir yönetim gelmez diye düşünüyordum ama Dursun Özbek yönetimi bana daha kötüsünün de olabileceğini gösterdi,Yarsuvat döneminde en azından bu işlerden anlayan Ali Dürüst ve pek sevmesem de bizim camia için gerekli olan Abdürrahim Albayrak gibi adamlar vardı ama bu yönetim tam bir çaylaklar ordusu.Başarısız olunur,o sıkıntı değil,her sene zaten başarılı olamazsın ama bu yönetim ve başkan taraftarının zekasıyla bence dalga geçiyor ve her seferinde taraftarına yalan söylüyor.Cengiz Özyalçın denilen dede o kadar manasız cümleler kuruyor ki gülsem mi ağlasam mı şaşırıyorum,pes yani.ben böyle basiretsiz bir yönetim,yöneticiler ordusu,başkan görmedim arkadaş.Galatasarayda şu anda bir yönetim yok ve adam ısrarla inat etti bırakmıyor arkadaş ve bırakmicak gibi de duruyor.Ben dursun özbeki gördükten sonra Adnan Polatın bile değerini anladım açıkçası.Bakın çok açık söylüyorum bu sevgili kurnaz başkanımız başkanlığı bırakmamak için o kefaletlere imza atmadıysa ben hiçbişey ama hiçbişey bilmiyorum.Kendini ve Kredisini bu kadar hızlı sürede ve kolayca tüketen bir başkan ve yönetim görmedim ama ben bu liseli zihniyetin aşırı tutucu kısmından da açıkçası daha iyisinin çıkabileceğini de pek sanmıyorum.Galatasaray halka açılmadan hiçbişey çözülmez,liselilerin hakimiyeti sürdüğü sürece de kimse elini taşın altına koymaz,bence haksız da sayılmazlar.Galatasaray için gelecek aydınlık görünmüyor,bir Ünal Aysal dönerse belki bişeyler değişir ama onun da siyasi sebeplerle pek döneceğini düşünmüyorum ama dönerse belki geleceğe umutlu bakabiliriz.

Diğer taraftan tarihin en büyük basketbol sponsorluğu yalanı ile başladı ve öyle devam etti herşey ve her anlamda sorunlar büyüyerek devam ediyor.Yabancı iyi bir sportif direktör bakıyoruz filan gibi demeçleri olmuş galiba,hatta basında filan da zubizerretta,marco branca'nın isimleri filan da çıktı ama yine klasik dursun özbek yönetimi vizyonsuzluğuyla olayı Erdal Keser'e bağlıyorlarmış sanırım.Bu Erdal Keser kötü demek değil ama elli kere denenmiş adamlar yerine,yeni yıpranmamış işinin ehli yabancı bir sportif direktör ve mümkünse alman ya da alman ekolüne aşina bir teknik direktör getir,belki de yaptığın tek doğru hamleyi yap ama bu vizyonsuzlukla zor.Favre,Bielsa hatta Rudi Garcia bile oldukça iyi hocalar ama bu yönetimin vizyonuyla bunu da Hikmet Karaman'a bağlarız gibi geliyor.
 
Şu kulübe hala yerli sportif direktör gelmesini anlamıyorum. Erdal Kesere karşı değilim ama bu adam 2014 aralık gibi kovulmadı mı Dursun Özbek de vardı o yönetimde. Sürekli aynı isimler üzerinde dolanıp hangi doğruya ulaşacaklarını hayal ediyorlar acaba? Türkiye'de sportif direktörlüğün kısa vadede sağlıklı işlemesi mümkün değil ama sen Fenerin yaptığı gibi piyasayı bilen birini getir. En azından transfer döneminde antrenörün de isteğiyle daha sağlıklı ve akılcı hamleler yapabiliriz. Yazılıyor çiziliyor isimler işte hiç mi adam kalmadı da gene Erdal Kesere dönüyoruz. Erdal Keser gelsin yanına da Susici getirsinler cuk otursun. En çok üzüldüğüm nokta da bu işte kulübün marka değerini giderek düşürüyorlar. Galatasaray gibi bir değer belki de bu seneki başarısızlığıyla 2 sene Avrupaya gidemeyecek. Bu olursa düşünebiliyor musunuz olacakları? Ben hayal bile edemiyorum
 
Galatasaray'a en büyük destek şuan destek vermemektir. Dursun çıkıyor iyi bileklik sattık futbolculardan indirim istemem diyor. Daha ne desin?
Sizin bizim cebimizi arma sevdasıyla soyuyorlar sabri emre çolak semih kaya leşleri karılara kızlara hava basıyor lüks içinde yaşıyor olan bize oluyor.

Olay lazım floryanın basılması lazım anarşi lazım bu at kafalarına dünyayı dar etmek lazım. Bu kırıklar adam bile değil haysiyetsiz herifler. Ulan trilyonlar kaldırmışsın 3 maç üst üste oynamadın rizeye gol atıyor ağlama tripleri. Emre Çubukkrakerinden bahsediyorum. Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi ülkesini en çok seven en çok hizmet edendir. Bunlar bizi soyuyor bir arma öpüyor tamam.

Bu leşler gitmedikçe bırakın bilekliği kürdan bile almam.
 

Üst