• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sizce Huertel - Sloukas - Huertas - Fortson - Gordon - Volters'dan hangisi daha iyi?

Fortson bu sene patlama yapacak gibi
Huertasa da nedense bir türlü sıcak bakmıyorum sanki bizde iş yapmayacakmış gibi umarım yanılırım takımımıza kupa ve kupalar kazandırır...

Sizce Huertel - Sloukas - Huertas - Fortson - Gordon - Volters'dan hangisi daha iyi?

Bu yukarıdaki oyuncuları karşılaştırmak yerine sistemine göre hangi oyuncu demek daha doğru olur kanaatimce.
Huertel ve Huertas'ın oyun tarzı yakın diyebiliriz.

Tartışmasız Huertas. Sonra da Huertel gelir. Yukardakilerden sadece Sloukas, Huertas'ın oynadığı seviyelerde oynadı. O da hep yardımcı rollerde. Huertas yıllarca Euroleague favorisinin direksyonundaki adamdı.

PG - Huertas - Şafak Edge SG- Sinan G. - Göksenin SF - Blake Schilb - V.MicovPF - Caleb Green - Ege Arar - Izzet C - S.Lasme - J.Dorsey

çok üst düzey bir kadro oldu. aklıma takılan tek şey 4 numara yetersiz kalabilir korkusu. ersin ilaç olurdu oraya. birde 2-3 oynayacak bir yerli alabilseydik harika olurdu.

Skor yapan bir kısa da alınırsa süper olur gibi

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Huertas son sezonu çok mu kotu geçirdi .Sosyal medyada ciddi.ciddi burun kivitan hatta dalga gecen bir kitle var anlamadım

2-3'ten çok 1-2 oynayabilen yabancı çok daha gerekli. Caleb Green nolacak bilmiyorum; ancak Ergin Hoca bu oyuncuyu istemiş ki alınmış açık ve net.

Huertas son sezonu çok mu kotu geçirdi .Sosyal medyada ciddi.ciddi burun kivitan hatta dalga gecen bir kitle var anlamadım

Huertas lig bittiğinde F.Bahçe'nin bir numaralı opsiyonuydu. Ancak NBA'den kontrat istediğini söyleyince ilerleyemediler. Dixon'a razı oldular. Dalga geçen bu arkadaşlarsa hoş karşılamak lazım. Yok bizim taraftarımızsa onlara başka branşları takip etmelerini önermekten başka yapacak bir şey yok.

Yaşlandı biliyorum ama guard için Tutku Açık hamlesi çok fena olmaz aslında. En azından Huertas'ı 7-8 dk yedekler. Hem sistemimize de uyar. Ikili oyunlarda bize katkı sağlayacaktır.

Karşıyaka'nın streetball topçusunu alıp takım lideri yapanlar mı dalga geçiyor mu Huertas ile?

Huertas; Sloukas'la da Dixon'la da top diye oynar. Saha görüşü mükemmeldir, iyi savunma yapar. Orta mesafesi çok iyidir. Etkili penetreleri vardır.İkili oyunu kusursuz oynar. Tek kusuru yayın gerisinde istikrarsız şut atması. Avrupa'nın en iyi 5-6 6 guardından birisi

Bu arada burada dilenmekten cenelerimize kramplar giren anosike laborala gitmis

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Lampede beşiktaşa gitmiş

Obradovic'in askerleri iki sezonda 50 milyon euro harcamalarina ragmen biri TBF ve hakem destekli olmak uzere sadece iki kupa almalarina baksinlar once bi, bizim transferlere laf yetistirmeyi sonra dusunsunler :) Turlu zorluklar ve TBF skandallarina ragmen Abdi Ipekci'de Ergin Ataman 6'da 6 yapti FB'ye karsi, Obra reyizinizi paspas etti. Turgay denen herif ve hakemleri olmasaydi sampiyon da biz olacaktik iki sezon once.

Huertas bizim icin muthis bir transfer, 6-7 milyon dolar arasi butceye daha iyisini nasil bulacaktik?

Fener yıllardır 30 kağıtlık bütçeyle bulamıyor Huertas gibisini

Huertas kesin bitmiş diyebilirmiyiz? Salı gününde netleşecekti galiba birde yerli transferi yapacakmıyız hangi bölgeye ve kimler olmalı sizce?

Eleştirdikleri adam Huertas :) . Gülün geçin boşverin.
Kendilerinde olsa laf kondurmazlar.

Eleştirenler içinde GS'liler de var ondan anlam veremedim son sezonu takip etmedim kagit üzerinde kotu degil vasat geçmiş.gibi gözüküyor ama sonucta Huertas huertastir

Marcelinho Huertas, Galatasaray'dan yıllık 1.1 Milyon € kazanacak. (Basket Dergisi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri