• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eleştirenler içinde GS'liler de var ondan anlam veremedim son sezonu takip etmedim kagit üzerinde kotu degil vasat geçmiş.gibi gözüküyor ama sonucta Huertas huertastir

Hagi gelmiş gibi düşünün ;)

Eleştiriye saygı duyarım ama geçen seneki durumdan bu kadroyu kurmak bence başarı.

Rakip takım taraftarı önce kendine baksınlar; Mike Batiste'yi nerdeyse 40 yaşında getirip Kleiza'ya rekor fiyat verip kazıklanma tarihine geçtiklerinin farkındalar mı acaba.

Huertas oyun görüşü çok iyi olan ve zor zamanda topu eline alabilen tecrübeli bir guard. Daha ne istiyoruz ki ? Yanına birde şutör kısa aldık mı tamamdır.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sportando Huertas'ı yazmış ise bu iş tamamdır inşAllah.
Enfes bir kadro oldu.

Micov'a gitsin demek hiç etik olmaz.
Burda onla ilgili yazılan şeylere katılıyorum.
Böyle karakterli bir oyuncu bu takıma lazım.

Calebb yerine görüşülen forveti çok merak ettim.
Eğer sakat değilse Calebb'in kalmasından yanayım.

Huertas son sezonu çok mu kotu geçirdi .Sosyal medyada ciddi.ciddi burun kivitan hatta dalga gecen bir kitle var anlamadım

Daha 2015 Mayısına kadar FB Ülker'in almak isteyip de getiremediği bir oyuncuydu Huertas. Onlar haliyle çamur atabilir. Galatasaray taraftarı olarak eleştirenlerin ise çok büyük bir kısmı Twitter'da herşeye muhalafet olan ergen tayfadır. Basketbolu bilen normal bir insan bu bütçelerle Huertas transferine şapka çıkartır.

Sportando Turkiyedeki bir twitter hesabini.kaynak göstermiş yalniz.Öte yandan basketdergisi bugün rakam dahi verdi yillik 1.1 milyon diye herhalde oluyor bu is.Öte yandan ek kaynak vs cikmadi.ise su saatten sonra gelecek en pahali yerli Nalga olur .Bütçe durumunu ve sezon içersinde muhtemel 7. Yabanci planini dusunursek

Yuppi yuppi acaip iyi oldu bu is. Zaten ergin hoca kötü guardla calismaz. Dorsey ve lasme gelmisken ikili oyun icin muhtesem guarddir huertas. Simdi bi sutör kaldi eksik. Simdi takim bütcesi ne oldu bu kritik. Bir de caleb green yerine kimi alacaz bakalim. Cok mutlu oldum acaip güzel takim olduk :)

Selamın Aleykum Galatasaraylı abilerim ve kardeşlerim daha önceden üye olmuştum ama tanışmak bu güne nasip oldu.

Menajeri okuduğunuz her şeye inanmayın tarzında bir tweet atmış büyük ihtimalle daha fazla para çakmaya çalıştı ki 1.1 milyon euro'ya kadar çıktığımız söyleniyor.

Huertas'ın geçen sezonun bir bölümünde çok kötü durumda olduğu bir gerçek ama bir çok oyuncudan sonuç alamadık, elimizde kalan en iyi oyuncu da Huertas.

Arroyo, GS dışında kontrat bulamaz, Avrupa sertliğini artık kaldıramıyor tarzı adamların yazdıklarına bakıp Huertas'a şüpheyle yaklaşmanın da doğru olduğunu düşünmüyorum.

Son olarak 32 yaşına gelmiş Bobby Dixon'a o parayı ödeyenler, daha Ocak ayına kadar kadrolarına Huertas yazıyordu. Carter'dan fazlası olmayan Kalinic'in buy outuna getirdik işte :)

Bütçe-İsim anlamında oluşturulabilecek en iyi kadro kuruldu; bir yerli takviyesi daha bekliyorum yalnız bu kadronun uyum ve birarada sakatlanmadan oynamasi sonucun ne derece yukarılara varilacagini gösterir lakin Ergin Ataman ve Can Topsakal şu ana kadar çok iyi iş çıkardı.

Huertas olursa çok iyi transfer arkadaşlar. Eurocup seviyesinde bir takım olduğumuzu , o kulvarda gideceğimizi unutuyorlar herhalde ki bu da Ergin Ataman'ın ve Galatasaray'ın Türkiye'deki psikolojik gücü oluyor. Huertas-Hagi yorumu bence çok talihsiz. Huertas ; Sloukas ve Bobby'yi top niyetine oynar yine bence talihsiz yorum. F.Ülker Huertas'ı alıyor olsa kötü transfer derdim bunu da ifade edeyim.

Huertas'ı uzun zamandır isteyen , gerekliliğini nedenleriyle açan biri olarak faydalı olacağına eminim. Çokça ifade ettim işin teknik yönünü (ikili oyun,Lasme-Dorsey,düşük tempo,serbestlik) vs ama bu transferi oldukça başarısız gösterenlerin atladıkları çok net birşey var ; Ergin Ataman. Huertas olmaz yine Dorsey ve Lasme'yi oynatacak bir guard alırız ama Ergin Ataman için Huertas ismi değerlidir. Ergin Ataman'ın yıllardır başarılı olduğu oyun düzeni ve roller çok belirgin biçimde ortada. Takımda saha içi-saha dışı ve ismen bir oyuncuya "liderlik" vermek zorunda. Arroyo sonrası halimizi hep beraber gördük. Huertas , Ergin Ataman için çok ideal bir oyuncudur . Başarılı olmak istiyorsak başımızda da Ergin Ataman varsa "Ergin Ataman takımı" kurmak gerekir zira kendi doğrularından çıktığı anda aynı başarısını sürdüremiyor koç.

• Ismail Senol â€￾@ismailsenol <small class="time" style="font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166);"> 47 sn.47 saniye önce</small>
    Ergin Ataman: "Huertas ile anlaştığımız haberler, doğruyu yansıtmıyor. Açıkçası o kadar uzun süredir bekliyoruz ki, pek umudum kalmadı."
    0 retweet0 favori<button class="ProfileTweet-actionButton u-textUserColorHover js-actionButton js-actionReply" data-modal="ProfileTweet-reply" type="button" style="color: rgb(204, 214, 221); font-family: inherit; font-size: 16px; font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; font-stretch: inherit; line-height: 1; margin: 0px; overflow: visible; cursor: pointer; border: 0px; padding: 0px 2px; position: relative; top: 4px; background-image: initial; background-attachment: initial; background-size: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-position: initial; background-repeat: initial;">Yanıtla
    </button>
    <button class="ProfileTweet-actionButton js-actionButton js-actionRetweet" data-modal="ProfileTweet-retweet" type="button" style="color: rgb(204, 214, 221); font-family: inherit; font-size: 16px; font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; font-stretch: inherit; line-height: 1; margin: 0px; overflow: visible; cursor: pointer; border: 0px; padding: 0px 2px; position: relative; top: 4px; background-image: initial; background-attachment: initial; background-size: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-position: initial; background-repeat: initial;">Retweetle

</button>
    <button class="ProfileTweet-actionButton js-actionButton js-actionFavorite" type="button" style="color: rgb(204, 214, 221); font-family: inherit; font-size: 16px; font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; font-stretch: inherit; line-height: 1; margin: 0px; overflow: visible; cursor: pointer; border: 0px; padding: 0px 2px; position: relative; top: 4px; background-image: initial; background-attachment: initial; background-size: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-position: initial; background-repeat: initial;">Favorilere ekle

</button>
    <button class="ProfileTweet-actionButton u-textUserColorHover dropdown-toggle js-dropdown-toggle" type="button" aria-haspopup="true" style="color: rgb(204, 214, 221); font-family: inherit; font-size: 16px; font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; font-stretch: inherit; line-height: 1; margin: 0px; overflow: visible; cursor: pointer; border: 0px; padding: 0px 2px; position: relative; top: 4px; background-image: initial; background-attachment: initial; background-size: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-position: initial; background-repeat: initial;">Daha fazla
    </button>

• Ergin Ataman: "Oyun kurucu transferini bu hafta içinde halletmeyi planlıyoruz. Huertas olmazsa iki değerli alternatifimiz var."
    0 retweet0 favori<button class="ProfileTweet-actionButton u-textUserColorHover js-actionButton js-actionReply" data-modal="ProfileTweet-reply" type="button" style="color: rgb(204, 214, 221); font-family: inherit; font-size: 16px; font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; font-stretch: inherit; line-height: 1; margin: 0px; overflow: visible; cursor: pointer; border: 0px; padding: 0px 2px; position: relative; top: 4px; background-image: initial; background-attachment: initial; background-size: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-position: initial; background-repeat: initial;">Yanıtla
    </button>
    <button class="ProfileTweet-actionButton js-actionButton js-actionRetweet" data-modal="ProfileTweet-retweet" type="button" style="color: rgb(204, 214, 221); font-family: inherit; font-size: 16px; font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; font-stretch: inherit; line-height: 1; margin: 0px; overflow: visible; cursor: pointer; border: 0px; padding: 0px 2px; position: relative; top: 4px; background-image: initial; background-attachment: initial; background-size: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-position: initial; background-repeat: initial;">Retweetle

</button>
    <button class="ProfileTweet-actionButton js-actionButton js-actionFavorite" type="button" style="color: rgb(204, 214, 221); font-family: inherit; font-size: 16px; font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; font-stretch: inherit; line-height: 1; margin: 0px; overflow: visible; cursor: pointer; border: 0px; padding: 0px 2px; position: relative; top: 4px; background-image: initial; background-attachment: initial; background-size: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-position: initial; background-repeat: initial;">Favorilere ekle

</button>
    <button class="ProfileTweet-actionButton u-textUserColorHover dropdown-toggle js-dropdown-toggle" type="button" aria-haspopup="true" style="color: rgb(204, 214, 221); font-family: inherit; font-size: 16px; font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; font-stretch: inherit; line-height: 1; margin: 0px; overflow: visible; cursor: pointer; border: 0px; padding: 0px 2px; position: relative; top: 4px; background-image: initial; background-attachment: initial; background-size: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-position: initial; background-repeat: initial;">Daha fazla
    </button>

Huertas olmazsa Dyson ve Errick McCollum'a gidecekmisiz.

@ismailsenol: Galatasaray'da Marcelinho Huertas transferi gerçekleşmezse öne çıkan iki isim Jerome Dyson ve Errick McCollum.

Hop al bir de buradan yak :)
Jerome Dyson ve Errick McCollum isimleri çıktı şimdi de.

In Ergin We Trust :)

Greende problem varsa Ersini alıp 2 numaraya da McCollum yapsak efsane olurdu gerçekten :D

Huertas-McCollum-Micov-Lasme-Dorsey gibi bir 5 hayal ettim bir an :oo

Hobaaaa Ergin Hoca, Can Topsakalı yalanlamış resmen. Umudum kalmadı demiş.

Dyson ve Mccollum u beraber alsak aslında sezon ortasında transfer yapmasak cok daha iyi olur keza ikisinden birini alıp Şafak la yedeklersek çok sıkıntı yaşayabiliriz.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bana bir kısa alıp transferi kapatacakmışız gibi geldi son açıklamalardan sonra...

1.1 M euro fazla değil mi biraz. Mccollum ve Dyson isimleri tatmin edebilir mi Huertas yerine ?

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri