• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lasme ile ilgili hala somut bir gelişme yok mu?

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Green yerine Petway daha iyi olmaz mıydı.Atletizmi ve 3 sayılık tehtidi gayet iyi seviyede.

Şimdi aklıma gelen bir isim Facundo Campazzo için neler söylersiniz? ARjantin milli takımında iyiydi Realde pek şans bulamadı

Tempo yapacaksak Darius Morris demiştim, eğer sete set, yarı saha basketi oynayacaksak adamımız kesinlikle Kendall Marshal. Nba'den kopmak üzereyken LA'de iyi sezon geçirdi sonra serbest bıraktılar, Bucks ile imzaladı ama ağır sakatlık geçirdi sezonu kapattı. Şimdi T'wolves ve birkaç takım ilgileniyormuş ama atletizm eksiğinden dolayı oralarda tutunması zor. Burada ise kral olur. Sayı potansiyeli iyi değil, dış şutu istikrarsız ama saha görüşü inanılmaz iyi seviyede. Tam bir "floor general" yani saha içi lideri. Asist özelliği buraların çok üstünde. Bütün takımı oynatır. Sete set oyunlarda takımı çok iyi organize eder. Uzunları ve şutörleri devreye sokar. Yine Ergin hocamın çok tarzı değil biraz riskli ayrıca getirmekte yine kolay değil ama gelirse çok iyi hamle olur.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tempo yapacaksak Darius Morris demiştim, eğer sete set, yarı saha basketi oynayacaksak adamımız kesinlikle Kendall Marshal. Nba'den kopmak üzereyken LA'de iyi sezon geçirdi sonra serbest bıraktılar, Bucks ile imzaladı ama ağır sakatlık geçirdi sezonu kapattı. Şimdi T'wolves ve birkaç takım ilgileniyormuş ama atletizm eksiğinden dolayı oralarda tutunması zor. Burada ise kral olur. Sayı potansiyeli iyi değil, dış şutu istikrarsız ama saha görüşü inanılmaz iyi seviyede. Tam bir "floor general" yani saha içi lideri. Asist özelliği buraların çok üstünde. Bütün takımı oynatır. Sete set oyunlarda takımı çok iyi organize eder. Uzunları ve şutörleri devreye sokar. Yine Ergin hocamın çok tarzı değil biraz riskli ayrıca getirmekte yine kolay değil ama gelirse çok iyi hamle olur.

Sanırım gelen Guardın sayı potansiyeli yüksek birisi olması daha uygun takım adına, eğer sadece oynatıcak adam bakarsak Omar Cookta çok iyi oynatır ama bize penetre eden şutu kötü olmayan biri bakıyoruz anladığım kadarıyla hem arkadaşın ağır sakatlık geçirdiğini söylüyosun.

Bende yineliyim foruma Lazeric Jones, Phil Goss, Facundo Campazzo isimleri üzerine yoğunlaştım

Sanırım gelen Guardın sayı potansiyeli yüksek birisi olması daha uygun takım adına, eğer sadece oynatıcak adam bakarsak Omar Cookta çok iyi oynatır ama bize penetre eden şutu kötü olmayan biri bakıyoruz anladığım kadarıyla hem arkadaşın ağır sakatlık geçirdiğini söylüyosun.

Bende yineliyim foruma Lazeric Jones, Phil Goss, Facundo Campazzo isimleri üzerine yoğunlaştım

Penetresi iyidir, dış şutta atar ama istikrarlı değil o konuda. Kötü şutör diyemeyiz yinede. Sakatlığı önemliydi ama zaten atletizmi ön planda olmayan bir adam, atletizmiyle oynamadığı için büyük bir etkisi olmaz sakatlığının oyununa. Omar Cook gibi potanın yerini unutan biri değildir sadece sayı atmaktan çok attıran tipte bir adam Marshall, tempoyu belirler. Bizim için en önemli şey tempo bence. Tempoyu elinde tutan guard oldukça önemli. O yüzden Marshall bence dediğin üç adamdan da daha iyidir ama uğraşıyorsun sende saygı duyuyorum araştırmalarına.

Gençler yok mu bi haber Yunan ellerinden falan? Palavracı duyumcularda bile ses yok.

Nate Robinsonu kolundan tutup getirsek keşke gel burada başrol ol Nbade figuran olacagına diye kandırsak:) Dixonun efsane oldugu ligde ilah olur.

Mike Green - Carlon Brown
Kennedy - Sinan - Göksenin
Tony Mitchell - Serhat
Petway - Izzet - Ege
Semih - Begıc
Böyle bir kadro maliyet ve verim açısından bizim gayet yeterli olurdu.

Beşiktaş Woltersı aldıgına göre bizi daha aşagısı kesmez hatta daha iyisinden başkası kesmez.Robinson kısa kontratlar alıp durdu geçen sene hala f.a bildigim kadarıyla ver direksiyonu eline yaslan arkana izle.

Nate Robinson-Şafak
Sinan-Schlib-Göksenin
Micov-Serhat
Green-İzzet-Ege
Semih-Warrick-Dragicevic

çeşitlendirmesi bol ve geçişken olmasıyla bizi götürebilecek bi kadro.

Kennedy ile Beşiktaş ve Zalgiris ilgileniyormuş.Bize çok uyabilecek bir oyuncu.

Gençler yok mu bi haber Yunan ellerinden falan? Palavracı duyumcularda bile ses yok.

20 dakika önce sport24 'ün haberine göre kısa zaman içerisinde Galatasaray ve pana arasındaki kararını vermesi bekleniyor yazmışlar olmayan yunancam beni yanıltmıyor ise :)

Lasme 'nin Panaya olumsuz yanıt verdiği düştü şimdi yunan basınına, sanırım geliyor.

Panayı red erti diyor Yunan sitesi ceviri hatası yoksa

sportsgr24 Lasme'nin Pana'ya hayır dediğini yazmış

Haberlere göre Lasme bize geliyor..

Lasme geliyor galiba. Ben cok mutlu olurum acikcasi orta mesafesinin olmasi buyuk avantaj. Gecen sene hucumdaki en buyuk problemlerimizden biri bi onceki sene dudley e hazirladigimiz ortamesafe oyunlarini sokacak bi uzunumuzun olmayisiydi.

Ismail Senol bu gece bir seyler yazar ibre bize donerse. Yunan basininin istihbarati dogrudur umarim.

İlgili haberde anlaşmazlığın nedeni maddi değil lasmenin sözleşmeye esrar kullanımı ile ilgili bir madde koymak istemesi deniyormuş .

Stephane Lasme Panathiniakos' a Hayir cevabini iletti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri