• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hodge ismi geçenlerde en iyisi gibi gözüküyor.Deliciği özelliği Micov ve Schilb'e pozisyon hazırlamada kullanılabilir,fat break çıkışlarında da değişik bir opsiyon olabilir bizim için.Arroyo gibi bir lider bulmak zor hatta imkansız gibi.Dentmon,Rowlan ile kıyaslanınca da Hodge çok daha mantıklı

Yunan bir gazeteci ile bir süre konuştuk bu konu hakkında bunun sadece bir usul olduğunu söylüyor. Asıl problemin para olması daha muhtemel. Galatasaray'ın 7 hanelik bir teklifi var ama Pana bu paralara çıkmıyor diyor. Lasme'nin parayı seven bir karakter olduğundan bu yüzden GS'nin daha yüksek ihtimal olduğunu söyledi ayrıca.

Lasme'ye vereceğimiz parayla iki pivot alırız. Bu Lasme sevdasını da anlamış değilim.

Bence Dentmon Hodge'den iyi olurdu. Ama bence bu konuşulan isimlerin hiç biri bizim ilk opsiyonumuz değil. Dikkat ederseniz bu sezon hiç bir pozisyonda ilk opsiyonumuz olan oyuncuları sızdırmadık. Ben hala süpriz bir isim bekliyorum.

Yunan bir gazeteci ile bir süre konuştuk bu konu hakkında bunun sadece bir usul olduğunu söylüyor. Asıl problemin para olması daha muhtemel. Galatasaray'ın 7 hanelik bir teklifi var ama Pana bu paralara çıkmıyor diyor. Lasme'nin parayı seven bir karakter olduğundan bu yüzden GS'nin daha yüksek ihtimal olduğunu söyledi ayrıca.
Bu sözleşmede madde olayı Pana'nın Galatasaray'dan oyuncu alamamasının üstünü bir kılıfla örtmek istemesi gibi geldi bana da

Nate Robinson çok zor.
Gelirse efsane olur.
Ama çok kısa ve savunması zayıf bence gelmesin !!

Bu sözleşmede madde olayı Pana'nın Galatasaray'dan oyuncu alamamasının üstünü bir kılıfla örtmek istemesi gibi geldi bana da

Bu da bir ihtimal. Normal bütçesi 6 milyon civarında olup bütçe dışına sadece Calathes'le çıkan bir takım 2.bir yüksek kontratı kaldıramaz yeniden yapılanma yolunda. Ayrıca hiçbir sporcu bu maddeyi koydurmaz zaten bu konularda kulüpleri koruyucu maddelerin olduğunu düşünüyorum. mesela David Hawkins olayında kontratı feshettik sadece para aldık. Lasme böyle bir durumda gelecekteki alacaklarını isteyemez. Büyük ihtimalle alamayacak olmanın kılıfı olabilir.

Halbuki Ergin hoca ABD'ye gittiğinde oyuncu olarak ilk planda uzun oyuncu bakacağını sanıyorduk ve kısa oyuncuda bakar beğenir alır gelir sandık bakıyoruz hiç bir gelişme yok gittiği ABD tarafında,geldimi gelmedimi onuda bilmiyoruz ve gördükki yine bilindik bir isme fazla para önererek yoğunlaşmış ( Lasme )
hiçmi bulamadı veya gözüne çarpmadı acaba oralarda öyle savunmacı,atlet bir uzun yada Lasme'den başka bakmaya devammı ediyor makul bir fiyatla bulmayamı çalışıyor olması gerekende bu ama bilmiyoruz işte.

Bir arkadaş Ryan Richards ismini yazmıştı iyi uzun oyuncu olarak bu oyuncunun ismini hiçmi duymadı acaba ? son olarak üst düzey bir pg oyuncusu için beklemeye devam ediyor sanırım fırsat kollamak için,gerçi transfer yasağı kalktı diye kesin açıklama gelmeden biz yazıp duruyoruz buda çok tuhaf 8-/

Lasme'yi geldi varsayarsak nasıl bir uzunla kombine edeceğiz onu? Sezonun anahtar sorularından biri de bu.Daha sizelı bir 5 numara bulmalıyız bence ve Caleb Green'in savunma ve ribauntlarda aksayabileceği dakikalarda Lasme ve diğer uzunu kullanmalıyız.Yani Lasme'den 4.5 gibi faydalanmalıyız.Caleb Green'e tam olarak güvenmiyorum maalesef

Halbuki Ergin hoca ABD'ye gittiğinde oyuncu olarak ilk planda uzun oyuncu bakacağını sanıyorduk ve kısa oyuncuda bakar beğenir alır gelir sandık bakıyoruz hiç bir gelişme yok gittiği ABD tarafında,geldimi gelmedimi onuda bilmiyoruz ve gördükki yine bilindik bir isme fazla para önererek yoğunlaşmış ( Lasme )
hiçmi bulamadı veya gözüne çarpmadı acaba oralarda öyle savunmacı,atlet bir uzun yada Lasme'den başka bakmaya devammı ediyor makul bir fiyatla bulmayamı çalışıyor olması gerekende bu ama bilmiyoruz işte.

Bir arkadaş Ryan Richards ismini yazmıştı iyi uzun oyuncu olarak bu oyuncunun ismini hiçmi duymadı acaba ? son olarak üst düzey bir pg oyuncusu için beklemeye devam ediyor sanırım fırsat kollamak için,gerçi transfer yasağı kalktı diye kesin açıklama gelmeden biz yazıp duruyoruz buda çok tuhaf 8-/

Jarrid Famous ve Rakeem Christmas vardı zaten net olarak teklif yaptığımız. İkisi de NBA'de kaldı. Hoca bir yandan oyuncu izlerken bir yandan da Avrupa'yla temasları vardı zaten.

Lasme'yi geldi varsayarsak nasıl bir uzunla kombine edeceğiz onu? Sezonun anahtar sorularından biri de bu.Daha sizelı bir 5 numara bulmalıyız bence ve Caleb Green'in savunma ve ribauntlarda aksayabileceği dakikalarda Lasme ve diğer uzunu kullanmalıyız.Yani Lasme'den 4.5 gibi faydalanmalıyız.Caleb Green'e tam olarak güvenmiyorum maalesef

Ben kalıplı uzundan ziyade Begic'i tercih ederim.

Kuzmic

Ben kalıplı uzundan ziyade Begic'i tercih ederim.
O da iyiydi Laboralde aynen.Önceden pek sevmezdim onu aksadığı zamanlar da çok oldu Olympiakosta falan ama bu sene 1 tık daha iyiydi gibi.Kalıplı olmasa da boyu da bayağı uzundu.O da iyi olur aynen
Lasme-Begic li dakikalarda ribaunt ve blok tehditi muazzam olur

Lasme'ye vereceğimiz parayla iki pivot alırız. Bu Lasme sevdasını da anlamış değilim.

hatta 500'den iki pivot alacağımıza 250'den 4 tane de alabiliriz almaya ama hepsini toplasan bir Lasme katkısı verebilecek mi Efes'in ve Ülker'in üst düzey, EL tecrübeli çakal uzunları karşısında.

Gerektiginde 3de Goksenin 4de Lasmeyle birlikte olusabilecek muhtemel savunma takiminin da iyi olacagini dusunerek Begic iyi bir hamle olabilir. Tum pis isleri de yapar yumruk dahil �� Piyangodan Mejri cikarsa tabii yumrugu ben bile yesem olur �� Unutmadan Golubovic de fena sayilmaz sertligi sever abimiz..

Arkadaslar Sonucta bir Euroleague takimiyla transferde rekabet ediyoruz.Fazladan verilecek 100-150 bin dolara bu kadar takilmamak gerekir.Sonucta talip oldugumuz oyuncu Maric degil Lasme yani.Eurocupta cok fark yaratir.Ayrica Lasme seyirci ile cok farkli oynayan bir oyuncudur.Bknz..Partizan, Panathinaikos kariyeri.Bazi arkadaslarida anlamakta gucluk cekiyorum.Talip oldugumuz oyuncuya once bir elestiri, alamayincida nasil kacirdik diye yakinmalar.Kor olunce badem gozlu hesabi.

Hayaller Bourousis, hayatlar Alex Stephenson. Bourousis sadece temenni.

lasme bu kadar mı kötü..? niye beğenilmiyor ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri