Yerli transferi için bence önce Engin'i zorlamalıyız. BJK'nin elinde 8 yerli var. Kartal da yeni sözleşme imzalamış. Yani Engin'i bırakabilirler. Eğer Engin olmazsa Semih'i tercih ederim ben.
Şafak beklentilerin üstüne çıkar oyun tarzı buna müsait.Set temposunu yukarı çekeceğini düşünüyorum sahada. Şafak sanki hiç yokmuş gibi davranılıyor. Asıl sıkıntı 2 numara rotasyonu , elimizde 2 tane kariyeri boyunca çoğunlukla 3 oynamış adam var. Göksenin katkı vermezse uzun maratonda sıkıntı çekeriz.
Bence Schilb'e orada süre veririz. Schilb - Micov ikilisinin savunmada da çok aksayacağını sanmam.
Kendall Marshall da alınabilecek bir oyuncu. Elit pasör kötü şutör ancak takım yönetmesini çok çok iyi biliyor. Minnesota ilgileniyor haberleri çıktı ama tam garanti bir kontrat alamayabilir.
Pana yasakli madde icin kontrata madde eklemek isteyince ipler kopmus. Yani diyor ki siz bana güvenmiyor musunuz? Zaten güvenmeyecegi adama neden teklif yapilsin ki lasmenin daha önce böyle koko esrar vs ile ilgisi mi olmus?Bu karakterde oyuncuyu ben şahsen istemem.