• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yerli transferi için bence önce Engin'i zorlamalıyız. BJK'nin elinde 8 yerli var. Kartal da yeni sözleşme imzalamış. Yani Engin'i bırakabilirler. Eğer Engin olmazsa Semih'i tercih ederim ben.

Şafak beklentilerin üstüne çıkar oyun tarzı buna müsait.Set temposunu yukarı çekeceğini düşünüyorum sahada. Şafak sanki hiç yokmuş gibi davranılıyor. Asıl sıkıntı 2 numara rotasyonu , elimizde 2 tane kariyeri boyunca çoğunlukla 3 oynamış adam var. Göksenin katkı vermezse uzun maratonda sıkıntı çekeriz.

Şafak beklentilerin üstüne çıkar oyun tarzı buna müsait.Set temposunu yukarı çekeceğini düşünüyorum sahada. Şafak sanki hiç yokmuş gibi davranılıyor. Asıl sıkıntı 2 numara rotasyonu , elimizde 2 tane kariyeri boyunca çoğunlukla 3 oynamış adam var. Göksenin katkı vermezse uzun maratonda sıkıntı çekeriz.

Bence Schilb'e orada süre veririz. Schilb - Micov ikilisinin savunmada da çok aksayacağını sanmam. Hücumda da ikisinin de bence hücum gücü yüksek oyuncular.

Bence Schilb'e orada süre veririz. Schilb - Micov ikilisinin savunmada da çok aksayacağını sanmam.

Zaten 2 numara gibi tanıtıldı , süre vereceğiz çoğunlukla orada. Ayakları çabuk 2 numaralar veya combo guardlar karşısında sıkıntı çekme ihtimali yüksek. Hücumda da Schilb-Micov ikilisi evet saha görüşüyle pozisyon oluşturabilirler ancak bu bir süre sonra fazla tahmin edilebilir hale gelir. Schilb-Micov ile hücumda tempo sorunu yaşayacağımız anlar olacak . Bu yüzden özellikle ilk adımı hızlı , ayakları çabuk guardlar şu takım kimyası adına çok önemli. Bu tip Guard-Green-Lasme ile daha akıcı hücum ederiz yani tempo sorununu bu şekilde hallederiz ancak.Spacing sorunu yaşamayıp tempolu aynı zamanda akıllı ( Micov-Schilb )hücum etmek için böyle bir guard şart.Şafak da böyle bir guard yani doğru rotasyon. Sinan-Schilb-Micov-Göksenin var , bu uzun maratonda Göksenin katkısı çok önemli yoksa 30ar 30ar oynatırız her maç.

Şu transferler bir an önce bitse de lig baslasa net bir şekilde tbl avrupanın en kaliteli ligi oldu şuan keşke daha sağlam bir bütçemiz olsaydıda biraz daha heyecanla izleyebilcek bir takım yaratabikseydik.Gs efes fb banvit trabzon daçka Karşıyaka bjk play off takımları belli banvit ve trabzon hakikaten çok iyi iş çıkardılar efes ve fb yi bir kenara koyarsak birde bjk geri kalan bu 5 takımdan altta duruyor onun dışında sıralamalar kiim ne olursa şaşırtmayacak gibi galiba Türkiye basketbol liginin en kaliteli yılını yaşıcaz bir an önce baslasa da izlesek??

Lasme konusu yarin acikliga kavussa da onumuzu gorebilsek. Begic'i de getirirsek sapasaglam olur pivot rotasyonu. Gerci Begic'le ilgili hic haber cikmadi daha o da ayri.

Rowland - Safak
Schilb - Sinan
Micov - Goksenin
Green - Izzet - Ege
Lasme - Begic

Gayet guzel.

Kendall Marshall da alınabilecek bir oyuncu. Elit pasör kötü şutör ancak takım yönetmesini çok çok iyi biliyor. Minnesota ilgileniyor haberleri çıktı ama tam garanti bir kontrat alamayabilir.

Basketdergisi nin haberine göre Lasme Pana nın teklifini geri çevirmiş. Bizim teklifi kabul edecekmiş büyük ihtimal. Pananın teklifini geri çevirme nedeni daha önce gist in sözleşmesinde olan 'yasaklı madde kullanma cezası ' mı Sözleşmeye koymak istemesiymiş. Lasme de kontratı geri çevirmiş.

Bu karakterde oyuncuyu ben şahsen istemem.

Lasme için 1 milyon euro falan verilecekse hiç gelmesin daha iyi. Bu Lasme'yi beğenmemek değil verilen parayı beğenmemek. 600-700 bin daha mantıklı bir ücret. Huertas'ı alma şansımız varsa ona uygun bir bütçe ayarlanmalı.

Lasme'nin arkasına ilk tercihim Elijah Holman olur. Hem skor opsiyonu var hem de atletik hırslı bir oyuncu ama Çin'de koparmak zor olabilir onu. O olmazsa klasik Avrupa'lı uzunlara döneriz ki Ergin hoca çok sever. Begic, Stimac eski transfer dönemlerinde ilgilendiğimiz isimler zaten. Onların yanına Kuzmic, Omic, Golubovic eklenebilir. Kuzmic ve Omic özellikle bence iyi potansiyeller. Boyları uzun, çember savunabiliyolar, post oynarlar, ribaund alırlar. Düşünülmeliler mutlaka.

Sent from my iPhone using Tapatalk

SEMİH ERDEN alınacaksa yerli olarak en iyi tercih olur ....eger SEMİH olmayacaksa MİRO BLAN ismini söylemiş bazı arkadaslar ki bence bu sene MARJANOVİç etkisi yapabilir ...oyun tarzları aynı olmasa da çok iyi olacak o çocuk

Marko efese gidiyormuş

İbb Sergi Gladyri transfer etmiş çok iyi transfer bence.

Bu adama hayır deme lüksümüz yok. Videosu da hazır. Gelsin bir an önce ;

[video=youtube;11KndTs5HQM]https://www.youtube.com/watch?v=11KndTs5HQM[/video]

Begıc şu an piyasada ki en uygun oyuncuların başında geliyor.

Hodge / Şafak
Schilb / Sinan
Micov / Göksenin
Green / İzzet / Ege
Lasme / Begic

Böyle bir kadro yapılanması bekliyorum bende, veya buna yakın.

Kendall Marshall da alınabilecek bir oyuncu. Elit pasör kötü şutör ancak takım yönetmesini çok çok iyi biliyor. Minnesota ilgileniyor haberleri çıktı ama tam garanti bir kontrat alamayabilir.

Ben de bu tarz bir guard (da) istiyorum ama ilgilenmediğimiz oyunculara bakınca teknik yönetimin kafasında bu tarz bir guard yok sanırım

Bu karakterde oyuncuyu ben şahsen istemem.
Pana yasakli madde icin kontrata madde eklemek isteyince ipler kopmus. Yani diyor ki siz bana güvenmiyor musunuz? Zaten güvenmeyecegi adama neden teklif yapilsin ki lasmenin daha önce böyle koko esrar vs ile ilgisi mi olmus?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri