Philadan Furkani kiralayalim
Huertas da gelsin 5 yabanciyla dahi Lasme-Furkan-Huertas uclusu 5 kisilik oynardi ah aaaahh

Onun stili biraz daha farklı tüm muhtemel oyunculara kısa listede o da var onunla da görüşülüyor diyor haftada bir iki de tekrar ediyor Dentmon.Rowland,Hodge hepsini söyledi bir şekilde
Sosyal medyanın olayı basit herkesin bildiğini yaz ama özel bir yerden öğrenmiş imajı ver
Semih'i combo alabilmemiz icin cok istiyorum ama olmayacak sanirim. MarShon Brooks suanda bosta diye biliyorum 600 bine oynatabiliriz diye dusunuyorum tas catlasin 700 bin olur.
1.96 boy var, sutu iyi, penetresi iyi, Schilb ve Micov oyundayken 1 numaradan da iyi sure alir Sinan ile beraber.
Ben de olmaz diyordum ama Ömer Onan uzun için 5-6 oyunculuk bir listemiz var demiş hatta birinin ismi sosyal medyaya düştü Semih son seçenekleri gqliba
Semih kesin ayrilacak Fenerbahce'den benim "olmayacak" diye bakmamin sebebi bizimkilerin istememesi yada pahali gelmesi.
Ha pardon ...Ataman kwsin ister bence arada övüp duruyordu pahalı gelmesı kısmına gelınce çine falan gitmezse bizden fazla verecek çıkar mı ki mecburen düşer fiyatı Mahmuti istemez sanırım Efes kesin almaz para KSK ılgılwnır belkı ama butçemız hala onlardan fazla
Begic'e bakiyorum Semih'e bakiyorum aralarinda fark yok hatta Semih full performans oynarsa Begic'ten bi tik daha iyi pivot bence.
Sharrod Ford, Acıbadem Istanbul'a gitmiste bu Acıbadem Istanbul hayırdır?Zengin is adamlarından biri yatırımmı yapıyor?
GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sharrod Ford, Acıbadem Istanbul'a gitmiste bu Acıbadem Istanbul hayırdır?Zengin is adamlarından biri yatırımmı yapıyor?
GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Semih full performans oynarsa Begic'ten daha iyidir tabi de Semih ne zaman full performans oynadı. Sıkıntı orda zaten. 1 maç oynayı p10 maç yatan adamı mı alırsın 10 maçın 6-7sinde belli bir istikrarı olanı mı.