• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Philadan Furkani kiralayalim :( Huertas da gelsin 5 yabanciyla dahi Lasme-Furkan-Huertas uclusu 5 kisilik oynardi ah aaaahh

Onun stili biraz daha farklı tüm muhtemel oyunculara kısa listede o da var onunla da görüşülüyor diyor haftada bir iki de tekrar ediyor Dentmon.Rowland,Hodge hepsini söyledi bir şekilde

Sosyal medyanın olayı basit herkesin bildiğini yaz ama özel bir yerden öğrenmiş imajı ver

Abi şu forumda gördüğüm en isabetli tespitlerden birisi şu son cümle . Kolayı var prim vermeyeceksin , duyum değil basketbol içeriği isteyeceksin . İçerik isteniliyorsa bu sitede gayet var , saçma sapan duyumlar isteniyorsa benzeri insanlar el üstünde tutulmaya devam eder.

Arkadaşlar, Fersu Yahyabeyoğlu tamamen medyadan ve forumlardan okuduğu yazıları kendi kaynağı imiş gibi kullanılan ve bu sayede "duyumcu" payesi alan bir adamdır. Benim daha fazla kaynağım var kendisinden, öyle söyleyeyim.

Golubovic,Dragicevic,Miro Bilan hatta Shermandi filan da olabilir Lasmenin yanına Begic bunlardan bi iki tık daha pahalıdır ama o pahalılıgı karşılıgını verir mi bilmem ruhsuz geliyor gözüme oyunu.Duşan veya Semih biri gelirse ona göre tavır almak lazım uzun konusunda.

Bu arada Jared Cunningham hala boş Çinden filan teklif almazsa Avrupa yollarını tutar saf point guarddan daha çok combo gibi ama point guard özellikleri yok demek degil bu zaten bi Point-Forward(Schlib) takıma katmışken belki 1 numaraya bu tarz bi oyuncu bakabiliriz daha güçlü delici atlet skorer..

Amerika-Kanada yarı final maçı var. Doornekamp erken 3 faul aldı, Heslip oyuna girdi. İzlemenizi tavsiye ederim

Begiç'i hocanın gecen senede cok istediğini ve bunu ozellike dile getirdiğini düşünürsek ayrıca Begic'in suana kadar hiçbir yerde kontrat bulamaması benimde aklıma gelen ilk seçenek oluyor

Semih'i combo alabilmemiz icin cok istiyorum ama olmayacak sanirim. MarShon Brooks suanda bosta diye biliyorum 600 bine oynatabiliriz diye dusunuyorum tas catlasin 700 bin olur.

1.96 boy var, sutu iyi, penetresi iyi, Schilb ve Micov oyundayken 1 numaradan da iyi sure alir Sinan ile beraber.

Hakikaten internet doğru bilgiye ulaşabilmek adına çok güzel bir mecra :) Geçen gün NTVSpor'da çok kısa şekilde geçilen görüşmelerin sürdüğü haberi haricinde güzide spor medyamızın tamamı Lasme'yi Pana'ya transfer edip işin peşini bırakmıştı ama bizler bırakmadık, Yunan sitelerinde çıkan yeni gelişmeleri, haberleri sürekli kovaladık. Bu gece düşen son haberlere bakarsak da bu süreç lehimize sonuçlanacak gibi görünüyor.

Malum bir takım dezavantajlarımızın olduğu bu tür bir dönemde Lasme gibi bir oyuncuyu kadroya katabilmek çok değerli bir hamle olacak. Yine de resmi imzayı görene kadar temkinli olmakta fayda var tabi, geçen seferden dersimizi aldık...

Semih'i combo alabilmemiz icin cok istiyorum ama olmayacak sanirim. MarShon Brooks suanda bosta diye biliyorum 600 bine oynatabiliriz diye dusunuyorum tas catlasin 700 bin olur.

1.96 boy var, sutu iyi, penetresi iyi, Schilb ve Micov oyundayken 1 numaradan da iyi sure alir Sinan ile beraber.

Ben de olmaz diyordum ama Ömer Onan uzun için 5-6 oyunculuk bir listemiz var demiş hatta birinin ismi sosyal medyaya düştü Semih son seçenekleri gqliba

Ben de olmaz diyordum ama Ömer Onan uzun için 5-6 oyunculuk bir listemiz var demiş hatta birinin ismi sosyal medyaya düştü Semih son seçenekleri gqliba

Semih kesin ayrilacak Fenerbahce'den benim "olmayacak" diye bakmamin sebebi bizimkilerin istememesi yada pahali gelmesi.

Semih kesin ayrilacak Fenerbahce'den benim "olmayacak" diye bakmamin sebebi bizimkilerin istememesi yada pahali gelmesi.

Ha pardon ...Ataman kwsin ister bence arada övüp duruyordu pahalı gelmesı kısmına gelınce çine falan gitmezse bizden fazla verecek çıkar mı ki mecburen düşer fiyatı Mahmuti istemez sanırım Efes kesin almaz para KSK ılgılwnır belkı ama butçemız hala onlardan fazla

Ha pardon ...Ataman kwsin ister bence arada övüp duruyordu pahalı gelmesı kısmına gelınce çine falan gitmezse bizden fazla verecek çıkar mı ki mecburen düşer fiyatı Mahmuti istemez sanırım Efes kesin almaz para KSK ılgılwnır belkı ama butçemız hala onlardan fazla

Begic'e bakiyorum Semih'e bakiyorum aralarinda fark yok hatta Semih full performans oynarsa Begic'ten bi tik daha iyi pivot bence.

Semih full performans oynarsa Begic'ten daha iyidir tabi de Semih ne zaman full performans oynadı. Sıkıntı orda zaten. 1 maç oynayı p10 maç yatan adamı mı alırsın 10 maçın 6-7sinde belli bir istikrarı olanı mı.

Sharrod Ford, Acıbadem Istanbul'a gitmiste bu Acıbadem Istanbul hayırdır?Zengin is adamlarından biri yatırımmı yapıyor?

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sharrod Ford, Acıbadem Istanbul'a gitmiste bu Acıbadem Istanbul hayırdır?Zengin is adamlarından biri yatırımmı yapıyor?

Sahibi Mehmet Ali Aydınlar işte. Bi ara fenerin voleybol takımlarını yönetiyordu rotayı basketbola kırdı demek ki. Birkaç seneye adından söz ettirir Tblde.

Mehmet Ali Aydınlar..

Semih'i alırsak ben performansından şüphe etmem yani en az adı geçen oyuncular kadar katkı verir hoca ile. Ama Semih demek yanında bir yabancı transferi daha demek tabii bu da combo muhtemelen. İşte bütçe Semih+yabancı comboya kadar yeter mi orasını kestiremiyorum. Çünkü sadece Semih dahi bize gelicek Begic'den Golubovic'den daha çok para isteyecektir. Üstelik guard hamlemiz daha belli değil belki de Huertas gelicek ve pivota ayrılan paranın bir kısmını da oraya verip uygun yollu yabancı pivot bakıcaz. Veyahut guarda Hodge gibi Rowland gibi daha az maliyetli birisini alıp Semih ve comboya yönelicez.

Semih full performans oynarsa Begic'ten daha iyidir tabi de Semih ne zaman full performans oynadı. Sıkıntı orda zaten. 1 maç oynayı p10 maç yatan adamı mı alırsın 10 maçın 6-7sinde belli bir istikrarı olanı mı.

Yerli olani alirim :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri