Selam kardeşim ..Sana kesinlikle katılmıyorum..
Mccalebb'a delicilik konusunda takla attıracak adam dünyada çok az..Mccalebb hayranı ya da beğenen biri değilim bu arada..Barcelona Ral Madrid gibi takımlara karşı 1 e 5 hücum eden bir oyuncu...Avrupa'nın en üst düzey takımlarında ve turnuvalarında bu özelliğiyle iş yapmış bir oyuncu zaten...
Birde görev itibariyle %25.7 3'lük atmak nasıl oluyor anlamadım...Biraz açarsan sevinirim...
Cem Bey delicilikten kastım ilk adım, ivmelenme, güç, darbeye rağmen bitirebilme ve tüm bunların fiziğine oranı. İlk adım haricinde hepsinde McCalebb ten çok daha iyidir diyorum. Zaten McCalebb den 15 cm filan da uzundur diye tahmin ediyorum. Pacing konusunda da McCalebb en fazla iki sene sonra geriye gitmeye başlayacaktır, Dyson daha genç bir oyuncu.
Şutuna gelirsek, takımının en fazla asist yapan oyuncusu olmasına rağmen 2 numara olarak da kullanıldı ve elinde çok fazla top patladı, Maccabi de oynasaydı yine %35 lerde atardı diyorum. Zaten adam kariyeri boyunca %35 in üzerinde yüzdeyle üçlük, %80 civarı ft atmış. Nolan Smith mesela çok daha kötü bir şutördü ve ekstra bir kabiliyeti de yoktu, kimsenin şutu kötü ya da vasfı nedir dediğini hatırlamıyorum.
Ben Şafak gibi %50 civarı ft atan oyuncuya güvenmem. O yüzden Dyson ı guard yedekleyebilecek bir 2 numara olarak çok isterdim. Bu tip oyuncuları seviyorum, Derrick Rose gelirse ona da olurum var