Sabri, Semih, Hakan Balta, Linnes, Carole ,Serdar Aziz, Koray, Ahmet, Chedjou, Cavanda bu defans hattının hepsi YETENEKSİZ ve PAHALI. Bunlarla olmaz, boşa kürek çekmeye gerek yok. Yan toplarda, serbest vuruşlarda ilk yarı zafiyet yaşadığımızı görüp gidip 3. Semih Kaya, Ahmet'i alan yönetim ve futbol aklıyla hiç olmaz.
En önemli maçımızda ilk yarı ve ikinci yarının büyük kısmında kaleye gidemedik. Parçalayalım, saldıralım artık günümüz futbolunda yok. İyi takım, iyi oyunculardan oluşur, iyi teknik ekipten oluşur, iyi yönetimden oluşur. Bizde hiçbiri mevcut değil.
Rodrigues'i eleştirmek istemiyorum fakat Bruma ve Yasin'i yedekleyebilecek Sinan varken hatta orada oynayabilecek Podolski varken bu transferin gereksiz olduğu açıktı. Ahmet gibi komisyon transferi oldu.
Yenilince 78 yaşındaki adamı kameraların önüne atan, yendiğimizde her televizyona ayrı ayrı konuşan Levent Nazifoğlu ve yönetim size ait bir sıfat bulamıyorum, içimdekileri yazıp, bu güzel ortamı kirletmek istemiyorum; İSTİFA DA BİR HİZMETTİR!