• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2016-2017 Galatasaray Futbol Takımı

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Nihat Bölgi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:05
20 milyon euro bonservis harcayıp sonra paramız yok edebiyatı yapan iş bilmezler yüzünden geldiğimiz nokta bu. Ahmet Çalık 2.5 Serdar 4.5 Cavanda 1.8. Tolga De Jong Eren Garry Josue bunları saymadım. Bence alınabilecek oyunculardı o fiyatlara(Bonservis bazında). 8.8 milyon euroya sağ bek lider stoper forvet Selçuk yerine orta saha alınırdı. Yazın Selçuk Podolski Chedjou Balta Sabri Cavanda Josue Koray Cenk Sneijder hepsi gitmeli. Toplamda 17 18 milyon euro maaş bütçesi oluşur böyle. Unuttuğum da vardır. Utanç verici şu kulübün düştüğü durum.
 
Bu hafta salon projesi ile ilgili yeni haberler gelir. Ne de olsa gündemi değiştirmek lazım.
 
nRkAM5.jpg
 
Ünal Aysal ve Fatih Terim'in kurduğu bir iskelet vardı; Muslera, Ujfa, Melo, Selçuk, Elmander. Sonra bu iskelet Muslera - Chedjou - Melo - Selçuk - Sneijder - Drogba - Burak oldu. O sezondan sonra yapılan transfer yanlışları, Ünal Aysal ile Fatih Terim'in anlaşamaması ve gelen teknik direktörlerin transferde isabet sağlayamaması(Mancini), bazı oyuncuların iyi yönetilememesi(Melo) ve yaşlanan oyuncuların performansının düşmesiyle(Chedjou, Selçuk, Sneijder) bu gün bu hale geldik. Bu takımda Muslera dışında hiçbir yabancı kalmamalı, yerli oyuncuların hemen hepsi zaten çöp.

Bizim kadromuzdaki oyuncuların -Muslera hariç- hepsi çok pahalı ve aldıkları paraya göre yetersiz oyuncular. Ve bu çöplere toplam 65m euro maaş ödüyoruz. Şaka gibi. Bu yaz 2011 yazındaki gibi bir temizlik şart. 2011 yazında da kulübün kasası tam takırdı, kadromuzda Zapata, Culio filan oynuyordu. Fakat o dönemki yönetim hem parayı bulmuştu, hem de doğru futbol aklını getirmişti. Bu yönetim hem ekonomik hem de teknik anlamda bunları sağlayamayaz. O yüzden bir daha YÖNETİM İSTİFA!

İşte Bu yüzden Yine,Yeniden Ünal Aysal gelmelidir.
Onun dışında mim gelirse gelsin Dursun Özbek'ten farkı olmaz...
 
Sneijder'den sonra De Jong da sakatlanmış.
Rieekerink Bey'in rahatlığı yok galiba Igor Tudor'da.
Oyuncular Tudor'u gönderme çabasında olabilirler...
 
Floryaya düzgün idare edecek biri gelmedikçe oyuncular daha çok hoca yer!

GT-I9195 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Galatasaray'ın hakkını yönetimin yerine savunan Muslera!

Maraton programına hakemin pozisyonları hakkında yorum yapmalarını istedi.

Helal sana koca yürekli adam !!!
 
Vallahi helal olsun Muslera sana bir bunu yapmadığı kalmıştı :) Adam kulübün her şeyi gerekirse çaylar benden der gerekirse kulübün hakkını savunur..Asıl kaptanlık bu adama verilmeli
 
Nasuhi Sezgin sen kimsin? Eğer Galatasaray'lı futbolcular birilerinin telkiniyle maç satıyorsa sen niye o makamdasın?
 
Dün biz kazandıktan sonra Beşiktaş bugün kaybetti.
Sergen yine kaybetmedi.
Müthiş bir taktisyen gözüyle bakıyorum ona.
Çok büyük Teknik Direktör olacak yazıyorum buraya...
 
Stadda izledim maçı. Gerçekten rezalet durumdayız. Komple değiştirmek gerekiyor kadroyu.
 
Ne kadrosu [emoji1] kadroya gelene kadar kimler kimler değişmeli acaba kulüpte ...


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Galatasaray Futbol Takımı, Başakşehir ile oynadığı maçın ilk yarısında, koca bir 45 dakikada rakip kaleye şut atamadı, bir tane bile gol girişi yapamadı, rakibi tedirgin bile edemedi... Galatasaray'ı şantiyeye çevirenlerin, bu yönetimi ibra edenlerin iki yakası bir araya gelmez umarım.

Tudor, bazı değişiklikler yapıyor gibi gözüküyor fakat yine aynı oyuncular oynuyor. Sabri'den, Semih'ten Chedjou'dan, Hakan'dan, Selçuk'tan, Yasin'den, Josue'den, Linnes'ten Galatasaray'a futbolcu olmaz. A takımda oyuncu bulamıyorsan, alt yapıdan al oynat bundan kötü olmaz yani. Kısa keseyim; Tudor bu takımı Şampiyonlar Ligi play-off'una götüremezse, sezon sonu yolcu edilmeli.

Semih Kaya, sen futbolcu değilsin. Golün pasını verdi, her geleni geçirdi, markajındaki Cengiz 2 tane kaleciyle karşı karşıya kaçırdı. Futbol ile uzaktan yakından alakan yok. Muslera hariç kadrodaki tüm oyuncular net olarak çöp. Hepsi overpaid, çok kazanıyorlar, performansları yerde. Büyüüüüüük bir temizlik lazım fakat bu yönetimde o futbol aklı yok.

EK: İkinci yarı başladı. oyuncu değişikliği yok. Kenarda Sneijder, Podolski gibi skor yapabilecek adamlar var. Sabır!

YÖNETİM İSTİFA!
 
Son düzenleme:
Türkiye'ye bir kupa gelecekse onu yine Galatasaray getirir.
Boşuna heyecan yapıyorlar...
 
Tarihin en rezil Galatasaraylarından bir tanesi..
 
Bu sezon Başakşehir, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor ile oynadığımız 8 maçta, 1 beraberlik 7 mağlubiyet aldık. Yine tarih yazdınız bravo.
 
Senelerce Fenerbahçe'nin, Beşiktaş'ın, TFF'nin, PFDK'nın alt edemediği Galatasaray'ı 2 senede Dursun Özbek yok etti. Olayın özeti budur.

Alıntıdır...
 
Her türlü her şekilde takımımızın yanındayız .
 
İlk defa bir sezonda gelen-giden teknik direktörlere kızamıyorum çünkü baştaki iş yapamıyor.
 
En az 8 oyuncu takviyesi

Galatasaray’da hedef, iki bek oyuncusu, iki stoper, bir orta saha, bir forvet arkası, iki de golcü olmak üzere en az 8 oyuncu takviyesi yapmak. Bu doğrultuda hem bu ay içinde Emlak Konut’tan gelmesi planlanan paranın bir bölümü hem de çeşitli sponsorluk anlaşmalarıyla oluşturulan kaynaklar kullanılacak. Sarı- Kırmızılılar, ligde şampiyonluğa oynayacak, Avrupa Ligi’nde de mart ayını görecek kalitede bir kadro oluşturmayı planlıyor.

Mümkünse 8 i de yabancı olsun..
 
Geri
Üst