2018-2019 Spor Toto Süper Lig

Biz dedik, Telekom'da bunları yenip lider oluruz ancak kupada finalist olmamız bunları bayağı bayağı demoralize edip korkutmuş ki, bu hafta bizi lider yapacaklar.
 
Böyle bir tablo hiç beklemiyordum. Başakşehir, Beşiktaş maçında zihinsel olarak ciddi hasar almış ya da Galatasaray'ın kararlı ve Israrlı takipçiliği onları strese itmiş olmalı ki, 3 maçtır hiçbir şey yapamıyorlar!

Bize yine siz şampiyonluk olun dediler...
 
1 hafta önceye kadar Başakşehir süper takımdı, şimdi hepsi ağlamaya başlamış Başakşehir hainmiş bile bile bizi şampiyon yapıyormuş , Galatasaray Başak’ın tüm rakiplerine prim vermişmiş, devreye devlet girmiş bilmem ne. Allah sizi küme düşürerek psikolojinizi yerle bir etsin şikeciler. Siz en büyük mutsuzlukları hak ediyorsunuz.
 
Dünya üzerinde bu kadar ballı bir takım daha yoktur. Büyü yapmışlar o sahaya. Baros’un direğinden beri şükür namazları kılıyorlar her sezon sevinerek. Trabzon da gol yemek için var gücüyle uğraştı. Ayıp ya 5 dk ileri top atsanız 0-2 olacak bitecek.
 
Ünal Karaman elindeki maçı FB'ye verdi. Rakibin 10 kişi kalmışken önce Abdulkadir'i, sonra Yusuf'u oyundan almak akıl alır gibi değil. Benzer hatayı Feghouli'yi oyundan alan Fatih Hoca da yaptı. Rakip takım hocaları bu stada böyle ürkek gittiği müddetçe FB evinde derbi kaybetmez.
 
Kadıköy büyüsü diye bir şey yok; Galatasaray ve Trabzonspor gibi takımların 1-0 öne geçmesine rağmen 10 kişi kalmış rakibi yenememe mallığı var.

Objektif olmak gerekirse bu sezon şampiyon olmayı kimse haketmedi. Biz de haketmiyoruz, Fatih Terim kötü performansıyla hiç haketmiyor ancak şansı yaver gidecek yine. Tabii siyaset kuklası akbilspor olmasın, biz olalım. Fakat Avrupada başarı gösteremediğimiz sezonlar ligi kazansak da içimde burukluk oluyor. Çünkü asıl mottomuz: "Türk olmayan takımları yenmek."
 
Laf sokmak için söylemiyorum ama ben hiç ilk 3 te olan takımın ligin diğer takımları hakkında konuştuğunu görmedim. Hele ki küme düşme takımlarıyla hiç.. Ali Koç yerin dibindeki Fenerbahçe’yi magmaya kadar sokmaya niyetli anlaşılan. Sana ne kardeşim Beşiktaştan Galatasaray’dan Başakşehir’den ? Sen koskoca Fenerbahçe’yi dünya aleme madara etmişsin kümeye oynuyorsun hala çıkıp şampiyonluğa oynayanlara laf atıyorsun. Hayır Beşiktaş’a falan çatsa yine bir şey demiycem, sürekli Galatasaray’a oynamaya çalışıyor. Nolucak yani sallıyorum Galatasaray puan kaybetse sen mi şampiyon olacaksın ? Tamam senin kulübüne tur bindirmiş olduğumuz için ağlıyorsun da öyleyse gücün varsa sağlam takım kur çatır çatır şampiyon ol. Başakşehirden medet umar hale geldiniz kepazelik bu. Hele ki o Başakşehirin sizi ezip sonraki haftalar puan kaybetmesi iyi tıpa oldu size.
 
Evet şimdi de maç sonu Ersun balonu çıkıp “Türk futbolu için kara akşam, Türk futbolunun başı sağolsun” diyip açıklama yapmadan gitmiş. Yahu sen kimsin? Senin çapın ne ? Sen hani ikinci yarı en çok puan toplayan takım olacaktın ? Fenerbahçe 8 aydır ilk 10 a giremedi hala utanmadan konuşuyorlar. Türk futbolunun başı sağolsunmuş, senin başın sağolsun balon, seni tefe koyacaklar sene sonu, kariyerin bitti.
 
Yalı çocuğundaki Galatasaray kompleksi inanılmaz bir boyut almış. Azizden sonra Galatasaray'ın en başarılı Fener başkanı olma rekorunu kırmaktan korkuyor belli. Kendi takımı hakemler sayesinde düşmekten kurtuldu buna rağmen hakemlere laf edecek kadar yüzsüz.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Fenerbahçe başkanı ve teknik direktörü olan zatlar, sadece dikkat dağıtma çabası içindeler!

Yukarıda Muhammed bey yazmış, sanane lan şampiyon takımın lehine ya da aleyhine çalınan düdüklere! Senin rakibin Bursa, Göztepe, Rize gibi takımlar ancak sen çıkmış aranızda bilmem 30-40 puan fark atmış takım hakkında konuşuyorsun, demek ki onlar da 22.şampiyonluk ile fark 3 olacağının, lig ve şampiyonlar liginden gelecek milyonların farkında, kendileri ise güç bela ligde kalmış ve Avrupa'ya da gidemiyor, hal böyle olunca arasında 50 puan ve 10 sıra fark olan takım hakkında hem de kendi takımı hakkında konuşma yapacağı zaman bahsetmiş.
 

Üst