2018-2019 Spor Toto Süper Lig

Fb hiçbir şey oynamadan kazandı. Şu maçta bile iyi futbol oynayamadılar. Malatya'nın defansı Mina hariç aşırı kötüydü. Hücumları da baya yetersizdi bu takım nasıl 3. sırada anlamış değilim. Fb'nin ise attığı son golde taraftarın ne kadar sevindiğini görmek beni çok eğlendirdi sanki şampiyon olmuşlar ya o nasıl sevinmedir öyle :D Haftaya da kazanırlar büyük ihtimalle. Göztepe'nin Poko, Gassama gibi oyuncuları yok o maçta.
 
Fenerbahçe camiası baya baya kümede kalmaya oynayan takım psikolojisine bürünmüş. Maç içindeki gerginlik, Malatya'yı yenince verilen tepkiler, vs... Bu arada maçı 11 kişi tamamlamaları normal bir hakem yönetiminde pek mümkün değildi. Onu da not düşmek lazım.
 
Son düzenleme:
Ali Koç varken güzel , böyle devam etsinler. 3.sınıf oyuncuların yaptıklarını da bu kadar takmayın. Hadi Gomis rakibe gitse ya da Quaresma falan tamam da bunlar konuşulacak isimler değil.
 
Abi geçin artık bu işleri yıl olmuş 2030 biraz dünyaya ayak uydurun ya.. İyi oynayan formayı alır bu kadar basit. Türk futbolcu dediğin zaten futbolu para kapısı olarak görüyor. 1/10 tipli sokak serserisi futbolcu oluyor 2 maç iyi oynayıp maaşa bağlandığı an gece kulüpleri, nargile kafeler, üstü açık arabalar.. futbol falan hak getire. Tarık Çamdal, Emre Mor gibiler örnek işte.
 
Ali Koç yardım kampanyası başlatıyormuş. Biz bileklik satarken bizimle dalga geçen, "Biz Türkiye'nin en zengin kulübüyüz, sivil toplum örgütüyüz." diye övünen Fenerliler vardı.

Yakın bir zaman içerisinde kulübümüzün mali yapısını düzlüğe çıkarabilmek için bir fon yaratma kampanyası düzenleyeceğiz. Bu bağış kampanyasının ön hazırlıkları için yoğun bir çalışma dönemi geçirdik. Önümüzdeki günlerde detaylarını paylaşacağımız kampanyamıza kulübümüzün geleceği adına çok önem veriyoruz.
 
Serdar Aziz çok kötü gol yedirdi, gerçi Elif ve Volkan da bu arkadaşa yardım etti de, arkadan yükselen adam koca Serdar'ın üzerinden çıkıp çok zor bir gol attı. Volkan bey ise, tüm konsantrasyonu ile bizim maçı beklediğini beli ediyor. VAR ile iptal edilen Umut'un golünde de golü seyretti, bunu da.
 
Bunu her takım için yazıyorum; abi niye bütün maçı silip atıp yapılan tek 1 hatayı asrın hatası gibi büyütüp, her şeyi ona bağlayıp her yerde ağlıyorsunuz? Bildiri de imzaladınız zaten hakemler hata yapabilir diye. Şimdi kudura kudura ağlayın. Ben bu Fenerbahçe taraftarı kadar ruh hastası derecesinde kendini maça adayıp kör olan, ergen ergen davranan bi kitle daha görmedim..
 
Serdar'ın niye gönderildiği bu akşamki maçtan sonra daha net anlaşılmıştır umarım. İyi kitledik iyi. Beşiktaş da bunlara tolgay'ı mükemmel bir biçimde kitledi. Adamlar 3,5 milyon euro'ya tolgay'ı satıp, bakın bırakın milyonu 3,5 euro etmeyecek adamı 3,5 milyona satıp daha ucuza kagawa'yı aldılar. Bu fenerliler gerçekten adam olmaz.
 
Fenerbahçe taraftarı çok ağladı açık, tüm hataların ve sonucun faili olarak hakemi gösterdikleri de açık ancak Mehmet'in ayağına basılıp da, VAR minibüsü hakeme müdahil olmamaları çok tuhaf geldi. Net şekilde kartlık pozisyon hatta kırmızı diye düşünüyorum, sanırım faul dahi vermedi. Kart gelseydi sonuç faklı olurdu. Ancak genel olarak çok kötüydü, bu hakemin maçların denk geliyoruz ve yetersiz bir hakem olduğuna çok defa şahit oldum. İptal edilen golde bir şey yoktu ancak çıktı faul verdi.

VAR'ı federasyon yanlış kullanıyor. Kartlık pozisyonlara bakılmalı, penaltılara bakılmalı, gollere bakılmalı ve gol öncesi faul, taç gbi beklentilere de bakılmalı ki kimsenin hakkı gasp edilmemiş olsun yoksa hangi taraftar ya da takımın sesi çok çıkıyorsa, hakem üzerinde etkin oluyorsa onun talepleri karşılanıyor gibi yani maç İstanbul'da olsa, Mehmet'in pozisyonuna bakılırdı.

Biz yanlış taç kararı ile FB'den gol yemiştik. Bu pozisyonun birçok paslaşma sonrasında gol oluyor doğru ancak taçı biz kullansaydık belki o top oralara gelmeyecekti. Bu pozisyonlara bakılmalı...
 
Başakşehir bugün puan kaybeder mi?
Erzurum ligde kalmak için mücadele etmesi gerekiyor, bakalım ne kadar dayanabilecekler. Bugün puan farkı 11 de olabilir.
 
Vay be VAR'dan faul çıktı. Bizim Göztepe maçında penaltı verilmişti hem de oyuncumuzun arkadan itilmesinden ötürü top ele çarpmıştı.
Aynı şeye bakıp, farklı kararlar veriliyor!

Erzurum son 35 dk ve Akhisar da ikinci yarı, Başakşehir sahasına oyunu yığmıştı ancak gol atamıyorlar.
 

Üst