2018-2019 Spor Toto Süper Lig

Başak puan kaybetti sonunda. Yarınki maçı gövde gösterisi yaparmış gibi kazanmak lazım. Şöyle 4-0 falan yensek rakipler baskı altında olur.
 
Ya bunlar... küfür etmemek için zor duruyorum. Allah bunları tepetaklak etsin. Aylardır 1-0 1-0 1-0 insanı küfür bağımlısı yaparlar. Neredeyse oynadıkları maçtan az golleri olacak. Erzurum düşme hattında onlara bile gol atamadılar adamlar kendi kalelerine attı. Aykut Kocaman balı neyse bunların ki misli misli itici! Sallıyorum yurt dışında yabancı insanlar bahis oynasa bakar lig lideri kendi evinde küme düşme takımını ağırlıyor handikaplı girer. Ama gel gör ki durum hiç öyle değil. Biz de artık kendimize gelelim de vuralım kafalarına Galatasaray gerçeğini.
 
Galatasaray - Konyaspor maçı
Evimizde oynuyoruz. 1-0 öndeyiz. Son dakika hakem aleyhimize penaltı veriyor. Üstüne kırmızı kart çıkıyor. VAR'a gitmiyor. Maç 1-1 oluyor ve 2 puanımız çalınıyor. Tepki gösterdiğimizde "Hakemdir, hata yapar" deniliyor.

Galatasaray - Trabzonspor maçı
Evimizde 3-1 öndeyiz. Ceza sahasında tartışmalı bir pozisyon oluyor. Haken VAR'a gidiyor ve penaltıyı vermiyor. Verse ve gol olsa sonuç 3-2 yani yine öndeyiz. Ama birileri ortalığı ayağa kaldırıyor?
 
Galatasaray'a karşı "hakemler de insandır hata yapabilir" bildirisine imza atan kim varsa bugün hakemlere tek laf etmeye hakları yoktur. Bu kadar basit!
 
Ali Koç’un bu açıklamaları güzel. Fenerbahçe taraftarının Koç’a olan bağlılığını biadını arttırır. 20 yıllık Aziz’i 4 e katlayıp başa geldikten sadece 2 ay sonra istifası istenen adamın yıllarca burda kalması güzel olur. Finansal olarak da sportif olarak da dipteler 😂 Yalnız şu açıklamalardan sonra ceza almaları gerekiyor çünkü bize ceza yağmıştı.
 
Önce Skrtel'in net kırmızı çalınmadı sonra da Jahoviç'e kırmızı verildi. Fb'nin ağlaması işe yaramış. Yalnız bu VAR sistemi eğer böyle hatalı kararlar verecekse kaldırılsın daha iyi. Geçen sene bile bu kadar hatalı karar verilmiyordu VAR olmamasına rağmen.

Ve bunu yazarken Fofana sapladı 0-1
 
Skrtel in hareketi bence de kırmızıydı. Jahovic in de, kramponun izi çıkmış. Jailson un düştüğü pozisyon da bence penaltıydı.
 
Yalı çocuğunun ağlamasıyla, yürüyüşle, hakemle, kırmızı kartla anca 1 puan. Alın turşusunu kurun şikeciler! Kümede kalma yolunda dev bir adım attınız.
 
Ha bi de ; millet isyan ettikçe inadına Comolli’yi tutup Zacj bilmem ne gibi saçma oyuncular getirmeye devam edip fener taraftarını hepten deli etmesi çok iyi 😂
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Arkadaşlar bende sizin gibi Fenerbahçe'nin düştüğü bu durumdan çok memnunum ama sallamaların dozunu biraz ayarlayalım. Zaten fikstürleri de zorlaştı. Önümüzdeki haftalarda daha da eğleneceğiz gibi duruyor. Ya da şampiyonluk yolunda bize iyi hizmetlerde bulunacaklar. Seçim onların :).
 
Bi antuya bakayım dedim göz yaşlarına boğulmuşlar. Ağızda küfürler, Cumhurbaşkanına çatmalar fetöye çatmalar Kasımpaşa’ya çatmalar, şike yapmışız falan filan😂hayatımda bu kadar akli dengesi yitik bi topluluk görmedim. Ne diyim, Allah size Lefter sezonunda küme düşerken Galatasaray şampiyonluğu görmeyi de nasip eder umarım. Siz her türlü kederi hak ediyorsunuz.
 
Takımları küme düşüyor, herifler hâlâ "kaza bela Başakşehir'den puan alırsak Galatasaray'ın işine gelir, mutlaka yenilmeliyiz" derdinde..
 
Öyle kritik bir viraja giriyorlar ki, olası BJK ve Rize maçlarında puan kayıplarından sonra Başakşehir maçları ölüm kalım maçları olabillir. Allah bunlara bizim şampiyonluğumuza katlanmakla küme düşmek arasında kalmanın stresini de yaşatsın Başakşehir maçında. Çok kaşındılar.
 

Üst