2018-2019 Transferler ve Kadro Yapılanması

300 bin dolar alıyor Nevlin, Galatasaray'a getirmek için ne kadarlık bir teklif yapmalıyız? Daha Işılın aldığı 900 bin TL'ye çok diye dert yanan piyasadan bihaber arkadaşlar vardı!

Ben Işıla çok para alıyor demedim hiç bir zaman. Piyasadaki yerlilerin durumuna bakınca Işılın hak ettiği en az 1.500.000 TL'dir zaten. En fazla kazanan oyuncu Quanitranın hali ortada koca sezon hiçbir şey yapmadı. Bu sezonun en değerli yerli oyuncu Işıldı. Nevlin o kadar alıyorsa vermemiz pek olası gözükmüyor o parayı öyle bir oyuncu için.
 
Mevcut piyasa şartlarında devşirme almamız pek olası görünmüyor. En kötüsü kapıyı 200 bin dolardan açıyor.

Fb Stokes'u almış seneye Türk olacakmış.
 
Hiç mi transfer harekatı yok Allahaşkına.nasıl bir yönetime sahibiz .marına baştayken kıtadışını mantıklı kullanımı beklemekte hata.geçen yıl olduğu gibi
 
Maçlar bittiğinden beri sözleşme görüşmesi yapmak isteyen Işıla yönetimden ciddi bir ses gelmemiş ve Işıl Yakın Doğu yolcusu. Biz kimleri alabiliriz diye hesap yaparken beyefendiler eldekileri kacırmak için çaba harcıyor!
 
Piyasada oyuncu kalmadı işin kötü tarafı o. Vasat oyuncular bile bir yerlere transfer oldu. Çöplere kaldık. Hele Eurocup'a gidersek yandı gülüm keten helva.
 
Gelecek sezonun isim hakkı geliri kullanıldı.Yani 3 milyon avro mu ne alacaktık zaten almışız. Yeni sponsor bulsak karşı taraf haklı olarak önce ödediği paraların iadesini isteyecek.
 
Yakın Doğu Üniversitesi kapattı şubeyi, bizim mutlaka oradan hamle yapmamız lazım yoksa karşı yaka takımının hegemonyası uzun süre devam eder.
 
Quanitra, Olcay, Cansu ve Bahar Fenere gidemez yaşananlardan sonra. Şimdi adam gibi bir yöneticimiz olsa bu işi hemen bitirebilir ama malesef öyle iş bitirici bir yöneticimiz yok!
 

Üst