2018 NBA Playoff

Son hücum faul için savunma faulü doğru karar diyebilirim ama onun harici şu Draymond denen karaktersizin yaptıklarının çoğuna göz yumdular. LeBron’a yapılan bazı net faulleri de ya görmediler ya çalmadılar.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Hadi bakalım cavs inşallah bugün kazanırsın maça gelirsek bence artık Clarkson rotasyon dışına çekilmeli yerine R.Hood rotasyona girmeli Kevin Love 3 pts yüzdesini seri boyunca yukarı çekmeli Jr saçma hata yaptı ama genel olarak güzel oynuyor bence , Jeff Green daha fazla izo oynamalı zaten KİNG JAMES bildiğimiz gibi oynarsa ve dediklerim olursa bu maçı cavs alır bir Portlandlı olarak GO CAVS !
 
Cavs bu maçta fark yer inşallah yanılırım ama görünen bu. İlk maçtaki hataları psikolojilerini yerle bir etmiştir. Çünkü GSW gibi takıma karşı deplasmanda maçın sonunu görmek zordur. Böyle bir fırsat gelmişken ayaklarına kaçırmamaları gerekiyordu, basit hatalarla kaybettiler. Belki de 3 saniyeyle şampiyonluğu kaçırdı Cavs. Irving olsaydı belki az da olsa bir şansları olabilirdi. Ki Irving varken bile geçen sene az kalsın süpürülüyorlardı. Durant cidden bu seride haksız rekabet gibi.
 
LeBron kendi seviyesinin çok üstüne çıkıyor ama yetmiyor. Aslında yetiyor ama takım arkadaşları çöp olunca hiçbir anlamı kalmıyor o performansın, galibiyet gelmiyor. Bugün GSW'ye bakıyoruz 4 All-Star oyuncusu var. Iguodala'yı da sayarsak 5 tane. Cavs'ta LeBron hariç belki Kevin Love'yi sayabiliriz onun haricinde iyi bir tane adam yok. Jr. Smith falan bitmiş, en iyi döneminde bile zaten sınırlı sayıda katkı veriyordu. İyice çekilmez hal almış. Bugün yaptığı hataları çaylak oyuncular bile yapmaz.

Cavs bu maçı kazansaydı bir şansı var der idim, ama bu saatten sonra seriyi çevirmeleri çok zor. 2016'da bile zar zor kazandılar Irving olmasına ve Durant'ın olmamasına rağmen ama yine bir şampiyonluk mucizenin ötesi gözüküyor artık.

Ve beklediğim gibi süpürülmeye doğru gidiyorlar, Durant cidden haksız rekabet bu maçta görmüş olduk.
 

Üst