2019-2020 BSL Takımlarının Transferleri ve Kadro Haberleri

Larkin nba e gitmezse Efeste kalır.

O çok belli olmaz. Alternatif sayısı çok azaldı Cska 3-4 milyon gibi bir para dahi verebilir. De Colo Ser-Rod Higgins ayrılınca epey bir bütçede yer açılmıştır ki zaten bütçe gibi bir sorunu olmayan takım. Cska nba'den avrupa için önemli bir iki oyuncu çıkartamazsa nseeler sonra F4 dışında kalabilir. Baya bir kurşunları var ama piyasada atış yapacak hedef kalmadı.. Larkin ve Delaney'in durumunu pür dikkat takip ediyorlardır.

Tabi Efes de kadrosunu karoumak haricinde hiç pahalı transfer yapmadı. Onlar da topla tüfekle bekliyorlar Larkin'i ve başkasına kaptırmamak için ellerinden geleni yapacaklar.
 
Afyon ve İBB lige katılım için yazı göndermiş. Lige katılım için para alınmıyor imiş sadece yazı yeterli. Ne biçim iş bu yahu. Yazıyı gönder kura çekimine katıl. Sonra paramız yok bizim çekiliyoruz de ve ligi sakat bırak. Tam Türkiye işi valla. Sözde ligimiz avrupanın en elit ligi yersen.. Ne bilim bir teftiş kurulu filan kur lige katılıp katılmayacağını bir irdele. Parasal yönden ne durumlar filan. Yok olmuyorsa ligden at gitsin. Geçen yıl Trabzon un yaptığını bu yıl Afyon yapıyor.. Seneye Ormanspor yapar. En sonunda değiştirirler ama gene yıllar kaybedilir gider.
 
Anadolu Efes, Shane Larkin ile 2 yıllık yeni kontrat üzerinde önemli bir ilerleme kaydetti. Larkin'in gelecek sezon sonu için NBA çıkış opsiyonu da bulunuyor. (Sportando)

Bu çok güzel haber Efes adına...
 
Bahçeşehir Koleji, BSL'nin tanıdık isimlerinden Dwight Hardy'yi kadrosuna kattı.

Bandırma İhtisas kısa forvet ve şutör guard pozisyonları için Omar Prewitt'i kadrosuna kattı.

Bandırma İhtisas, skorer guard Tyler Kalinoski ile anlaşmaya vardı.

Pınar Karşıyaka, Metecan Birsen ile anlaştı. Anadolu Efes'in teşekkür ederek vedalaştığı oyuncunun Pınar Karşıyaka ile Cuma günü sözleşme imzalaması bekleniyor

Bahçeşehir Koleji, Gaziantep Basketbol'dan Doğan Şenli'yi kadrosuna kattı.

Kaynak: Basketfaul
 
Son düzenleme:
Bahçeşehir Koleji, Le Mans'tan Cameron Clarks'ı kadrosuna kattı. Stefanos Dedas, Gaziantep'teyken Clark'ı almış ancak forvet oyuncu sakatlanmıştı.
 
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Arel Üniversitesi Büyükçekmece, son olarak Polonya Ligi’nde ASSECO Gdynia forması giyen Robert Upshaw’ı transfer etti...
 
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Arel Üniversitesi Büyükçekmece, son olarak Polonya Ligi’nde ASSECO Gdynia forması giyen Robert Upshaw’ı transfer etti...
Osiris Eldridge resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada “Son ödemem Şubat’ta yapıldı. Bugün 16 Temmuz! Düzenli bir iş bulmak üzereyim.” dedi.

Takım arkadaşına cevap veren Kenny Hayes ise “Vegas’ta gelecek sezon için oyuncu bakıyorlar ama bize 16 Şubat’tan beri ödeme yapmadılar. Kafam karıştı, yeni sezon öncesi oyuncularına 3-4 aylık maaş borçlu olup da nasıl gelecek sene için yeni oyuncular bakarsın?” şeklinde konuştu.
 
Bu konuda kesinlike biz de dahil olmak üzere yaptırım gerekiyor ki insanlar durumun ciddiyetini anlasın. Yeni oyuncu açıklıyorsun ama eski oyuncunun ödenmesi gereken maaşlarını bildiğin halde ödemiyorsun.
 
Gaziantep Basketbol, geçtiğimiz sezon İtalya Seri A ekiplerinden Venoli Basket Cremona takımında forma giyen 1990 doğumlu, 1,96 boyundaki Drew Crawford ile 1 yıllık anlaşmaya varmıştır.
 
Beşiktaş Theodore ve Marei ile ilgileniyormuş. Theodore gelecek yıl Türkiye'de oynayacağını söylemiş yarın açıklayacak muhtemelen. Karşıyaka da Marei'den çıkmaya çalışıyordu. Ödeme sorunu yaşamazsa Beşiktaş iyi bir iskelet kurmuş olacak Theodore - McKissic - Djurusic ve Marei ile. Can Mutaf'la yolları ayırmışlar.
 
Son düzenleme:
2 yıl önce deplasmanda Daçka'yı yenerek ligde kalan Antep'in 2 yıldır çizdiği müthiş grafik cidden takdir edilmeli. Drew Crawford ile ilgilenen daha yüksek bütçeli takımlar varken Antep'e getirmek büyük iş oldu.
 
Az önce @TrendBasket de geçti haberi. Pınar Karşıyaka'nın oyun kurucu pozisyonu için öncelikli hedefi Tony Taylor. Virtus Bologna'da Amath M'Baye ile birlikte #BasketballCL şampiyonluğu yaşamıştı geride kalan sezonda eski Banvitli Taylor. Edi ile Büdü yeniden buluşabilir burada.

(via@NeoRock06)
 

Üst