2019-2020 BSL Takımlarının Transferleri ve Kadro Haberleri

Aslında Efes iyi bir uzun takviyesi yapabilirdi. Derrick Brown'un sözleşmesi geçen sene devam ediyordu ona oynatmadıkları halde ödenen iyi bir para vardı. Bu sene o yük artık yok, kontratı bitti. O parayla kaliteli bir isim bulabilirlerdi ama kadroyu bozmak istemediler anlaşılan. Veya yeni uzatılan sözleşmelerde kullandılar o parayı. Ne olursa olsun Efes kadroyu korurken rakipleri fener, barca ve milano kadrolarını güçlendirdi. Real için de aynısı geçerli diyebiliriz heralde onlar da efes gibi. Bir tek cska güç kaybetti. Efes bu sene de f4 yaparsa büyük başarı kazanmış olur şu durumda.
 
2019-20 sezonu fikstür kura çekim tarihleri TBF'den tarafından belirlendi.

Buna göre Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi fikstür kura çekimi 31 Temmuz Çarşamba günü, TBL ve TB2L'nin ise fikstür kura çekimleri 05 Ağustos Pazartesi günü yapılacak.
 
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin yeni ekibi OGM Ormanspor, ülkemizde daha önce İstanbul DSİ forması giyen ve son olarak İspanya’da UCAM Murcia’da oynayan Charlon Kloof ile anlaştı.
(Sportando)
 
Pınar Karşıyaka, bir süredir görüşmelerini sürdürdüğü ABD'li guard Tony Taylor (1.83-1990) ile prensipte anlaşma sağladı. (DHA)
 
Vladimir Stimac , TurkTelekom 'a veda etti. Trafik kazası geçiren ve durumu ağır olan Kuzmic'in yerini doldurmak üzere Kızılyıldız ile anlaşması bekleniyor.

(via@fersudeniz)
 
Teksüt Bandırma da koç Hakan Demir 1 yıl daha görevine devam edecek imiş. Kenan Sipahi ile Samet Geyik nereye gidecekler acaba, ayrıca Emir Preldzic de boşta şuan.
 
Türk Telekom, kariyerinde NBA ve G League'de oynayan RJ Hunter ile anlaştı.

1993 doğumlu ve 1.96 m boyundaki Hunter Pike Indianapolis Lisesinde son sezon 20.5 sayı, 6.6 ribaund, 3.8 asist ve 2.9 top çalma ortalamaları yakaladı.

(via@basketfaul)
 
Karşıyaka Taylor'ı da açıkladı.

Taylor, Triche, Crocker, Mbaye ve Morgan 5'lisi ile oldukça atlet ve şutör bir takım oluşturdu Ufuk Hoca. İzlemesi keyifli bir takım olacaklar gibi.
 
Teksüt Bandırma oyun kurucu pozisyonu için Jaime Smith ile anlaştı. Tarafların imzaları bugün atması bekleniyor.

kaynak: basketfaul
 
Onur Alp Bitim-Karşıyaka.

(via@caglartorun)

Çok özel bir yetenek ve skorer.
Umarım Ufuk Hoca ile kendini bulur ve Milli Takım da bizi ilerilere götürecek bir skorerimiz olur.
 
Karşıyaka’da sene ortasında Efes’ten kiralık olarak takıma katılan Birkan Batuk yeni sezon kadrosunda yer almayacak.

(via@caglartorun)
 

Üst