2019-2020 Galatasaray Erkek Voleybol Takımı

Ne oldu bu takıma ? Sene başında feneri dağıtmıştık biz, nasıl böyle bir düşüş oldu. Kadromuz iyiydi, en iyi yerliyi almıştık, sene başında en başarılı branşımız olacak diyorduk. Çok takip etmediğim şaşırıyorum bu haline takımın.

Gecen seneki gibi tek hucum edenimiz pasör caprazimiz. Hadi burutay yeni iyileşti de. Antonovda bu kadar ısrar etmekten yorulmadi. adam koca maç 3 sayi almış ben çıksam en az 3 alırım. Bir tane top öldüremiyor. Sene başında yendiğimiz Fenerbahçe Lube Trentino ile oynadi ona rağmen oyunları büyüdü. Biz birak yerinde saymayı top olduremez hale geldik. Nedim hoca kadroyu bir araya getirdi iyi güzel de takım bir sey oynamayacaksa işimiz var valla.
 
Şu an ki durumun sorunlusu Nedim Özbey'dir. Bu takım ne olursa olsun 4 maçını puansız kapacak seviyede değil. Takım formsuz. Tek umudum sene sonuna doğu yükselişe geçmemiz.
 
Arkada Galati deplasmanındayız ilk maçı 3-0 kazandık.İlk iki seti kaybettikten sonra durumu 2-2 yaptık ve tur atladık.Muhtemelen son seti kaybedeceğiz ama sadece skoru belirlemiş olacak.Artık gerekli adamları atıp bu sezonu kurtarmamız lazım..
 
Ziraat'e de 3-1 yenildik. Burutay isyankar bir tweet atmış. Son zamanlardaki gidişat gerçekten korkunç ama sezonun en kritik yerlerindense bu zamanlarda bu yenilgileri almak daha iyi. Tabi takım nasıl reaksiyon verecek merakla bekliyoruz.
 
Her hafta başka bir şok yaşıyoruz.Ben inegöl maçına üzülürken lider olma avantajını kaybettik diyerek.Olay çok acayip,saçma inanılmaz bir yere geldi.
 
İnegöl, Fener, Arkas, Bursa ve Ziraat maçlarının tamamından 0 puan çıkardık. İnegöl yenilgisini bir yol kazası olarak düşünmüştüm ama FB maçı ve sonrasında gelen peşi sıra yenilgiler durumun anormal bir hal aldığını gösterdi. Bunun sportif bir düşüş olmadığı kanaatindeyim ya para sorunu var yada hoca ile takım arasında başka bir problem var...
 
İBB'ye deplasmanda 3-2 yenildik ve üçünlük şansımızı zora soktuk dördüncü olursak yarı finalde Fenerbahçe ile eşleyeceğiz tabi çeyrek finali geçersek.Bu takıma ilk yarı bittikten sonra neler olduğunu çok merak ediyorum.
 

Üst