2019-2020 Galatasaray Erkek Voleybol Takımı

Biz özellikle bugün bloklarda kötüydük Arkas ise ekstra oynadı ama kazanmasını bildik. Kötü oynarken de bu tip maçları kazanmayı bilmek bu takımı büyütecek. Şu ana kadar Antonov'dan hiç verim alamıyoruz. Bu soruna bir çözüm bulmak lazım.
 
arkas maçında orta kanadalıyı nedense hiç kullanmadık. bence bu kadar zorlanmazdık daha etkili kullansak. halihazırda bitiriciliği iyi bir eleman boyu da gayet uzun .. bloklara çok takıldık dün maalesef.
 
Dün tribün fena degildi kadın takımının maçı önceydi ve daha çok taraftar vardi erkek macına göre 6 saate yakın salona kaldık.Maçlara gelirsek kadın takımı kapasitesine göre oynadı ancak erkek takımımiz çok kötüydü.Hatta ikinci seti zar zor geriden gelip kazandık yoksa puan kaybı olacaktı.Yine de takımımız potansiyel olarak şampiyon olabilecek bir kadro başarılar .
 
Erkek takımı 2-3 maçtır tamamen kadro kalitesi ile kazanıyor maçları. Oyun olarak iyi durumda değiliz. Açıkçası şu an iyi durumda olmamamız da çok önemli değil. Önemli olan bir şekilde maçları kazanmak. Sezonun 2. yarısında takımın form tutması çok daha güzel olur.
 
Burutay da durumun farkında kötü olduklarına dair sosyal medya hesabından özeleştiri yaptı kendisi ... şu an puan farkıyla lideriz ve kötüyken de kazanmak güzel. sonu güzel bitecek inşallah.
 
Ziraat Bankası deplasmanında setlerde 2-0 gerideyiz 3. Set 18-12 bir mucize olmazsa 3-0 yenileceğiz.Malesef pazar gününden belliydi bi yerde yenileceğimiz.Ama bu biraz ağir bir yenilgi olmak üzere..
 
Yenilgi doğru zamanda geldi. Bence Ziraat Fenere yenilmisken cok büyük bir kayıp gibi görünmüyor. Üstüne kagit ustundeki bütün zor maçlarımızı tamamladık. Ama Antonov olmuyor maalesef. Manşeti ciddi anlamda sorunlu ve hucumda olduremiyor. Avrupa Kupası da başlayacakken acilen hamle yapmamız gerekiyor o konuda.
 
Basketbol maçindan çikıp geldik salona az seyirci var malesef.Spor Toto'yla oynuyoruz insallah puan kayipsiz bir galibiyet olur..
 
Halkbank maçından sonra bir reaksiyon vereceğimiz belliydi karşı takımda Okello da ayrilmisken 3-0 şaşırtıcı olmadı. Antonov konusunda acilen bir çözüm gerekiyor. Sene başı Taht ile ilgilendik şimdi İtalya'da yedek. Antonov orada degerliyken bir şekilde takas gerekiyor. Hedefimiz lig şampiyonluğu ama Avrupa da önemli.
 
İlk maçı 3-1 kazandığımız Liberec deplasmanında 3-0 yenilmek üzereyiz maç altin sete gidecek.
 
Son düzenleme:
Altın seti 11-15 kazandık ve tur atladık.Takıma takviye şart her turnuvada şampiyon olmak istiyorsak.Umarım burada da ödenmeyen para problemi yoktur.
 
Maçı bir yerde birakip altın sete konsantre olduk. Burutay sakat. Yani bir seyde de inat etmeyin su takima takviye yapın. Bu takım daha bir şey başarmadı neyine inat ediyor bu kenar yönetimi hakikaten anlamıyorum
 

Üst