2019-2020 Galatasaray Erkek Voleybol Takımı

Boşa para harcamışız bu branşa. 2 yabancımızın bi tanesi 3 aydır milli takımda kaç tane maça çıktı daha bu hafta geldi Türkiye'ye. öteki yeni geldi. İnsaf birazcık ya.
 
"Galatasaray için bu bir ilk ama son olmayacak.." Burutay her şeyi çok güzel özetlemiş.. Hep beraber Galatasaray Voleybolu'nda tarih yazacağız. Cumartesi Burhan Felek'te görüşmek üzere.
 
Şu maçı izlerken duyduğum heyecanı, maç sonunda yaşadığım sevinci uzun zamandır ne futbolda, ne basketbolda yaşadım. Elbette rakibin fener olması bunda etkendi ama zaten önemli olan oydu. Biz amatör branşlarda çok gerisinde kaldık fenerin. Ciddi söylüyorum Real maçında böyle gerilmedim izlerken, burda son saniyeye kadar diken üstündeydim. O yüzden bu takımlara yatırım yapalım, daha bir set kaybedilmişken boşa yatırım gibi yorumlar çok haksızlık bu takıma. Bizim bu gs-fb rekabetini her kulvarda yaşatmamız lazım yoksa futbol kulübü olarak kalırız.
 
Halkbank eski gücünde değil, biz de çok hazır değiliz ama kırılma anlarında çok iyi savunma yaptık. Venno da pek oyuna giremedi ama Burutay en doğru zamanlarda hep olumlu iş yaptı. Son set Ertuğrul’un kritik sayısı da unutulmamalı. Tebrikler takıma.
 
Tokat'ı da rahat bir oyunla 3-0 yendik. CEV Cup çok önemli bu takımın ritim bulması açısından. Çünkü böyle olacaksa ritmimizi yukarı çekmemiz çok zor. Tebrikler takıma
 
Sırada şikeciler ile maç var. Arkası 3-0 ile rahat geçtiler deplasmanda. Süper kupadan kalma bir acıları da var hırs yaparlar. Kazanırsak önümüz çok açılır.
 
25-20
25-22
25-21

3-0 galip geliyoruz 😎
MaşAllah Aslanlara.

Bu arada geçen senenin şampiyonu fb mi bu sene çok kötü yoksa biz mi maşAllah çok iyiz😊
 
Daha Vahit Emre form tutacak. Hali hazırda en iyi Türk yerli orta oyuncu. O da monte olduğunda çok daha iyi takım olacağız.

Antanov için bir şey diyemiyorum Maşallah Yasin çok iyi oynuyor
 
Bu sene Allah korusun telafi edilemez bir sakatlık sıkıntısı filan yaşamazsak şampiyonluk bekliyoruz. Şubenin başında doğru işler yapan yönetici olunca en azından her şartta gurur duyulacak bir takım kurmak da imkansız olmuyor. Şu kadarını basketbol şubesinden esirgeyen adamları da Allah'a havale ediyorum.

Tebrikler Aslanlar.
 
Tokat'ı da rahat bir oyunla 3-0 yendik. CEV Cup çok önemli bu takımın ritim bulması açısından. Çünkü böyle olacaksa ritmimizi yukarı çekmemiz çok zor. Tebrikler takıma

Salonda tribünü görünce arkadaşıma çalabiliriz maçı demiştim ama 3-0 gerçekten beklediğim bir skor değildi. Antonov hiç oynamadı. Venno ve Van Berkel belki de %50'leriyle oynadı ama bu kadar kusursuz oynamak cidden inanılır gibi değil. Fenerbahçe geçtiğimiz sezona göre çok kötüydü ama ciddi anlamda istedikleri hiçbir şeyi yapamadılar savunmamız yüzünden. En kritik yerde girip servisi atan yine Ertuğrul oldu. Hepsinin yüreğine sağlık.
 
Arkas deplasmanındayız 4. Set oynanıyor cok kötü oynuyuruz bu set 2-2 olmak üzere bu sene ilk defa set puan kaybettik umarım maçı kaybetmeyiz..
 

Üst