• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2019-2020 Galatasaray Erkek Voleybol Takımı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
4 köşe oyuncusu olacak o zaman. Sonunda yeteneği kısıtlı bir Türk oyuncu ile sınanmayacağız.
Venno, Antonov, Taht belli olan yabancılar.
Tanju gelecek oyuncu için heyecan verici dediyse benim için çok yeterli bir referans. Heyecanla bekliyoruz.

Ünal Aysal'ın dediği gibi, çilek transferi :D Yukarıda yazılmış, bu transfer olursa Taht'ı yüksek ihtimal iptal ederiz (anlaştık kendisiyle ama resmi imza yok), yedekten yabancı smaçör istemez hoca Yasin, Melih varken.

Çilek olduğuna göre heralde sağlam bir yabancı ile anlaşmak üzereyiz?

Ligin dengelerini baya lehimize degistirecek bir isim, yarin imzaliyor aksilik olmazsa :)

Burutay yazmışlar twitterda ama bize mi Fenere mi anlamadım?

Burutay Subaşı yazmış bazı voleybol siteleri. Eğer doğruya muhteşem transfer.

Evet ligin en iyi yerli smacorunu aldik, Duff da kalir diye dusunuyorum. Taht ile de anlasilmisti ama 4.yabanci olarak gelir mi yoksa anlasmayi bozar miyiz hocaya kalmis is.

Selcuk
Antonov, Venno, Burutay
Emre, Duff
Burak

Ilk 6’miz bu olur, yedekten de Dogukan, Yasin, Melih, Muzaffer, Onurcan gelir.

Oooo Burutay. Yılın transferi olur bu. Fener çok istemişti zamanında alamamıştı. Çok sevindim alınabilecek en iyi oyuncuydu.

Yılın transferi. Okan Boke'ye helal olsun!

Keşke basketbol şubesinde de bir Okan Böke'miz olsaydı...

Yabancı bir oyuncu daha alacakmıyız yoksa yabancılar bu kadar mı?

Ligin dengesini değiştirebilecek iki üç tane yerli oyuncudan biri Burutay Subaşı. Çok kaliteli bir oyuncu. Yerli olmasıyla da elimiz de bayağı genişliyor. Hayırlı uğurlu olsun.

Bu kadar yatırım yapmışken pasör pozisyonuna Arslan Ekşi alınsa daha iyi olurdu. Neden düşünülmedi merak ediyorum.

Herkese Merhaba,
Yıllar önce sevgili Önder ile gsvoleybol.org'u kurduğumuzda kardeş sitemiz gsbasket.org'da da voleybol ile ilgili bölümlerimiz olmuştu. Yıllar içerisinde Türk Voleyboluna ve Galatasaray'a kendimce hizmet etmeye devam ettim. Uzun zaman sonra yeniden burada olarak yeni sezondan itibaren siz değerli Galatasaraylıların voleybola daha fazla etki yapmasına olan ihtiyacı sizlere hatırlatmak için yazmaya başladım. Kısa bir süre sonra sizlerle voleybol hakkında paylaşımlarla birlikte olmak istiyorum.
Görüşmek üzere...
Sevgilerimle.

Justin Duff ile 1, Melih ve Yasin ile 3'er yıllık yeni sözleşme imzaladık.

Galatasaray'ın geleceği 😊

Ekli dosyalar

• IMG_20190622_225452.jpg
    IMG_20190622_225452.jpg
    493.5 KB · Görüntüleme: 12
Burak - Duff - Venno - Antonov - Burutay - Selçuk.

Melih
Onurcan
Emre
Doğukan
Muzaffer
Emin

Gerçekten ilk kez bir voleybol sezonunun başlamasını iple çekiyorum. Şube yönetimine verdikleri emekler için teşekkürler

Emin Gök Ziraat Bankası'na transfer oldu

Geri