2019-2020 Galatasaray Futbol Takımı

Falcao çok iyi transfer ama böyle karşılamalar bence gereksiz. Falcao ne kadar büyük oyuncu ise biz de o kadar büyük kulübüz. Bu kadar abartmanın, adamı bu kadar havalandırmanın hiç anlamı yok. Adam şimdi düşünecek ki bunlar bana sonuna kadar muhtaç, ben bunlardan çok büyüğüm. Avrupanın büyük takımlarında hiç böyle karşılamalar olmuyor, taraftar kendini oyuncu karşısında küçük düşürmüyor.
 
Falcao'nun gözlerinin içi gülüyor 😊
Adam hanımı ile 3'lü çektirdi.
İçeri girmek istemedi.
Ali Sami Yen'in torunu çıktı herif 😄
İnanılmaz içten,inanılmaz samimi.
Adam Galatasaray'ın oyuncusu değil direk Galatasaray taraftarı olmuş💛❤️
 
Coentrao için Linnes feda edilirse üzülürüm.
Umarım Coentrao olmaz. Adam sakat. Güven olmaz. O geleceğine Naga kalsın daha iyi.
Yunus takımda kaldı ama forma giyemez Türkiye Kupası dışında. Keşke 3-5'e satabilseydik.
 
Mario Lemina basketbol tabiriyle orta saha için "all-around" bir oyuncu, ön-libero, box-to-box, oyun kurucu orta saha rollerini eksiksiz yerine getirir. N'zonzi, Seri, Lemina harika bir orta saha olur da acaba Belhanda'mı gözden çıkarıldı diye mi düşünmek istiyorum.

Andonne'de bazı süper lig maçları için Falcao, Babel ve Adem Büyük ile çift forvet için uyum sağlayacak bir oyuncu Elmander tarzı.

Diagne'nin gittiğini düşünürsek tam 14 yabancıdayız, hangi iki oyuncu dışarda kalıcaksa haksızlık olacak, umarım avrupada ilerleyebiliriz.

Prensimizde takımı oynatmayı becerebilirse artık iyi futbol görmek isteriz.
 
🇧🇪 [DHnet BE] "Club Brugge, Papiss Cisse ile anlaştı ama Alanyaspor bu transfere izin vermedi. Bunun üzerine Club Brugge, Anderlecht'e imza atmak için Belçika'da olan Mbaye Diagne transferinde devreye girdi! Ve Club Brugge transferi bitirdi."

🔐Verona
🔐Anderlecht
🔐Club Brugge

Dış basında bir günde 3 farklı takımla adı geçen tek oyuncu. Ne adamsın Diagne ya😏 Bize rakip olmak istemiş sanırım.
 
Kap açıklaması geldi.
Adam bize rakip olmak istemiş😄
Yazın bir kenara bize kesin 2 maçta en az birer golü var bu manyağın 😅
 
Galatasaray Sportif A,Ş.,profesyonel futbolcumuz Mbaye Diagne’nin Club Brugge NV kulübüne geçici transferi üzerine anlaşmaya varıldığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.



Galatasaray Sportif A.Ş. tarafından KAP'a yapılan bildiri şu şekilde:

"Profesyonel futbolcumuz Mbaye Diagne’nin geçici transferi konusunda Club Brugge NV kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre Club Brugge NV kulübü Şirketimize net 3.350.000 Euro geçici transfer (kiralama) bedeli ödeyecektir. Oyuncunun 2019-2020 sezonu için kalan net 2.115.000 Euro sabit transfer ücreti Şirketimiz tarafından ödenecektir. Buna ek olarak Club Brugge NV Kulübü 30 Haziran 2020 tarihine kadar oyuncuyu net 13.000.000 Euro bedel ile satın alma opsiyonuna sahiptir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Allahım şükürler olsun kurtulduk 🙏
 
Linnes'in 1 yıllığına Kasımpaşa'ya transfer olduğu haberleri var.
Moralim acaip bozuldu.
Şimdi beklerde yaşlı Mariano ve Nagatomo ile çok iyi şeyler beklemediğim Şener ve Ömer'e kaldık.
Linnes hem sağ hem sol bek oynaması hem de sürekliliği olan bir oyuncu olması hasebiyle kadroda tutulması gereken oyunculardan biriydi.
Çok pişman olacağız çok.
Çok üzüldüm 😞
 
Sakatlık belasına düşmüş iki isim olan Coentrao ve Durmisi maceralarına gerek yok. Bunları alacağına Nagatomo kalsın daha iyi.

Linnes sonrası sağ bekte Mariano ve Şener kaldı. Mariano ağır tempoyu kaldıramaz. Şener'e ne kadar güvenebiliriz onu bilmiyorum. Çok kötü tercih yaptık Linnes'i göndererek çok. Gerektiğinde Nagatomo yerine sol bek bile oynamış, başımız ne zaman sıkışsa başvurduğumuz Linnes'i bıraktığımıza sezon içinde çok pişman olacağız. Tabi inşAllah pişman olmayız 🙏

Lemina ve Andone'nin gelişi ile orta saha, kanat ve forvet tarafından sıkıntımız kalmadı gibi kalite ve rotasyon olarak.
Stoper ve bel rotasyonlarımız ciddi sıkıntılar barındırıyor. Özellikle savunmaya en az bir yerli isim bulabilmeliydik. Ama sanırım Hoca, Donk'u orda düşünüyor Lemina geldikten sonra. Ahmet-Donk yedek stoper hattımız ile Allaha emanetiz.

Muslera
Mariano Luyi Marcao Naga(X)
Nzonzi Seri
Feg Belhanda Babel
Falcao

Okan
Şener Ahmet Donk Ömer
Lemina Taylan
Emre Jimmy Adem
Andone

Selçuk, Yunus, Emre diğer isimler.
 
Mariano, Donk, Nagatomo üçlüsünün sanırım hepsinin sözleşmeleri bitmek üzere. Linnes aralarındaki en maliyetsiz ve çok yönlü oyuncu. Yer açılsın diye gönderilmesi çok yanlış olacak gibi.
 
Şimdi diagne satılmadı kiralandı. Bu ffp nasıl olacak ? Lyundama transferinden eksi beş milyon euro ile başladık deniyordu. Eğer diagne’yi satamazsak Lyundama şampiyonlar liginde oynayamacak deniyordu. Falcao geldi bunların hepsi unutuldu. Falcao’ya bonservis verilmedi bildiğim kadarıyla orada bir sorun yok ama diagne satılmadığı için ekside olmamız lazım. Acaba diagne’nin kiralama bedeli mi karşıladı aradaki farkı ?
 
Şimdi diagne satılmadı kiralandı. Bu ffp nasıl olacak ? Lyundama transferinden eksi beş milyon euro ile başladık deniyordu. Eğer diagne’yi satamazsak Lyundama şampiyonlar liginde oynayamacak deniyordu. Falcao geldi bunların hepsi unutuldu. Falcao’ya bonservis verilmedi bildiğim kadarıyla orada bir sorun yok ama diagne satılmadığı için ekside olmamız lazım. Acaba diagne’nin kiralama bedeli mi karşıladı aradaki farkı ?

Luyindama'ya eksi başlamadık, Fernando'nun bonservisi var. Ayrıca Diagne'den gelen kiralama ücreti de dahil ediliyor. Şu an artıdayız.
 
Luyindama'ya eksi başlamadık, Fernando'nun bonservisi var. Ayrıca Diagne'den gelen kiralama ücreti de dahil ediliyor. Şu an artıdayız.
Luyindama ile beş milyon euro eksi başladık. Fernando’dan gelen para 4,5 milyon euro, o zaten karşılamıyordu zararı. Şimdi detaylı araştırdım, diagne’nin kiralana bedeli ile artıya geçmişiz. Ki orda da bir etrafından dolanmışız bu durumun. Tam türk zekası işte. Club brugge bize kiralama bedeli veriyor ama diagne’nin maaşını biz ödüyoruz. Bu kiralama bedeli de bizim artı hanemize yazıyor. Mitroglou’dan da kiralama bedeli almışız o da artı yazmış bize. Ki hatırladığım kadarıyla onu bedelsiz kiralamıştık. İlginç işler yapmışız kısacası. Pek içime sinmedi ama mecbur kaldık bunları yapmaya.

https://www.transfermarkt.com.tr/galatasaray-sk/transfers/verein/141/saison_id/2019

Burada yazıyor hepsi.
 

Üst