2019-2020 Galatasaray Futbol Takımı

Fatih Hoca'nın cezalar sonrası yardımcı antrenörlük için Hamza Hamzaoğlu'nu ekibine alacağı konuşuluyor.
Hem kendisi yok hem Ümit hoca 3 maç yok hemde Hasan Hoca 4-5 maç yok.
Bir tek Levent hoca kaldı. Sanırım bunun için Hamza Hoca düşünülüyor.
Düşünceleriniz nedir?
 
Muslera
Mariano Luyi Marcao Naga
Nzonzi Lemina
Feg Bel Babel
Falcao

Andone ve Seri cezalı.
Muslera yorhun olabilir onun yerine Okan'ı şans verilebilir.
İlk yarım saatte maçı bitirmeliyiz...
 
Maçın ilk 5 dakikasında sessizlik protestosunun mantığı nedir? Falcao’nun ilk maçı bu, maçın ilk saniyesinden coşkulu bir tezahürat ile Kaplanımızı ve tüm takımı gaza getirip erkenden işi bitirmek lazım.

TFF’yi protesto etmenin daha etkili yüzlerce yöntemi varken neden takımı sabote eden böyle bir yöntem kullanıldı gerçekten çok merak ediyorum.
 
Yine çok kötü top oynuyoruz.
Geriye yaslandık yine.
Umarım Konya maçı gibi olmaz.
Bu oyunla ŞL'de rezil olur geliriz yine.
Allah yardımcımız olsun.
 
Yani en başta da dedik ama tartışmalar çıktı burda diyince. Tudor sonrası ben futbol falan göremiyorum ortada. Ben artık oyun görmek istiyorum oyun. Tamam kadro yeni falan filan da bu takım önceden de futbol oynamıyordu.
Bu arada 27 yaşındaki Diagne bi yerini kaldıramazken, 33 yaşındaki Falcao rövaşata bile deniyor gol bulabilmek için. İyi kurtulduk o çöpten. Umarım şu Belhanda denen gamsızdan da kurtuluruz.
 
Son düzenleme:
Bir şekilde 3 puanı çıkarmayı başardık. Topla içeri giren Lemina sakatlanınca ileri çıkmakta zorlandık. Babel çok top eziyor. Belhanda başına buyruk ve dengesiz, bir de üzerine top kaybetme alışkanlığına da devam ediyor. Mariano istisnasız her pozisyonda Quaresma'ya geçildi, temposu da çok düşük.

Umarım 3-4 hafta daha bir şekilde kazanırız ve sonrasında takım oturur, oynadığımız oyun da bir şeye benzer. Efes maçından sonra tam izleyebildim, bazı bölümlerde sıkıntıdan patladım. Bu kadar iyi oyuncular daha iyi bir oyun ortaya koyabilmeli.
 
4-1-4-1 de bu beklerle pozisyon oyunu oynamaya çalışırsan ortaya böyle rezalet birşey çıkar. Temposu inanılmaz düşük bir takım, savunma yerleşimi berbat ligin en kötü 4-5 takımından biri kendi evimizde babasını çiftliğinde gibi top oynadı yarı sahamızda. Luyindama - Marcao ikilisi bu sezon bizi deli edecek heralde Thiam ikisinide perişan etti ya iyiki çıkardı oyundan Kemal özdeş. Top her ayaklarına gelişinde geriliyorum adamlar bu sezon daha iyi olacak diye beklerken sanki ilk defa oynuyorlarmış gibiler 4 maçtır. Ve bu takımda kesinlikle uçan kaçan bir kanat olmalı Babel i daha farklı kullanmalıyız. Onyekuru'yu beğenmeme rağmen eksikliğini çok hissediyoruz. Şampiyonlar ligi umudum da tamamen bitti yani bu halimizi Brugge bile affetmez. Falcao ise oyuna kattığı kalite apayrı direk gibi duran diagne den sonra ilaç oldu. Son olarak da teknik ekibin tamam arkasındayız saçma sapan şeylerle uğraşıyor, evet 2 yıldır şampiyon oluyoruz ama bu takım 2 yıldır da hatta daha da geriye gidersek 4-5 yıldır top oynamıyor. Ben artık iyi futbol oynayan bir Galatasaray görmek istiyorum.
 
1-Takım ağır ve yavaş top oynuyor,
2-Onyekuru tarzı hızlı kanat oynayan adamımız yok topu ileriye taşıyacak belki Emre Mor olabilir ama o da malum risk,
3-Orta sahaya dinamizmi Lemina getirecek N'Zonzi'de kalite sağlıyor her hareketiyle
4-Omer Bayram beklenti üzeri etki yarattı alternatif olabilir,
5-Belhanda cok formsuz belki yerine Seri oynayabilir,
6-2 stoperimiz mutasyon geçirmiş sürekli saatli bomba,
7-Babel herzaman iş yapar kaleyi denemesi bile önemli,
8-2 bekten hem yaş hem form anlamında katkı almamız zor özellikle de Nagatomodan,
9-Falcao alıştıkça daha iyi olur ama daha cok beslemek lazım.
 
Emre Mor mümkünse kadro dışı kalsın çünkü adamda zeka geriliği var yok yani kafası çalışmıyor. Şu adama niçin para ödendi anlamış değilim.Topu ayağına alıp çalım atmaya çalışmaktan başka bir numarası yok atınca da doymuyor bir tane daha kaybedene kadar çalım atıyor yada ayağında tutuyor 2 kişi gelip sıkıştırıyor şut yok kafayı kaldırmak yok pas yok. Onun yerine Yunus oynasın belki biraz birşeyler yapar para kazanılır.
 
Şu takımın ileri 6 oyuncusu arasından kesilebilecek adam yok maalesef. Hoca hatayı sezon başı sprinter oyuncu almayarak yaptı üstüne Linnes’i dışarda bıraktı. Stoperler canlı bomba hepsinden kötüsü yardımcılar rezalet nerde olduklarını bile idrak edememişler. Devre arasına bi şekilde atmamız lazım kendimizi. Şu an yapılabilecek tek değişiklik Ömer’in sol beke geçmesi.

Hep aynı şeyi söylüyoruz. Sezon bitsin devre olsun o olsun bu olsun. İyi oynamıyoruz işin kötüsü hoca bunun farkında değil
 
Yarın ilk ŞL maçına çıkacağız ama hiç ümitli değilim.
Oynadığımız statik ve sıkıcı oyun, yaş ortalamamızın yüksek olması, stoperlerimizin formsuz olması, beklerimizin genel olarak tempo, Nagatomo'nun hücum ve Mariano'nun savunma sorunları, Lemina ve Falcao'nun maç eksikliği, Seri'nin bir türlü işin içine girememesi gibi bir çok faktör bu ümitsizliğimin nedenlerinden birkaçı..
İnşAllah yarın güzel bir oyun ve 3 puanla İstanbula döneriz..

Muslera
Mariano Luyi Marcao Ömer
Seri Nzonzi
Emre Feg Babel
Falcao

Lemina için Fatih hocamın 45 dakika çıkarsa seviniriz dediği için kadroya yazmadım. Gidişata göre 2.yarı oyuna girebilir.
Naga yerine formda Ömer'i yazdım.
Umarım Selçuk'u hiç görmeyiz sahada.
Emre hücumda tempo sorunumuzu ve topla kat etme sorunumuzu ortadan kaldırabilecek özelliğe sahip olduğu için kadroya aldım.
Allah yardımcımız olsun...
 

Üst