2019-2020 Galatasaray Futbol Takımı

Barça-Inter maçını izliyorum. Conte futbol dersi veriyor.

İşin ilginç yanı biz Mancini ile Conte'nin Juventus'u nu Şampiyonlar Ligi'nden saf dışı bırakmıştık. Üstelik ilk maçı 6-1 kaybetmişken. Çok merak ediyorum devam edebilseydik neler olacaktı.
 
Barça-Inter maçını izliyorum. Conte futbol dersi veriyor.

İşin ilginç yanı biz Mancini ile Conte'nin Juventus'u nu Şampiyonlar Ligi'nden saf dışı bırakmıştık. Üstelik ilk maçı 6-1 kaybetmişken. Çok merak ediyorum devam edebilseydik neler olacaktı.
Vidal girdikten sonra ve Messi goat modu açtıktan sonra futbol nasıl oynanmamalı dersi verdiler değişik maçtı 😀
 
Ligde önümüzde 2 maç var.

İlki Gençlerbirliği deplasmanı diğeride içeride Sivasspor maçı.Sonrada 2 tane zor maçımız olacak zaten.

Hem Gençlerbirliğini hemde Sivasspor'u mutlaka yenmeliyiz ve en az 1 maçta kazanmanın dışında iyi futbol ortaya koymalıyız.
 
Apo Bey şu iktidar yalakalığından vazgeçemedi bir türlü. Galatasaray futbolcularının ne işi var bilmem kim ile ok atmada? Falcao izdihamda eziliyormuş az kalsın. Galatasaray markasını küçültmeyin.
 
Artık Taylan Antalyalı görmek istiyorum ben bu takımda.
Nzonzi ile çok iyi ikili olacaklardır orta sahada.
Önlerinde de maskeli Belhanda yerine Seri oynar.
 
Şu Selçuk yüzünden puan kaybedersek eğer ağır küfürler ederim...

Hafta sonuna maç var diye keyifle izleyelim diyoruz, futbolu unutmuş Selçuk'u ilk 11 oynatıyoruz o zaman Taylan'ı neden transfer ettik?
 
Ömer ve Şener'in de forma şansı bulması için daha ne olması lazım? Sahada sürünen Mariano ve Nagatomo'yu Terim'den başka beğenen var mı acaba? Göz göre göre bu kadarı çok fazla. Yani bir zevkimiz var, onun da içine ediyorsunuz.
 
Maçı izleyecektim ama Selçuk'u görünce vazgeçtim.
Hevesim kırıldı.
Twitter da instagram da herkes aynı şeyi paylaşıyor?
Neden Selçuk?
 
Tüm cumartesi keyfimi kaçıran bir ilk 11 gördüm. Düşünmeden vazgeçtim maçı izlemekten. Bugün bu maçı kazansak bile bu kadro eleştirilir. Gebermiş Nagatomo ve Mariano kadroda artık hareket edemeyecek duruma gelen Selçuk kadroda. Seri-Taylan-Jimmy yok. Berbat durumda ki Belhanda yine kadroda. Lig sonuncusuna karşı yine statik saçma sapan yan pas yapan ve kalaye gidemeyen takım olacak sahada. Kimse kusura bakmasın bu kadronun sahada olması adam kayırmadır ve berbat futbol oynacağını da bilmek için futbol alimi olmaya gerek yoktur.
 
2013 yılında sezon başı Fatih hoca takımdan ayrıldığında ya da kovulduğunda diyeyim aşırı üzülmüştüm.Tekrar geri geldiğinde ise aşırı sevinmiştim.Kendisini çok fazla severim fakat taraftarın özellikle son birkaç maçtır aklıyla dalga geçiyor.

Açıklamaları ile çıkardığı kadro birbirinden zıt.
 
Bi hevesle televizyonu açıp karşısına kuruldum. Hey yavrum maçı kazanacak kadroya bak; Selçuk-Belhanda ikilisi.. Buram buram kısır oğlu kısır deplasman oyunu + puan kaybı kokuyor aşırı derecede. Hadi bakalım terslikler totem olsun da galip gelelim utanalım maç sonu burada.
 

Üst