2019-2020 Galatasaray Futbol Takımı

Toparlanacagiz baska caresi yok. Hocanin yanlislari fazlalasmaya basladi ama elbet degismez 11 bulacak ve yukselme sureci baslayacaktir.

Seri niye yedekti anlamadim. Sakat degildi bildigimiz kadariyla neye gore dinlendirdin Hocam ? Ve Emre Mor neden 3-5 dakika sure buluyor sadece ? Sorulacak 1 yigin soru var ama dedimya toparlanacagiz.

Falcao - Lemina - Seri - Emrenin takima adaptasyano adam akilli saglandiginda bence sorun kalmayacaktir.
 
Şu PSG maçında taraftarın takımı iyi bulması da bu kadar yanlış anlaşılır.
Evet o maç iyiydik (önceki maçlara bakarak) evet o maçta takımda bir baş kaldıris vardi, istek vardı. Taraftar bunu görünce mutlu oldu.
Bugünse maalesef tam tersi. Ne pres ne arzu ne istek.
 
Fatih Terim: "Kazanan takımı 4 gün sonra bozmayayım dedim. Belki de acemi, oynamamış ama yüreğini koyacak çocukları koymalıydım. Burada kendime önemli bir eksi puan yazıyorum. Kaybedebilirsiniz, ilk kez kaybetmeyeceğiz ama böyle bir şeye kimsenin hakkı yok."

4 gün önce biz hangi maçı kazandık?
 
Soruyu değiştireyim , biz bu sene hangi maçı kazandık?
Hani herkes diyor ya fener maçı tarihin en akıl almaz rezil Galatasarayıydı, peki bu sezon Fener maçından daha farklı oynadığımız bir maç var mı?
 
Son 4 maçta 5 tane net pozisyon bulamamışız hoca hala ilgi, konsantrasyon derdinde. Şu takım Gençler gibi seyircisiz takımın kalesini 90 dakika baskı altına alıp 2 tane sıkıştıramıyorsa neyin istek arzusundan bahsedebiliriz? Bildiğin sistemsiziz işte, 2 yıldır aynı uyuşuk, ne idüğü belirsiz futbol. Ayrıca hocanın laf soktuğu sosyal medya gençliği bu rezil skorlara, golsüzlüğü, ümitsizliğe rağmen herkesten fazla hocanın arkasında duruyor. Şu rezil futbolu Guardiola oynatsa istifa demeyen kalmazdı. Bir zahmet Selçuk'unu da oynatmayıver, Emre Mor gibi yeteneği rotasyonda Adem-Jimmy'nin arkasına atma, Gençler gibi takıma karşı maçı 1 isabetli şutla kapatma, çok mu şey istiyor bu taraftar?
 
Mariano'nun kırmızı ile atılmaması büyük bir rezalet bizim başımıza gelse yangın yeriydi ortalık o yüzden penaltının verilmemesi iyi bile oldu benim gözümde. Hoca diyor ki Ocak ayını bekleyelim. Bekle bekle yıllardır bir hal olduk geçen yıl Ocak ayını bekledik sonra haziranı bekledik şimdi tekrar bekleyelimmiş. İyi o zaman ocakta dolmaya başlasın stad. Geçen sezon teknik taktikten ziyade futbol dışı işlerin çok daha ağır basmasından dolayı oynanmayan futbol görmezden gelindi. Ama bu sezon Linnesi kadroya dahil edemeyecek kadar transfer yapıldı ve 9 maçta 6 gol ikisi adama çarptı biri penaltı toplasan 9 maçta 10 tane net pozisyonumuz 5 tane de organize atağımız yoktur. Bu arada baya kötü savunma yapıyoruz rakipler biraz becerikli olsa veya Muslera da formsuz olsa beraberlik aldığımız maçları da kaybederdik.Yine hoca kendime eksi yazdım diyor eminim ki bu maç birşekilde kazanılsa çok bilenler diye bugün çıkardığı kadroyu beğenmeyenleri eleştirecekti. Yoksa 40 yıllık hoca bilmiyor mu bu kadronun bir halt oynamayacağını bugün egoistlik şovu yaptı ama yeter ben artık sahada futbol anlamında bir şov bekliyorum.
 
Her maç şu görüntü gözüme batıyor sürekli küfür ediyorum izlerken. Bi insanın şu halde olmasının 2 sebebi olabilir ancak: ya maçtan önce iki kadeh bir şey içmişsindir ya da vurdumduymaz ruhsuz bi herifsindir.
 
Son 6 maçta 1 galibiyetimiz var o da Falcao'nun rakip oyuncuya çarpan golü ile.

Önümüzde çok sıkıntılı 3 maç var.Sivasspor-Real Madrid ve Bjk deplasmanı.Muhtemelen 1 maç kazanırız gibi bu 3 maçtan.

Koca Galatasaray takımı 9 maçta 2 maç kazanmış olacak,kağıt üstündeki gibi sonuçlar gelirse !
 
Alanya bile 2-0 yenilse de başı dik ayrıldı bugün. Çatır çatır oynadılar, hakları da gasp edildi üstelik. Her hafta herkese imrenmekten bi hal olduk. Bizim rezillere bak bir de, gözümüze yazık..
 
Bunlara kırmızı verilmedi diye Mariano'nun hareketi de mi es geçilmeli bu mudur gerçekten? Bana kalsa şuan bile maç cezası verilmeli bu tip bilinçli hareketlere Epl de olsa kırmızı görmese de yerdi 3-4 maç Mariano. Ayrıca kulüp tarafından da bir ceza verilmeli sen hem 2 milyon euroyu alacaksın birde sinirlendin diye adama arkadan yumruk atacaksın takımı 10 kişi kalma durumunda bırakacaksın yok öyle bir dünya.
 

Sen içten içe kabul etmesende "başarı için her yol mübahtır" felsefesini hayatına rol çizmişsin. Aynı Fenerbahçe'liler gibi.

Bu yüzden sana daha fazla cevap verme gafletinde bulunmayacağım. Fikri hür, vicdanı hür Galatasaray'lılarla futbol konuşurum. Mehmet Derin bey.

Selametle...
 
Milli maç arasının en çok yaradığı takım biz olacağız. Bu arada sakatların iyileşip takıma dönmesiyle Sivas maçına tam kadro çıkabileceğiz. Açıkçası sezonun da en önemli maçlarından birisi olacak.
Şu maç sezonun alanı için de gösterge olacak. Hoca hala Mariano/Nagotomo ısrarını devam ettirirse Nzonzi-Seri-Lemina üçlüsüne dönmezse benim de umudum ufaktan kırılacak. Net bir şekilde hem takıma hem taraftara mesaj maçı olacak. İnşallah istediğimiz gibi olur.
 
Bakin orada 2 direkt kirmizi kart verilmesi lazimken birakin sari karti, faul bile calinmamissa ve buna ses edilmemesi icin mariano'nun yaptigi yanlisi one surerek ses etmemeniz de cok komik.

daha komigi de var :)

Nihat Bey'in de dedigi gibi Mariano'nun sorumsuz hareketinin izahi yok. Bu adamlar nasil profesyonel oluyorlar anlamiyorum.

Bu yanlisi desteklemisim gibi komik olmanizin da izahi yok. Benden uzak Allaha yakin olun.

Yok say diye bir buton varmis, Allah razi olsun bunu icad edenlerden. Olaylari carpitan insanlarin dusuncelerini saptiranlara 1 dakika bile ayiramam. Yok say butonunu oneriyorum arkadaslar. Yalan yanlis sozlerle sizleri irrite ediyorsam mantik disina cikiyorsam yok sayin kurtulun. Cunku ben saymaya basladim 1-2 ....
 
Son düzenleme:
Hakem olaylarına ben pek katılamıyorum arkadaşlar. Tuhaf bi denge var çünkü. Mesela Antalyaspor’lu futbolcunun da top eline çarpıyor bi pozisyonda. Misal hakemler feneri korusa bundan âlâ bi penaltı pozisyonu olamaz, ama hakem vermedi. Geçen sene bizi çok karaladılar ama Fatih Terim’in aldığı cezanın haddi hesabı yoktu mesela. Federasyonun Fenerli olduğu su götürmez gerçek ama hakem nezdinde bunları sayacaksak tuhaf bi denge çıkıyor ortaya ben de çözemedim, her şey fazla dengesiz. Ama şuna eminim; Anadolu takımları dahil bütün takımların bütün maçlarında inanılmaz komik hakem hataları görüyorum bu sezon.
 

Üst