2019-2020 Galatasaray Futbol Takımı

Kaldığımız yerden devam ediyoruz.
#BugünGünlerdenGalatasaray

Üst üste 3. şampiyonluğun başlangıcı olsun inşAllah 🤲

Muslera
Mariano Donk Ahmet Saracchi
Lemina Seri Ömer
Feg Falcao Onyekuru

Gibi bir 11 bekliyorum...
 
Pandemi sonrası dönüş zor olacağı belliydi açıkçası şampiyonluk adayımda hem seyirci baskısı olmaması hem de yarışta olmasına rağmen geçen sezonlarda ki gibi üzerine bir beklenti olmamasından dolayı başakşehirdi. Muslera sakatlandığı an zaten bizim için lig bitti,daha büyük korkum futbol kariyerinin bitmesi. 34 yaşında ve iki yerden kemiği kırıldı eskisi gibi döner mi bilmiyorum buna benzer hatırladığım bu şekilde bir kaleci sakatlığı bir örnekte yok. Bana kalırsa tarihimizin en iyi kalecisidir ve bunun yanında müthiş bir karakter gerçekten çok üzücü.
 
Muslera için inanılmaz üzgünüm. Kaptanımızın sonunun bu sakatlık yüzünden olabileceği ihtimalinin düşüncesi bile gerçekten üzücü. Umarız sağlıklı bir şekilde döner.

Takım ise 3 ay öncesi oyununun çok ama çok uzağındaydı. Ligdeki neredeyse her takım hazırken bizim topçuların bu halde olması büyük eksi. Etkilenmeyi kabul ederim ama sadece fiziksel olarak değil zihinsel olarak da iyi değildik. Bir de üstüne dayak yedik. Duruma isyan eden, baş kaldıran kimse yoktu. Her anlamda Galatasarayca bir maç değildi. Trabzon'un cezasından dolayı üçüncünün Şampiyonlar Ligi elemesi oynayacağı bir senaryo hala bizim için artı. Gönül ister ki her sene şampiyon olalım. Her geçen sene maalesef farklı yanlışlar yapıp şampiyon oluyorduk ama bu sefer rakiplerin geçtiğimiz iki seneye göre daha iyi olmaları bu geç toparlanma ve sonrası bu dönemi iyi kontrol edememeyi kaldırmadı.
 
Dun gece inanilmaz uzuldum. Muslera su takimda en sevilen futbolcudur. 3 ay bu kotulugu planlamislar resmen. Muslera ve sonrasında Andone'nin baglari. Karsi tarafin baskanindan Allah'in sopasi yok sozu. Unutmalilar ki lig 7 hafta daha var ve hala dusmeleri mumkun. Lig sonu gorecegiz Allah'in sopasini. Baska uyuyamayan oldu mu bilmem ama dun gece hic uyuyamadim. Muslera sadece ligin son 7 haftasini kapamadi 2020'yi komple kapadi. Cok uzgunum umarim daha guclu doner.
 
Mert Hakan ve Emre Kılınç'ı bize yazıyorlar ama çok umutlu değilim. Vedat Muriç gibi olmayalım diye fazla umut beslemeyelim. Mert Hakan, Galatasaray'ı beğenmekten vazgeçmiş Twitter'da. Mecnun başkan Galatasaray'a giderlerse ayıp ederler demiş. Bize yar etmezler 2 ismi de...
 
Yar etmeme gibi bir durum yok ikisinin de sözleşmeleri bitiyor. Emre direkt ilk 11 olabilir mi emin değilim ama Mert Hakan kesinlikle ilk 11 oynar. 2 tane kiralık orta sahan var, seneye Şampiyonlar Ligi'ne gidip gitmeyeceğin belli değil falan.
 
Ben Vedat Muriç gibi hayal kırıklığı yaşamayalım diye çok ümitli değilim. Fenerbahçeli Mecnun, bize gelmesin diye tehdit eder sözleşme uzatır bizden para kapmaya başlar...
 
Mert Hakan’a teklif edilen tutar neyse o değiştirilmesin. Bizden fazla para veren varsa da alsın hayrını görsün.
O bizim için Ya Emre olacak ya da başkasının Muriç'i.
 
Ahmet ile kaybedeceğime Emin ile kaybetmeyi tercih ederim.

Muslera
Mariano Lemina Emin Saracchi
Belhanda Seri Ömer
Feghouli Falcao Onyekuru
 
Belhanda'nın şaşırtıcı bir şekilde klas bir gol attığı maç ama iki dakika sonra yine o gamsız hareketlerinden birini yaparak kendine küfür ettirdi, boşuna kornerden tehlike oldu. Bu takımın bir daha kuzey Afrikalı topçulara yüksek miktarda para vermemesi lazım. Falcao'da faydalı oynuyor ama vuruş netliğini kaybetmiş özellikle mesafe arttıkça kalça sakatlığından dolayı heralde çok cılız vuruyor.
 
Geçen hafta Muslera'nın pozisyonunda Skoda kırmızı kart görmesi gerekirken görmedi.
Andone'nin sakatlandığı pozisyonda net penaltı olması gerekiyordu vermediler. Bu hafta aynı pozisyon Malatya Göztepe maçında penaltı olarak verildi.

Bugün, Gaziantep'in attığı 2.gol de ofsayt vardı. 3.gol öncesi olmayacak şekilde endirekt serbest vuruş verildi.

Hakemler 2 haftadır bizi resmen doğradı ve şampiyonluktan etti. Yönetim eğer konuşmayacaksa bırakıp gitsin. Alper Ulusoy ve Yaşar Kemal Uğurlu'ya düdük astıramayacaklarsa derhal bırakıp gitsinler!

Haftaya Başakşehir maçı var. Şampiyonluk zaten gitti de Muslera, Mariano, Marcao, Adem, Andone, Falcao da muhtemelen yok. Virüs sonrası çok kötü oldu her şey.

Allah bize sabır versin...
 
Hayatımın en saçma maçını izledim galiba... Belhandanın müthiş golü, sonra iğrenç bir pas sonucu Ahmet'in kırmızı görmesi üstüne 2.gol yetmedi Alper Ulusoy gözünün önünde ki faulu çalmayıp 3 pozisyon sonucu gol olduktan sonra faulu anca vardan görüp iptal etmesi, Okanın maç zaten çığırından çıkmışken üstüne sarı kartı varken gereksizce topu elinden çıkarmaması ve hakemin 6 sn kuralını uygulayacağının tutması üstüne ceza sahası içinde 17-18 kişi varken sekidikanın salaklığı ve penaltı sonucunda da gol ile filmin bitmesi...
 
Uğur Karakullukçu: “Dün itibariyle Mert Hakan Yandaş’ın Fenerbahçe ile tamamen anlaştığını öğrendim.”

(Haber Global / Kontra)

Parayı tercih etti.
Yazık etti...
 

Üst