2020-2021 Basketbol Süper Ligi

De Colo yok,Pierre yok,Guduric çok iyi maç çıkarabilecekken 7dk oyunda kalıp 3 faulle kenara gelmiş durumda fakat Fenerbahçe ilk yarıyı sadece 4 sayı geride kapattı.

Çünkü Ufuk hoca Morgan'ı ve Sek Henry'i kenarda tutup Semih ve Yunus Sonsırma ile devam etti,hücumda üretemeyince farkı açabilecek durumdalarken,7-0 seri yediler.Ardından Dj Kennedy her zamanki gibi büyük maçta saçmalayınca,2'si basit hücum fauller olmak üzere 4 faul yaptı.Üstüne 3 tanede top kaybı yaptı.Bunlar oluncada Fenerbahçe ilk yarı bitiminde maçın içinde kalmış oldu.
 
Fenerbahçe 24 saniye dolduktan sonra,24 saniye doldu şeklinde çalan sirenden sonra basketi buldu.Geçersiz sayarlar diye bekliyordum.Hakemler maçın son 1 buçuk dakikası olmasına rağmen izlemedi ve geçerli kararı verdiler.Yazık değil mi arkadaş ya ?

Metecan,Vesely'e hafif bir faul yapıyor,Vesely darbeyi alır almaz kendini yere fırlatıyor.Bu nedir arkadaş ? Sportmenlik dısı faulde ister misin Vesely ?
 
Karşıyaka'nın bir maç alacağını düşünüyordum ve hak ederek kazandılar. Şikeciler çöpe para atmaya devam etsin.
 
Karşıyaka çok değerli bir galibiyet alıyor ama üzerlerindeki bu paniği atmaları lazım serideki diğer maçlarda.Ufuk hocanın dengeli rotasyon yapması lazım.Bugün Fenerbahçe çember dövmese,kadro olarak üstün oldukları maçı kaybedebilirlerdi.

Karşıyaka'nın serideki tek rakibi Fenerbahçe'de olmayacak,bu da onlar için üzücü bir durum.
 
Süre açık açık bitmesine rağmen maçın bitimine 1 buçuk dakika kala hiç izleme zahmetinde bile bulanmayıp verdikleri Barthel’in sayısı şaka gibiydi ya :) Nedense bunlar hep tek bir takımın lehine oluyor yıllardır :)
 
KSK-FB maçı var Trtspor'da, izlemek isteyenlere. Ben ikini çeyreğin son dakikasına yetiştim, çok kısır geçmiş maç. Sanırım savunmalar konuşuyor.
 
Akşam akşam bi maç bakayım dedim Allah’ın cezası Vesely yüzünden kanalı değiştircem. Olm kulübün suyunda mı var avellik? Üfleseler ağlıyor kendini yerlere atıp, ne çirkef ağlak adammışsın ya 10 sene olacak hala aşamadın şu davranışlarını.
 

Üst