2021-2022 Basketbol Süper Ligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mbaye'nin olmadığı,daha ilk çeyrekten Blackmon'ın sakatlandığı,Tony Taylor'ın ilk saha içi basketini son çeyrek attığı günde Pınar Karşıyaka Efes'i mağlup etti.

Şartlar ne olursa olsun Karşıyaka evinde,taraftarıyla her zaman tehlikeli,her zaman mücadeleci takım olmayı başarıyor.
 
Anadolu Efes'te yapılan açıklamaya göre başantrenör Ergin Ataman, hastalığı sebebiyle bu akşam oynanacak FB Beko karşılaşmasında takımın başında yer almayacak. Koça yapılan COVID-19 testi ise negatif çıkmış. Geçmiş olsun koç...
 
Tbl'de Gemlik-Bornova Karşıyaka maçını izledim,izlemez olaydım.40 dk sürekli donan yayın apayrı bir sorundu.Yayını yapanlar hiç mi farketmiyorsunuz donmayı be ?

Son çeyrek 7 dk kala Bornova 12 sayı öndeydi ve maç lay lay lom havasına bürünmüştü.Bir sen at bir ben atayım şeklinde,maçı zaten Karşıyaka kazandı havasında gidiyordu.

Ne olduysa son 7dk oldu.Karşıyaka üst üste top kayıpları,üst üste hücumda yanlış seçimler yapmaya başladı.2 tane boş üçlük yiyip + 1 tane üçlük esnasında pozisyon bitmek üzereyken faul yaptılar.Üstüne birde geriye düştüler,koç ise daha yeni mola alıyordu.

Durduk yere maç kaybettiler,çok ilginç hakikaten.Son 7dk sadece serbest atıştan sayı attılar.Üst üste 9 hücumdan boş döndüler.

Buraya bunu yazıyorum çünkü bu 2 takımdada BSL'de kalıcı olarak oynamayı umut eden genç oyuncular var.Bence çok hevesli olmasınlar.Maksimum oynayabilecekleri nokta TBL'dir.

İzlediğim en kalitesiz son çeyreklerden birisi oldu.Emeği geçenleri tebrik ederim.
 
Afyon'un yeni yönetimini tebrik ediyorum,takıma sahip çıkıldı,transferler yapıldı,kadro kuruldu.Fakat yönetim değişikliği yüzünden takım birkaç maçını yerlilerle oynayıp yok yere kaybetti.O maçları arayabilirler.

Takımda tüm yük tamamen yabancı oyuncuların sırtına binmiş durumda.Yerlilerden katkı verecek oyuncu yok.FILIPOVITY transferi bayağı hatalı gibi duruyor.Çok kötü buldum oyuncuyu.Hamilton ise savunmada kim karşısına gelse ''buyur at sayını'' yaptı.Deniz Kılıçlı'yı bile defalarca savunamadı.Hamilton bu şekilde devam edecekse iyi ki bize gelmemiş deriz.Tabi faul problemine takılmamak istediyse bilemem.

Afyon son hücumda sayıyıda yiyerek Büyükçekmece'ye ikili averajı vermiş oldu.İnsallah ligde kalırlar fakat rotasyon ve iyi savunma yapabilmek o kadar önemli bir durum ki.

Bu 2 etmen onları çok zorlayacak.Özellikle savunma yapacak asker oyuncu diye nitelendirdiğimiz oyuncu yok.
 
Afyon'un 2-3 yıl önceki oyuncularına borçları duruyormuş, bu durumda takımı satıp, o parayla gidip tekrar takım kuruyosan o adamların hakkını nasıl ödeyeceğini de söyle adamlara bi zahmet. Olmayan parayla takım kur, sonra belediye destek ol diye ağlarlar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst